Työpaikat Mediaroom

DACHSER Finland

Tervetuloa DACHSER Finland kotisivuille

Track & Trace
Please find the entire world of eLogistics applications here

DACHSER Uutiset

20.01.2022
Tavarankäsittelyn edistysaskel

Erikoisvalmisteisen kaksikerroksisen trukin myötä DACHSERin kauttakulkuterminaalit Euroopassa siirtyvät uudelle teknologiatasolle. Laitteen kehittämistä ovat ohjanneet kuljettajan ergonomia, työturvallisuus ja kannattavuus.

19.01.2022
DACHSER Sweden nimittää uuden maajohtajan

DACHSER Swedenin hallintorakenteen vahvistamiseksi logistiikkapalvelujen toimittaja nimittää maajohtajan. Tämä on hieno alku kasvavan yrityksen uudelle vuodelle.

17.01.2022
Tienkäyttömaksujen korotus Itävallassa 2022 alkaen

Itävallan hallitus on korottanut tienkäyttömaksuja 1.1.2022 alkaen. Tästä johtuen meidän on sisällytettävä kyseinen muutos myös DACHSERin tiemaksuihin 1.1.2022 alkaen. Ilmoitamme uusista tiemaksuista suoraan asiakkaillemme.

Jos tarvitset lisätietoa tai sinulla on kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä paikalliseen DACHSER-edustajaasi.

12.01.2022
Merirahti: häiriöt Ningbon ja Tianjinin satamissa

Seuraavassa annetaan yleiskatsaus Ningbon ja Tianjinin satamien häiriöistä, joista jälkimmäisessä on äskettäin puhjennut koronaepidemia.

11.01.2022
Kiinalaisen uudenvuoden vaikutukset logistiikkaan

Kiinalaista uuttavuotta vietetään helmikuun alussa. Se on ollut perinteisesti tärkeä tapahtuma, joka vaikuttaa maailmanlaajuisiin rahtimarkkinoihin pitkien kansallisten vapaapäivien vuoksi. Silloin suurin osa liikeyrityksistä sulkee ovensa, useimmat tehtaat keskeyttävät toimintansa ja kuljetusyritykset vähentävät kapasiteettiaan pienemmän kysynnän vuoksi. Tänä vuonna kiinalaisen uudenvuoden vaikutuksista odotetaan tavallista suurempia haastavan markkinatilanteen takia.

07.01.2022
DACHSER suorittaa varastotestejä automaattisesti ohjatuille ajoneuvoille

Automaattisesti ohjattujen ajoneuvojen testit ovat parhaillaan käynnissä kahdessa DACHSER-toimipisteessä. Ajoneuvot keventävät työntekijöiden työtaakkaa pitkällä aikavälillä suorittamalla rutiinitehtäviä.

21.12.2021
DACHSER Finlandin logistiikan pyörät alkavat pyöriä kiertotalouden mukaisesti

Logistiikkayhtiö DACHSER Finland investoi vähäpäästöisiin kuljetuksiin hankkimalla pääkaupunkiseudun aluejakeluunsa kymmenen biokaasukäyttöistä kuorma-autoa. Ympäristöystävällisen ja täysin uusiutuvan biokaasun valinta auttaa pienentämään hiilidioksidipäästöjä. Paineistetulla biokaasulla (CBG) kulkeva kalusto on osa yhtiön kuljetuksista aiheutuvan hiilijalanjäljen pikaiseen pienentämiseen tähtäävää ilmastonsuojelustrategiaa ja tukee samalla myös yhtiön logistiikka-asiakkaiden ympäristötavoitteita.

2
20.12.2021
Uusi näkökulma toimitusketjuihin

Maailmantalous on taas piristymässä. Kysynnän jyrkän nousun on kuitenkin selviydyttävä yhä jatkuvasta pandemiasta ja pahenevasta materiaalipulasta. Tämä on historiallinen haaste ja todellinen testi toimitusketjuille ja maailmanlaajuisille verkostoille. Globalisaatiosta täysin luopuminen ei kuitenkaan ole vaihtoehto.

20.12.2021
Pitkäaikaisten kumppanuuksien tarve

Mihin maailmantalous ja sen toimitusketjut ovat menossa? Haastattelussa professori Aseem Kinra, Bremenin yliopiston globaalien toimitusketjujen hallinnan professuurin johtaja.

2
16.12.2021
Puhdas prosessi

Yritys näki päivänvalon piharakennukseen perustetussa työpajassa Kööpenhaminassa vuonna 1906. Sen jälkeen siitä on tullut maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen puhdistuslaitteiden toimittaja: Nilfisk. Nilfisk on yhdessä DACHSERin kanssa virtaviivaistanut tuotanto- ja logistiikkaprosessejaan ja sovittanut ne asiakkaidensa tarpeisiin.

Valmiina Brexitiin

Brexit-projektitiimimme on luonut suuntaviivat toimivalle ja varmalle logistiselle verkostolle niin vienti- kuin tuontilähetyksille Iso-Britanniaan.

Monilla sujuviin kuljetuksiin luottavilla yrityksillä on itsellään Brexitiin liittyviä kotitehtäviä vielä tehtävänä: Katso tärkeitä tietoja valmistautumisesta Brexitiin klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Lisätietoa

Tietoja yhtiöstä (perustuu vuoteen 2020)

32433000
Liikevaihto euroina (brutto, konsolidoimaton, sis. tuontitullit ja myyntiverot)
5
Toimipaikat
79
Työntekijöitä
Lisää