Työpaikat Mediaroom

Tulevaisuuden logistiikkaa

Innovaatiot ovat avain tehokkaaseen ja kestävään logistiikkaan. Lue lisää tutkimus- ja kehitystyöstämme täältä.

Paremman logistiikan, paremman huomisen puolesta

Aktiivinen ilmastonsuojelu on osa vastuullisuustyötämme. Haluamme mm. edistää logistiikka-alan siirtymistä vähäpäästöisten ja päästöttömien teknologioiden hyödyntämiseen.

Laadukkaat ja turvalliset lentorahtitoimitukset

Lentorahdin käsittelyssä asetamme vuosien kokemuksemme globaalien toimitusketjujen hallinnasta tehokkaaseen käyttöön.

Päivittäiset yhteydet Eurooppaan

Kattava eurooppalainen maantiekuljetusverkostomme tarjoaa päivittäiset yhteydet ja tarkat kuljetusajat koko Eurooppaan.

Globaali verkosto kappaletavarapalveluille

LCL-palveluillamme varmistamme tehokkaat kappaletavarakuljetukset Aasian, Euroopan, Etelä-Afrikan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä.

Track & Trace
Lähetyksen tiedot

Mediaroom

16.11.2023
Pieniä ja suuria onnistumisia: Terre des hommes yhteistyön vuosikatsaus

DACHSER on tukenut Terre des hommes hyväntekeväisyysjärjestöä vuodesta 2005 alkaen. Yhteistyön tavoitteena on ollut heikossa asemassa olevien lasten ja nuorten elinolojen sekä koulutusmahdollisuuksien parantaminen. Vuosikatsauksessa 2022 esitetään maailmanlaajuiset hankkeet ja niiden konkreettiset saavutukset.

31.10.2023
Oletko lukenut viimeisimmän uutiskirjeemme?

Logistiikan syke on nopeatempoista sekä jatkuvasti kehittyvää. Haluamme jälleen jakaa lukijoillemme katsauksen logistiikan jännittävään maailmaan uusimman uutiskirjeemme avulla.

30.10.2023
Menestyksen tiellä

Yritysmaailmassa numerot ovat enemmän kuin vain tilastoja: ne ovat elinehto päätöksenteolle ja strategiselle suunnittelulle. Numeroiden avulla voidaan perustella argumentteja, paljastaa totuuksia ja tehdä tietopohjaisia valintoja. DACHSER Finlandin Business Controlling -toiminnosta vastaavalle Jani Vaittiselle numerot ovat kuin säveltämistä odottava sinfonia ja tietojen viestintä on kapellimestarin tahtipuikko.

27.10.2023
Lento- ja merirahti: Muistathan tehdä varauksesi ajoissa ennen joulua

Joulukuu on yleensä hieman ruuhkaista aikaa. Muista siis tehdä varauksesi ajoissa, jos sinulla on lento- tai merirahtilähetyksiä, jotka tulee toimittaa perille ennen joulua.

2
27.10.2023
Kasvu mahdollisuuksien mukana

Talouskasvu polkee paikallaan tai monin paikoin jopa hidastuu, mutta Aasian ja Tyynenmeren alueella se on yllättävän nousujohteista. DACHSER laajentaa verkostoaan näillä alueilla tarjotakseen asiakkailleen kokonaisvaltaisemman yhteyden koko maailmaan. 

24.10.2023
Muista tilata lähetyksesi hyvissä ajoin ennen joulua

Joulun alla voi olla ruuhkaa – sekä meillä että asiakkaillamme. Tämä voi vaikuttaa toimitusaikatauluihin, joten suosittelemme sinua tekemään varauksen hyvissä ajoin, jos lähetyksesi on toimitettava perille ennen joulua.

Joulu lähestyy ja on aika varautua jouluruuhkaan. Muistathan siis varata noutosi ajoissa, jos sinulla on lähetyksiä, jotka on toimitettava ennen joulua.

Jotta lähetykset ovat jaossa ennen joulua, niin viimeinen lähetyspäivä Saksaan, Belgiaan ja Hollantiin on maanantai 18. joulukuuta., Ruotsiin ja Viroon tiistai 19. joulukuuta sekä muualle Eurooppaan perjantai 15. joulukuuta.

Joulun ja uudenvuoden välillä suoritamme noudot normaalisti joka arkipäivä. Tämän lisäksi tarjoamme päivittäiset lähdöt Viroon ja Keski-Eurooppaan sekä lähdöt Ruotsiin tarpeen mukaan. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että toimitusaikataulut voivat olla hieman normaalia pidemmät, etenkin maissa, joissa tuotteet on tullattava.

