Työpaikat Mediaroom

Tulevaisuuden logistiikkaa

Innovaatiot ovat avain tehokkaaseen ja kestävään logistiikkaan. Lue lisää tutkimus- ja kehitystyöstämme täältä.

Paremman logistiikan, paremman huomisen puolesta

Aktiivinen ilmastonsuojelu on osa vastuullisuustyötämme. Haluamme mm. edistää logistiikka-alan siirtymistä vähäpäästöisten ja päästöttömien teknologioiden hyödyntämiseen.

Laadukkaat ja turvalliset lentorahtitoimitukset

Lentorahdin käsittelyssä asetamme vuosien kokemuksemme globaalien toimitusketjujen hallinnasta tehokkaaseen käyttöön.

Päivittäiset yhteydet Eurooppaan

Kattava eurooppalainen maantiekuljetusverkostomme tarjoaa päivittäiset yhteydet ja tarkat kuljetusajat koko Eurooppaan.

Globaali verkosto kappaletavarapalveluille

LCL-palveluillamme varmistamme tehokkaat kappaletavarakuljetukset Aasian, Euroopan, Etelä-Afrikan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä.

Track & Trace
Lähetyksen tiedot

Mediaroom

2
18.09.2023
Synteettiset polttoaineet: Mahdollisuus vai uhka?

Keskustelu synteettisistä polttoaineista nousee kerta toisensa jälkeen kuljetusalan ilmastotoimia koskevissa keskusteluissa. Jotkut pitävät synteettisesti tuotettuja polttoaineita arvokkaana tulevaisuuden teknologiana, kun taas toiset kuvaavat niitä epätaloudellisiksi ja järjettömiksi.

13.09.2023
Kiinan kultainen viikko 2023

Suurin osa yrityksistä ja tehtaista on suljettuna Kiinassa 29.9.-6.10. Viikon mittainen loma yhdessä maailman tärkeimmistä talouksista tulee vaikuttamaan kansainvälisiin toimitusketjuihin. Ennakoi ja aloita valmistautuminen etukäteen mahdollisten häiriöiden minimoimiseksi.

07.09.2023
Oletko lukenut viimeisimmän uutiskirjeemme?

Lomat ovat monilla jo takana ja kesä on vaihtumassa syksyyn. On siis hyvä aika päivittää lukijoitamme logistiikan ja huolinnan uutisilla DACHSERin maailmasta.

05.09.2023
Uusi myyntipäällikkö DACHSER Finlandin meri- ja lentorahdille

DACHSER Finland Air & Sea Logistics on nimittänyt Ville Vaarnavuon myyntipäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi. Uuden myyntipäällikön päätehtävänä on vahvistaa yhtiön asemaa Suomen meri- ja lentorahtimarkkinoilla.

05.09.2023
Huolinnan harjoittelijasta kokopäivätyöhön: ”Tätä maailmaa halusin lähteä katsomaan.”

Johanna Järvinen, DACHSER Finland Air & Sea Logistics (ASL) kertoo, millaista on edetä huolinnan harjoittelijasta työskentelemään kokopäiväisesti Inside Sales -osastolla

25.08.2023
DACHSER ja FERCAM vahvistavat toimintaansa Italiassa

Pitkäaikainen kumppanuus on johtanut yhteisyrityksen perustamiseen kappaletavaralähetyksiä ja sopimuslogistiikkaa varten. FERCAM siirtää jakelun ja logistiikan osastonsa DACHSERin kanssa perustamaansa yhteisyritykseen ”DACHSER & FERCAM Italia S.r.l.”.

2
10.08.2023
Ensisilmäys uuteen digitaaliseen alustaan

DACHSER muuntaa logistiikkapalvelunsa digitaalisiksi. DACHSER-alusta on koko yrityksen laajuinen digitalisointiprojekti ja keskeinen osa asiakaskokemuksen perusteellista uudelleenmuotoilua. Kuljetuslogistiikkamessuilla Münchenissä asiakkaat ja sidosryhmät pääsivät vilkaisemaan alustaa, joka on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä vuodesta 2024 alkaen.

2
27.07.2023
Jättimäiset voimat varastossa

Automaation edistymisestä huolimatta monet työt on yhä tehtävä manuaalisesti – etenkin varastoissa. Tavaroita puretaan ja pakataan käsin säännöllisesti. DACHSER on valjastanut innovatiivisen teknologian työntekijöidensä terveyden turvaamiseksi. 

2
20.07.2023
DACHSER lisää päästöttömien toimitusten verkostoonsa 12 uutta aluetta Euroopassa 

DACHSER Emission-Free Delivery ‑verkostoon kuuluvien kaupunkien määrä kaksinkertaistuu 24:ään vuoden 2025 loppuun mennessä.

13.07.2023
DACHSER avaa uuden huippumodernin varaston Saksaan

Baijerin Memmingenissä sijaitseva korkeavarasto on täysin automatisoitu ja ilmastoystävällinen. Logistiikkapalveluiden toimittaja on investoinut uuteen varastoon noin 30 miljoonaa euroa.

Katso lisää

Pitkän aikavälin ilmastonsuojelustrategia

Aktiivinen ilmastonsuojelu on osa vastuullisuustyötämme. Pyrimme näyttämään tietä ilmastonsuojelussa  tehokkaan logistiikan ja teknisten innovaatioiden avulla.

Me DACHSERilla haluamme aktiivisesti edistää logistiikka-alan siirtymistä vähäpäästöisten ja päästöttömien teknologioiden hyödyntämiseen. Lue lisää aloitteistamme klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Lisätietoa

Tietoja yhtiöstä (perustuu vuoteen 2021)

33030000
Vuosiliikevaihto (brutto, konsolidoimaton, sis. tuonti- ja liikevaihtoveron)
4
Toimipaikat
73
Työntekijöitä
Lisää

Toimipisteet maailmanlaajuisesti

Toimipisteidemme yhteystiedot

Onko sinulla pyyntö tai kysymys? Täältä löydät maailmanlaajuisten toimipisteidemme yhteystiedot.

Etsi sijainti