Työpaikat Mediaroom

Tervetuloa kotisivuillemme!

Täältä löydät kaiken tarvitsemasi tiedon palveluistamme ja viimeisimmät uutiset yrityksestämme.

Track & Trace
Lähetyksen tiedot

DACHSER Uutiset

06.07.2022
Turvallinen pakkaus

Tavaroiden säilyminen kuljetuksessa ehjänä on välttämätöntä yhä vaativampien toimitusketjujen hallitsemiseksi. Miten sopivasta pakkauksesta ja ennakoinnista voi olla hyötyä? Kysyimme asiantuntijalta: Stephan Wnuck, Team Leader Loss & Damage, DACHSER.

3
30.06.2022
Logistiikan megatrendit

Millaiseen tulevaisuuteen logistiikkayritysten on valmistauduttava? Millaiset suuntaukset ja kehitysaskeleet muokkaavat alaa tulevaisuudessa? Miten DACHSER suhtautuu tähän kaikkeen?

22.06.2022
DACHSER laajentaa charter-ohjelmaansa

DACHSER Air & Sea Logistics pidentää Shanghain ja Frankfurtin välisen reitin tilauslento-ohjelmansa toimintakautta huhtikuuhun 2024 saakka. Näin logistiikkapalvelujen toimittaja voi edelleen tarjota asiakkailleen luotettavaa kuljetuskapasiteettia Aasian ja Euroopan välillä.

21.06.2022
Häiriötiedote: virheellinen ilmoitus saapuvasta lähetyksestä

Useat asiakkaamme saivat maanantaina 20.6. virheellisen ilmoituksen saapuvasta lähetyksestä. Kyseinen häiriö IT-tietokannassamme on nyt korjattu ja ilmoituksen voi täten jättää huomiotta. Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa.

16.06.2022
DACHSERin eteläinen reitti: täyskuormapalvelut Kiinasta Eurooppaan

Ukrainan sota on vaikuttanut myös Aasian ja Euroopan väliseen maaliikenteeseen. Venäjän ja Valko-Venäjän sekä itse konfliktialueen läpi kulkevat matkat eivät ole enää mahdollisia. DACHSER pystyy kuitenkin jatkamaan palvelun luotettavaa tarjoamista vaihtoehtoisen eteläisen reitin kautta.

09.06.2022
Lakkovaroitus Hampurin ja Bremerhavenin satamassa

Ennen seuraavaa palkkaneuvottelukierrosta (10.6.2022) Saksan ammattiliiton (VERDI) kanssa Hampurin ja Bremerhavenin satamassa järjestetään lyhyitä lakkoja 9.6.2022. Nämä varoituslakot voivat kestää jopa neljä tuntia. Tänä aikana terminaaleissa rahdin käsittelyssä sekä kuorma-autojen ja junien lastauksessa ja purkamisessa on katkoksia. Konttien käsittelyssä ja/tai toimituksessa voi olla odottamattomia viivästyksiä.

DACHSER seuraa tilannetta ja pitää asiakkaat ajan tasalla tulevasta kehityksestä. Toimipisteidemme paikalliset yhteyshenkilöt vastaavat kaikkiin kysymyksiin.

02.06.2022
DACHSER jatkaa osittain kuljetuksiaan Ukrainaan

DACHSER arvioi päivittäin Ukrainan sodan tämänhetkistä kehitystä. Tämä on johtanut tilanteeseen, jossa kaikkien Ukrainaan suuntautuvien tavaralähetysten haltuunoton ja lastaamisen täydellinen lopettaminen, joka tehtiin helmikuussa 2022, voidaan osittain peruuttaa.

Kuljettajien ja työntekijöiden turvallisuus on edelleen ensisijainen prioriteettimme. Tämän vuoksi kuljetuksia jatketaan vain sellaisille alueille, joihin sota ei nykyisessä tilanteessa vaikuta suoraan.

DACHSER aloittaa aluksi säännölliset rahtitoimitukset Länsi-Ukrainaan Puolan Strykovista. Lähetysten käsittelystä ja jakelusta Ukrainassa vastaa Lvivin kumppaniyrityksemme. Kuljetukset Ukrainan itä-, pohjois- ja eteläosiin eivät edelleenkään ole mahdollisia.

Koska toimitusalueet voivat muuttua hyvin nopeasti sodan kehityksen vuoksi, jatkamme tilanteen seurantaa ja pidämme asiakkaat ajan tasalla sen kehityksestä. DACHSERin paikalliset edustajat vastaavat mielellään kaikkiin lähetyksiä ja mahdollisia kuljetusvaihtoehtoja koskeviin kysymyksiin.

27.05.2022
Räätälöidyt ratkaisut

DACHSER luo lisäarvoa antavaa logistiikkaa yhdistämällä tavanomaiset palvelunsa toimialakohtaiseen osaamiseen. Jens Wollmann, Head of Corporate Solutions, kertoo meille verkoston vakiintuneista ja uusista toimialaratkaisuista.

23.05.2022
EU:n tieliikenteen liikkuvuuspaketti: muutokset tänä vuonna ja niiden merkitys

Uudet edellytykset entistä tehokkaammalle ja yhdenmukaisemmalle sekä sosiaalisesti paremmin hyväksyttävälle tieliikennealalle: EU:n tieliikenteen liikkuvuuspaketin 2020/2022 tarkoitus on edistää standardointia huolinta- ja logistiikka-alalla Euroopassa.

3
19.05.2022
Tulevaisuuden ohjelmointi

Saumattomat, maailmanlaajuisesti yhteenliitetyt logistiikkapalvelut perustuvat suorituskykyiseen ja älykkääseen informaatioteknologiaan. DACHSER on informaatiologistiikkansa ansiosta yksi logistiikka-alan teknologian edelläkävijöistä ja edistäjistä. Tässä ovat Nicola Elsner ja Claudia Beck, joilla on kaksi IT-uraa mutta yksi yhteinen tavoite: asiakkaiden prosessien jatkuva parantaminen.

DACHSER Mediaroom

Pitkän aikavälin ilmastonsuojelustrategia

Aktiivinen ilmastonsuojelu on osa vastuullisuustyötämme. Pyrimme näyttämään tietä ilmastonsuojelussa  tehokkaan logistiikan ja teknisten innovaatioiden avulla.

Me DACHSERilla haluamme aktiivisesti edistää logistiikka-alan siirtymistä vähäpäästöisten ja päästöttömien teknologioiden hyödyntämiseen. Lue lisää aloitteistamme klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Lisätietoa

Tietoja yhtiöstä (perustuu vuoteen 2020)

32400000
Vuosiliikevaihto (brutto, konsolidoimaton, sis. tuonti- ja liikevaihtoveron)
5
Toimipaikat
79
Työntekijöitä
Lisää

Toimipisteet maailmanlaajuisesti

Toimipisteidemme yhteystiedot

Onko sinulla pyyntö tai kysymys? Täältä löydät maailmanlaajuisten toimipisteidemme yhteystiedot.

Etsi sijainti