Työpaikat Mediaroom

DACHSER Finland

Tervetuloa DACHSER Finland kotisivuille

Track & Trace
Please find the entire world of eLogistics applications here

DACHSER Uutiset

26.11.2021
Avainteknologiana vihreä sähkö – katsaus tulevaisuuden teknologioihin

Mitä vihreä sähkö tarkoittaa? Mitä hyötyä siitä on erityisesti logistiikalle? Katsaus käytettävissä oleviin teknologioihin ja niiden tulevaisuuden näkymiin.

19.11.2021
DACHSER suunnittelee päästöttömiä toimituksia Kööpenhaminaan

DACHSER Denmark käynnistää päästöttömät toimitukset Kööpenhaminan keskustaan vielä vuoden 2021 aikana. Logistiikkapalveluiden toimittaja vähentää hiilidioksidipäästöjään Kööpenhaminan keskustassa akkukäyttöisellä FUSO eCanter -ajoneuvolla. Tämä edistää Kööpenhaminan kaupungin tavoitetta olla ensimmäinen hiilineutraali pääkaupunki maailmassa.

18.11.2021
DACHSER ja tietoturva

Puutteellisesti suojattu tieto on merkittävä riskitekijä. Se voi jopa uhata yrityksen olemassaoloa, koska se tarjoaa kohteen yhä tavallisemmiksi käyneille kyberhyökkäyksille. Logistiikka on monessa mielessä erityisen riippuvainen hyvin toimivasta tietotekniikasta. Luotettavat ja turvalliset toimitusketjut ovat nykyään tärkeämpiä kuin koskaan. Tietojesi suojaaminen ja turvaaminen on sen vuoksi erittäin tärkeää DACHSERille.

01.11.2021
Rasitusta kestävät kuljetuspakkaukset vaurioiden ehkäisemiseksi

Erityisesti turvallisuus ja toimituskyky ovat tärkeitä nykyisessä epävarmassa taloustilanteessa. Ilman vaurioita tapahtuva tavaraliikenne on välttämätöntä ja vaatii rasitukseen ja kuljetukseen soveltuvat pakkaukset. Annamme seuraavaksi yleisiä ohjeita pakkausten vaurioitumisen ehkäisemiseksi.

01.11.2021
DACHSER siirtyy kokonaan vihreään sähköön

Logistiikkatoimija saa 100 prosenttia sähköstään kaikkialla maailmassa uusiutuvista lähteistä. Lisäksi yritys nelinkertaistaa aurinkosähköjärjestelmillä itse tuottamaansa vihreän sähkön määrän.

21.10.2021
Lentorahdin tilannepäivitys: Shanghain, Hongkongin ja Frankfurtin lentoasemat

Lentorahtimarkkinoilla eletään yhä haastavia aikoja Kiinan kultaisen viikon jälkeen. Tämä päivitys sisältää lyhyen tilannekatsauksen Kiinan ja Saksan päälentoasemistamme.

14.10.2021
Logistiikan markkinatilanne osaavan henkilöstön osalta

Logistiikka on henkilöstökeskeinen ala ja markkinatilanne osaavan henkilöstön osalta on kiristymässä. Tämän vuoksi työntekijöiden löytämisestä, kouluttamisesta ja säilyttämisestä pitkällä aikavälillä on muodostunut suuri haaste. Tässä päivityksessä annamme yleiskuvan nykyisestä markkinatilanteesta.

06.10.2021
DACHSER perustaa datatieteen ja koneoppimisen osaamiskeskuksen

DACHSER on kesäkuun alusta lähtien jakanut erilaisissa tekoälyyn, koneoppimiseen ja datatieteeseen liittyvissä tutkimus- ja innovaatiohankkeissa saamaansa kokemusta uudessa datatieteen ja koneoppimisen osaamiskeskuksessaan.

30.09.2021
Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

Logistiikka-aiheet eivät useinkaan ole yhtä näkyvästi esillä lehdistössä kuin viime kuukausina. Maailmantalous on toipumassa pandemian aiheuttamasta shokista, ja monin paikoin tuotanto pyörii jälleen täydellä vauhdilla. Tästä huolimatta raaka-aineiden, tuotteiden, konttien, kuormalavojen, kuljettajien sekä varastointitilan puutteet maa-, meri- ja lentoliikenteessä heikentävät tätä elpymistä.

28.09.2021
Kiinan "kultaisen viikon" vaikutus logistiikkaan

Kiinalaisten lokakuussa kultaisen viikon aikana pitämä loma lähestyy. Tästä päivityksestä löydät kaikki tarvitsemasi tiedot sekä markkinaennusteet.

Valmiina Brexitiin

Brexit-projektitiimimme on luonut suuntaviivat toimivalle ja varmalle logistiselle verkostolle niin vienti- kuin tuontilähetyksille Iso-Britanniaan.

Monilla sujuviin kuljetuksiin luottavilla yrityksillä on itsellään Brexitiin liittyviä kotitehtäviä vielä tehtävänä: Katso tärkeitä tietoja valmistautumisesta Brexitiin klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Lisätietoa

Tietoja yhtiöstä (perustuu vuoteen 2020)

32433000
Liikevaihto euroina (brutto, konsolidoimaton, sis. tuontitullit ja myyntiverot)
5
Toimipaikat
79
Työntekijöitä
Lisää