Työpaikat Mediaroom

Luotettavuus on asennekysymys

Olemme aina pyrkineet harjoittamaan liiketoimintaamme ja tarjoamaan palvelujamme moitteettomasti ja vastuullisesti – sekä lakisääteisestä että eettisestä näkökulmasta katsoen. Siksi varmistamme, että liiketapaperiaatteemme täyttävät kaikki sovellettavat vaatimukset. Uskomme, että tämä liittyy erottamattomasti sekä yrityksemme että työntekijöidemme jokapäiväiseen toimintaan.

“Integrity in logistics”. Logistiikan luotettavuus. Me DACHSERilla pidämme periaatteiden ja sääntöjennoudattamista vaatimuksena sekä itsellemme että liikekumppaneillemme.

  • Yhdistämme sisäiset arvomme todelliseen liiketoimintaan
  • Luomme kestäviä suhteita liikekumppaneihimme
  • Otamme huomioon asiakkaidemme odotukset ja noudatamme kaikkia lakisääteisiä ja eettisiä standardeja
  • Luomme vankan perustan luottamukselliselle yhteistyölle asiakkaidemme kanssa

Me DACHSERilla uskomme, että kestävästi nyt ja tulevaisuudessa johdetun yrityksen toiminta perustuu pitkälti siihen, että kaikki sidosryhmät toimivat rehellisesti. Me haluamme rakentaa menestyksekkäitä pitkäaikaisia liikekumppanuuksia, jotka perustuvat rehellisyyteen, luotettavuuteen ja uskottavuuteen.

Meidän mottomme “logistiikan luotettavuus” kuvaa juuri sitä luotettavuutta, mitä tarjoamme asiakkaillemme ja liikekumppaneillemme. Voit lukea yrityksemme kansainvälisiltä verkkosivuilta lisää siitä, kuinka toimimme sääntöjen noudattamisen suhteen.

Jos olet kokenut tai todistanut liiketapaperiaatteidemme vastaista toimintaa tai haluat olla aktiivisesti tukemassa vaatimustemme noudattamista, otathan meihin yhteyttä.

Alta löydät lisätietoja liiketapaperiaatteistamme:

  • DACHSERin liiketapaperiaatteet
  • DACHSERin liiketapaperiaatteet liikekumppaneille
Liiketapaperiaatteet ja liiketapaperiaatteet liikekumppaneille ZIP (0,25 MB)