Mediaroom

DACHSER Finland - johto

Edistykselliset liiketoimintakonseptit ovat auttaneet DACHSERia kehittymään viime vuosikymmeninä yhdeksi maailman johtavista logistiikkapalvelujen tarjoajista. Yhtiön innovaatiovoima perustuu DACHSER Business Units -liiketoimintayksiköihin, jotka muodostavat vakaan taloudellisen perustan ja sisältävät koko logistiikkapalveluiden portfolion, sekä kokeneiden johtajien yhteistyöhön.

Heidän perusarvonsa sekä tavoitteensa ovat samat ja ydintehtävänään he näkevät konsernin vahvistamisen vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksiin ja DACHSERin laajenemisen edistämisen. Heidän yhteinen asiantuntijuutensa ja sitoumuksensa kestäviin liiketoimintakäytäntöihin takaa DACHSERin pitkän aikavälin kannattavuuden ja elinkelpoisuuden.

DACHSERin johtoryhmän kokoonpano löytyy yhtiön verkkosivustolta.

Tuomas Leimio - Managing Director European Logistics Finland

Tuomas Leimio johtaa Dachser Finland European Logistics in toimintoja ja keskittyy ensisijaisesti varmistamaan, että asiakas saa aina laadukkainta mahdollista palvelua. Dachserin sisäisen yrittäjyyden henki ja läpinäkyvät toimintatavat ovat Leimiolle tärkeitä - koko yhtiössä ollaan kuin yhtä suurta perhettä. Leimio motivoituu kasvusta ja menestyksestä ympärillään. Hänelle on tärkeää nähdä niin asiakkaan liiketoiminnan kuin työtekijöidensäkin kehittyvän ja onnistuvan tavoitteissaan. Tuomas Leimio on työskennellyt eri logistiikkayritysten palveluksessa vuodesta 2006. Vuonna 2014 Leimio siirtyi Dachser Finland Oy:n toimitusjohtajaksi käynnistämään globaalin yrityksen toimintoja Suomessa.