Joulun ja uudenvuoden välillä Keravan toimistomme on normaalisti avoinna arkipäivinä. t

Virallisina pyhäpäivinä toimisto on suljettu. Katso DACHSER Finland European Logisticsin aukioloajat alta.

 • 18.-22. joulukuuta: Avoinna
 • Lauantai 23. joulukuuta: Suljettu
 • Sunnuntai 24. joulukuuta: Suljettu
 • Maanantai 25. joulukuuta: Suljettu
 • Tiistai 26. joulukuuta: Suljettu
 • Keskiviikko 27. joulukuuta: Avoinna
 • Torstai 28. joulukuuta: Avoinna
 • Perjantai 29. joulukuuta: Avoinna
 • Lauantai 30. joulukuuta: Suljettu
 • Sunnuntai 31. joulukuuta: Suljettu
 • Maanantai 1. tammikuuta: Suljettu
 • 2. – 5. tammikuuta: Avoinna

Voit ottaa yhteyttä paikalliseen yhteyshenkilöösi, jos sinulla on kysyttävää tai erityisvaatimuksia lähetyksillesi.

10.10.2023
DACHSER avaa toimipisteen Kristiansandiin

DACHSER laajentaa toimintaansa Norjan markkinoilla tarjotakseen logistiikkapalveluita ja pääsyn EU:n markkinoille Etelä- ja Länsi-Norjassa sijaitseville asiakkaille.

06.10.2023
Tulevaisuuden ohjelmointi

Digitalisaatio vie DACHSERin logistiikkapalvelut uudelle tasolle entistä läpinäkyvämmillä prosesseilla, reaaliaikaisen lähetysten seurannalla, lyhyemmillä vasteajoilla sekä toimitusketjujen tarkalla hallinnalla eri maissa ja mantereilla. Mitä tämä tarkoittaa DACHSER-verkoston osalta? Entä mitä mitattavia hyötyjä IT voi tarjota asiakkailleen? Esitämme nämä kysymykset DACHSERin toimitusjohtaja Burkhard Elingille ja kehitysjohtaja Stefan Hohmille vastattaviksi.

05.10.2023
Kuorma-autojen tiemaksujen korotus Saksassa 1. joulukuuta 2023 alkaen

Saksan liittohallitus korottaa kuorma-autojen tiemaksuja entisestään 1. joulukuuta 2023. Muutos tulee vaikuttamaan kuorma-autoihin, joiden kokonaispaino on yli 7,5 tonnia. Lisämaksun suuruus määräytyy ajoneuvon teknisten ominaisuuksien mukaan.

2
25.09.2023
Askeleita pitkällä tiellä

Merkittävän roolin ottaminen ilmastonmuutoksen hillitsemisessä on logistiikkapalvelujen toimittajille sekä keskeinen velvollisuus että haaste. Kuljetus ja varastointi kuluttavat paljon energiaa, jonka vuoksi niillä on myös suuri hiilijalanjälki. Yksi syy on se, että päästöttömiä kuorma-autoja ei ole vielä riittävästi saatavilla. Teknologinen muutos on kuitenkin jo täydessä vauhdissa. Michael Kriegel, Department Head DACHSER Chem Logistics, kertoo hyödynnettävistä mahdollisuuksista ja roolista, joka logistiikalla voi olla ilmastonsuojelussa.

Katso lisää

Pitkän aikavälin ilmastonsuojelustrategia

Aktiivinen ilmastonsuojelu on osa vastuullisuustyötämme. Pyrimme näyttämään tietä ilmastonsuojelussa  tehokkaan logistiikan ja teknisten innovaatioiden avulla.

Me DACHSERilla haluamme aktiivisesti edistää logistiikka-alan siirtymistä vähäpäästöisten ja päästöttömien teknologioiden hyödyntämiseen. Lue lisää aloitteistamme klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Lisätietoa

Tietoja yhtiöstä (perustuu vuoteen 2021)

33030000
Vuosiliikevaihto (brutto, konsolidoimaton, sis. tuonti- ja liikevaihtoveron)
4
Toimipaikat
73
Työntekijöitä
Lisää

Toimipisteet maailmanlaajuisesti

Toimipisteidemme yhteystiedot

Onko sinulla pyyntö tai kysymys? Täältä löydät maailmanlaajuisten toimipisteidemme yhteystiedot.

Etsi sijainti