Työpaikat Mediaroom

Tulevaisuuden logistiikkaa

Innovaatiot ovat avain tehokkaaseen ja kestävään logistiikkaan. Lue lisää tutkimus- ja kehitystyöstämme täältä.

Laadukkaat ja turvalliset lentorahtitoimitukset

Lentorahdin käsittelyssä asetamme vuosien kokemuksemme globaalien toimitusketjujen hallinnasta tehokkaaseen käyttöön.

Päivittäiset yhteydet Eurooppaan

Kattava eurooppalainen maantiekuljetusverkostomme tarjoaa päivittäiset yhteydet ja tarkat kuljetusajat koko Eurooppaan.

Globaali verkosto kappaletavarapalveluille

LCL-palveluillamme varmistamme tehokkaat kappaletavarakuljetukset Aasian, Euroopan, Etelä-Afrikan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä.

Track & Trace
Lähetyksen tiedot

Mediaroom

15.02.2024
Tampere-Pirkkalan logistiikkakeskuksen rakennushanke etenee

DACHSER rakentaa toisen logistiikkakeskuksensa Suomeen kumppaneinaan Logicenters ja SSA.

12.02.2024
Poliittiset lakot jatkuvat: satamien toiminta käytännössä pysähtyy 

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT on ilmoittanut ahtaajia koskevista työtaistelutoimista. AKT:n ahtaajat osallistuvat poliittiseen lakkoon 14.–16.2. Tämä tarkoittaa, että Suomen satamat sulkeutuvat käytännössä kokonaan.

Miten varautua lakkojen vaikutuksiin?

Merirahti:

Kyseiset lakot pysäyttävät kaikkien Suomen satamien laivojen lastaukset ja purut sekä terminaalitoiminnot. Kontteja ei saa satamista lakon aikana ulos, eikä sinne sisään. Satamat ja varustamot veloittavat normaalit maksunsa myös lakon aikana. Tämänhetkisen tiedon mukaan, me palvelemme kuitenkin normaalisti.

Maantiekuljetukset:

Lakkojen vaikutukset ovat ilmeisen pieniä maantiekuljetusten osalta. Tämänhetkisen tiedon mukaan Baltian maiden ja Skandinavian reitit tulevat toimimaan normaalisti. Manner-Euroopan kappaletavaralähetysten oletettu viive tulee olemaan tähän tietoon yksi päivä johtuen ahtaajien kolmepäiväisestä työseisauksesta ja LTL/FTL-lähetysten osalta arviolta 1–3 päivää. Saat tarkempia tietoja tarvittaessa omalta yhteyshenkilöltäsi. Jos asiakkaillamme on tarve käyttää edellä mainittuja Baltian maiden tai Skandinavian reittejä Keski-Euroopan suuntaan, kehotamme sopimaan erikoiskuljetuksista lisämaksua vastaan suoraan myyntimme kanssa. Keravan logistiikkakeskuksen terminaalimme tulee operoimaan normaalisti eikä myöskään jakelujen ja noutojen osalta ole vielä tiedossa viiveitä.

Seuraamme työtaistelutilanteen kehittymistä tarkasti ja tiedotamme tästä asiakkaillemme sekä kotisivuillamme että sosiaalisessa mediassa. Jos sinulla on lisäkysymyksiä koskien lakkojen mahdollisia vaikutuksia, kehotamme sinua olemaan suoraan yhteydessä paikalliseen yhteyshenkilöösi.

09.02.2024
DACHSER laajentaa toimintaansa Pohjoismaissa

Logistiikkapalvelujen toimittaja DACHSER laajentaa toimintaansa Tanskan markkinoilla Pohjois-Jyllannin alueelle. Aalborgin sataman yrityspuistoon kuuluva uusi toimisto avataan vuoden 2024 alkupuoliskolla, ja siitä tulee Pohjoismaiden kappaletavaraverkoston yhteyksien solmukohta.

31.01.2024
DACHSER Air & Sea Logistics vahvistaa toimintaansa Pohjoismaissa

Mattias Kellgren on aloittanut Air & Sea Logistics Nordicin toimitusjohtajana 1. tammikuuta. Logistiikkayhtiö vahvistaa nimityksen myötä lento- ja merirahtitoimintaansa Pohjoismaissa uudelleenorganisoimalla sen DACHSER Air & Sea Logistics Nordiciksi.

26.01.2024
Liikenne- ja kuljetusalaa koskevat poliittiset lakot alkavat ensi viikolla 

Näillä toimilla voit välttää lähetysten mahdollisia viiveitä.

15.01.2024
Tobias Burgerista DACHSER Air & Sea Logisticsin operatiivinen johtaja

Burger on toiminut Air & Sea Logisticsin uutena operatiivisena johtajana (COO) ja logistiikkayhtiö DACHSERin johtokunnan jäsenenä vuodenvaihteesta alkaen. Entinen Air & Sea Logisticsin apulaisjohtaja korvaa Edoardo Podestàn, joka on jäänyt eläkkeelle aktiivisesta työelämästä yli 20-vuotisen DACHSER-uransa jälkeen. Viimeiset neljä vuotta Podestà luotsasi lento- ja merirahtiliiketoimintaa. 

12.01.2024
Näin @ILO toimii

@ILO-terminaalissa paketit tunnistetaan, paikannetaan, mitataan ja kirjataan kuljetusten hallintajärjestelmässä täysin automaattisesti niiden saapumisen ja lähdön yhteydessä sekä niiden viipyessä terminaalissa. Tämä poistaa manuaalisen viivakoodien luvun ja pakettien lisämerkinnän tarpeen.

21.12.2023
DACHSER ostaa Frigoscandia AB:n

DACHSER vahvistaa Food Logistics -verkostoaan Pohjoismaissa ostamalla ruotsalaisen elintarvikelogistiikkapalveluita toimittavan Frigoscandia AB:n. Yrityskauppa edellyttää Euroopan kilpailuviranomaisten hyväksyntää.

18.12.2023
DACHSER rakentaa uudet toimitilat

DACHSER  jatkaa menestystarinaansa ja rakentaa nyt tulevaisuuttaan uusissa toimitiloissa Jönköpingissä. Uudesta toimipisteestä tulee yrityksen suurin toimipiste Pohjoismaissa. Valmiissa toimitilassa tulee olemaan 1 600 neliömetriä toimistotilaa, 10 000 neliömetrin varasto ja 6 200 neliömetrin cross-dock-terminaali.     

14.12.2023
Oletko lukenut viimeisimmän uutiskirjeemme?

Vuoden lähestyessä loppuaan on hyvä muistella niitä hetkiä ja kohtaamisia, jotka ovat vahvistaneet ja inspiroineet meitä kuluneen vuoden aikana. Tämä vuosi on ollut kasvun, sinnikkyyden ja ennen kaikkea DACHSER:in  yhdistävien vahvojen perhearvojen vuosi.

Katso lisää

Innovaatiokulttuurin luominen

DACHSERilla innovointi tarkoittaa yrityksen kykyä parantaa logistiikkaprosesseja ja optimoida ne siten, että asiakkaiden vaatimukset tunnistetaan tarkasti ja toteutetaan entistä parempina logistiikkapalveluina.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi DACHSER keskittyy IT-tuettuihin prosesseihin ja järjestelmiin, panostaa työntekijöiden koulutukseen ja kehittämiseen sekä ylläpitää läheisiä asiakassuhteita. Miten tämä sitten toteutetaan arjessa?

Lisätietoa

Tietoja yhtiöstä (perustuu vuoteen 2021)

33030000
Vuosiliikevaihto (brutto, konsolidoimaton, sis. tuonti- ja liikevaihtoveron)
4
Toimipaikat
73
Työntekijöitä
Lisää

Toimipisteet maailmanlaajuisesti

Toimipisteidemme yhteystiedot

Onko sinulla pyyntö tai kysymys? Täältä löydät maailmanlaajuisten toimipisteidemme yhteystiedot.

Etsi sijainti