Työpaikat Mediaroom
Track & Trace
Lähetyksen tiedot

DACHSER Uutiset

02.02.2022
Suomen satamia koskeva ylityökielto ja lakkovaroitus

Suomen satamissa on alkanut ylityökielto 1. helmikuuta alkaen. Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT on jättänyt ahtausalaa koskevan lakkovaroituksen. Lakko alkaa 14. helmikuuta ellei työehtosopimusneuvotteluissa päästä sitä ennen sopuun.

31.01.2022
Kauttakuljetuskielto: käsittelytilanne Frankfurtissa ja Pariisissa

DACHSERin lentoyhtiökumppanilla Lufthansa Cargolla on Frankfurtissa toimintaongelmia COVID-19-virukseen liittyvien henkilöstörajoitusten vuoksi. Sama tilanne pätee myös Air France/KLM:n toimintaan Pariisissa. Näiden vuoksi on ryhdytty seuraaviin toimenpiteisiin:

27.01.2022
Akut – katsaus tulevaisuuden teknologioihin

Akut ovat välttämätön osa sähköistä liikkuvuutta. Nämä energian varastointilaitteet herättävät kuitenkin myös monia kysymyksiä erityisesti suorituskyvystä ja ilmastoystävällisyydestä. Olemme laatineet niihin vastauksia.

25.01.2022
Webinaari: Ympäristöratkaisujen haasteet ja mahdollisuudet modernissa toimitusketjussa

Tuomas Leimio, Managing Director DACHSER Finland European Logistics, osallistuu Gasumin järjestämään webinaariin 8. helmikuuta klo 10 alkaen. Leimion puheenvuoro käsittelee ympäristöratkaisujen haasteita ja mahdollisuuksia modernissa toimitusketjussa. Ilmoittautuminen tilaisuuteen tapahtuu alla olevan linkin kautta.

20.01.2022
Tavarankäsittelyn edistysaskel

Erikoisvalmisteisen kaksikerroksisen trukin myötä DACHSERin kauttakulkuterminaalit Euroopassa siirtyvät uudelle teknologiatasolle. Laitteen kehittämistä ovat ohjanneet kuljettajan ergonomia, työturvallisuus ja kannattavuus.

19.01.2022
DACHSER Sweden nimittää uuden maajohtajan

DACHSER Swedenin hallintorakenteen vahvistamiseksi logistiikkapalvelujen toimittaja nimittää maajohtajan. Tämä on hieno alku kasvavan yrityksen uudelle vuodelle.

17.01.2022
Tienkäyttömaksujen korotus Itävallassa 2022 alkaen

Itävallan hallitus on korottanut tienkäyttömaksuja 1.1.2022 alkaen. Tästä johtuen meidän on sisällytettävä kyseinen muutos myös DACHSERin tiemaksuihin 1.1.2022 alkaen. Ilmoitamme uusista tiemaksuista suoraan asiakkaillemme.

Jos tarvitset lisätietoa tai sinulla on kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä paikalliseen DACHSER-edustajaasi.

12.01.2022
Merirahti: häiriöt Ningbon ja Tianjinin satamissa

Seuraavassa annetaan yleiskatsaus Ningbon ja Tianjinin satamien häiriöistä, joista jälkimmäisessä on äskettäin puhjennut koronaepidemia.

11.01.2022
Kiinalaisen uudenvuoden vaikutukset logistiikkaan

Kiinalaista uuttavuotta vietetään helmikuun alussa. Se on ollut perinteisesti tärkeä tapahtuma, joka vaikuttaa maailmanlaajuisiin rahtimarkkinoihin pitkien kansallisten vapaapäivien vuoksi. Silloin suurin osa liikeyrityksistä sulkee ovensa, useimmat tehtaat keskeyttävät toimintansa ja kuljetusyritykset vähentävät kapasiteettiaan pienemmän kysynnän vuoksi. Tänä vuonna kiinalaisen uudenvuoden vaikutuksista odotetaan tavallista suurempia haastavan markkinatilanteen takia.

07.01.2022
DACHSER suorittaa varastotestejä automaattisesti ohjatuille ajoneuvoille

Automaattisesti ohjattujen ajoneuvojen testit ovat parhaillaan käynnissä kahdessa DACHSER-toimipisteessä. Ajoneuvot keventävät työntekijöiden työtaakkaa pitkällä aikavälillä suorittamalla rutiinitehtäviä.

DACHSER Mediaroom

Pitkän aikavälin ilmastonsuojelustrategia

Aktiivinen ilmastonsuojelu on osa vastuullisuustyötämme. Pyrimme näyttämään tietä ilmastonsuojelussa  tehokkaan logistiikan ja teknisten innovaatioiden avulla.

Me DACHSERilla haluamme aktiivisesti edistää logistiikka-alan siirtymistä vähäpäästöisten ja päästöttömien teknologioiden hyödyntämiseen. Lue lisää aloitteistamme klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Lisätietoa

Tietoja yhtiöstä (perustuu vuoteen 2020)

32400000
Vuosiliikevaihto (brutto, konsolidoimaton, sis. tuonti- ja liikevaihtoveron)
5
Toimipaikat
79
Työntekijöitä
Lisää

Toimipisteet maailmanlaajuisesti

Toimipisteidemme yhteystiedot

Onko sinulla pyyntö tai kysymys? Täältä löydät maailmanlaajuisten toimipisteidemme yhteystiedot.

Etsi sijainti