Takaisin
Markkinatietoa Uutiset

Tuomas Leimio osallistuu LOGY Conference 2022 -tapahtuman päättäjäpaneeliin

Logistiikkaseminaari järjestetään Aalto-yliopistolla Helsingissä torstaina 9.6.2022. Paneelikeskustelun aihe on 'Update your business – Navigointi uudessa normaalissa'.

Tuomas Leimio, Managing Director, DACHSER Finland European Logistics

Tuomas Leimio, Managing Director, DACHSER Finland European Logistics, on kutsuttu puhujaksi LOGY Conference 2022 -logistiikkatapahtuman yhteydessä pidettävään päättäjäpaneeliin, joka järjestetään Aalto-yliopiston Töölön juhlasalissa torstaina 9.6.2022. Paneelikeskustelun aihe on 'Update your business – Navigointi uudessa normaalissa'.

LOGY Conference 2022 tuo yhteen suuren kirjon suomalaisia ja kansainvälisiä logistiikan ja hankinnan ammattilaisia sekä yritysjohtoa keskustelemaan ja kuulemaan logistiikan ajankohtaisista aiheista: vastuullisuudesta logistiikan digitalisaatioon ja pandemian luomista mahdollisuuksista siihen, millaisia vaatimuksia ”uusi normaali” asettaa liiketoimintastrategialle.   

Tapahtuman yhteydessä järjestettävässä päättäjäpaneelissa keskustellaan muun muassa siitä, miten ketteryydestä ja joustavuudesta on viimeisen vuoden aikana tullut tärkeitä ominaisuuksia niin organisaatioille kuin työntekijöillekin. Vaatimukset ja puitteet yritystoiminnalle ovat muuttuneet kansainvälisten toimitusketjujen kohtaamien haasteiden ja etätyön lisääntymisen myötä. Mitä ”uusi normaali” tarkoittaa liiketoimintastrategioiden, johtamisen ja tarvittavien kyvykkyyksien osalta? Mitä mahdollisuuksia löytyy kriisin mukanaan tuomista muutoksista?

Ilmoittautuminen

Tule kuulemaan Leimion ajatuksia ja kokemuksia DACHSERin maailmasta sekä näkemyksiä muilta logistiikan ja hankinnan asiantuntijoilta siitä, millä tavoin liiketoiminnan voi päivittää tehokkaasti uuteen aikaan. Ilmoittautumiset linkin kautta – voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä Helsingissä tai virtuaalikonferenssin välityksellä. 

Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic