Työpaikat Mediaroom

Konsultointimme – näyttää tietä tehokkaampaan logistiikkaan

Mukautettujen, täydellisesti asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi kehitettyjen toimitusketjuratkaisujen kehittäminen on DACHSER Contract Logistics -yksikön ydinosaamisaluetta. Syvällisen tuote-, ala- ja markkinatuntemuksen avulla asiantuntijamme suunnittelevat yhtiöllenne optimaaliset, kestävät logistiikkamallit ja siirtävät ne yhtiön normaaliin toimintaan. Kaikkien konseptien tavoitteena on merkittävä parannus asiakkaidemme logistiikan taseessa.

Erinomaista logistiikkaa älykkäiden tavaravirtojen avulla

Asiantuntijamme ovat apunanne projektin jokaisessa vaiheessa – aina ensimmäisestä keskustelusta projektien implementointiin ja normaaliin toimintaan saakka. Monen vuoden kokemuksen avulla he laativat järjestelmällisen prosessin, jolla logistiikan erinomaisuus saavutetaan. Näin kehitetyt järjestelmäratkaisut vapauttavat aikaa ja henkilöstöresursseja, joita voitte käyttää muissa ydinliiketoiminnoissanne. Voitte toimia jatkossa entistä joustavammin ja samalla optimoida logistiikkaprosessejanne, kustannusrakennettanne ja liiketoimintanne tehokkuutta. 

Tämä varmistaa korkeimman tehokkuuden ja taloudellisuuden tason sekä laadukkaasti toimivan logistiikan. Tehokkaiden integroitujen ratkaisujen kehittämiseksi asiantuntijamme tutkivat tavaravirtojenne logistista kokonaiskuvaa. He ovat tukenanne tarjouskilpailuissa, optimoivat yhtiönne olemassa olevia logistisia konsepteja ja tuotantoprosesseja sekä suunnittelevat uusia.

Konsultointimme edut: 

  • Järkevä yhdistelmä hyväksi havaittuja komponentteja, jotka sopivat täydellisesti yksilöllisiin logistisiin tarpeisiinne     
  • Erittäin tehokkaat, IT-järjestelmillä tuetut prosessit globaalissa toimitusketjussa
  • Ammattimainen projektinhallinta 
  • Tehokas, globaali toimitusketjun tapahtumien hallinta