Työpaikat Mediaroom

Tulevaisuuden logistiikkaa

Innovaatiot ovat avain tehokkaaseen ja kestävään logistiikkaan. Lue lisää tutkimus- ja kehitystyöstämme täältä.

Laadukkaat ja turvalliset lentorahtitoimitukset

Lentorahdin käsittelyssä asetamme vuosien kokemuksemme globaalien toimitusketjujen hallinnasta tehokkaaseen käyttöön.

Päivittäiset yhteydet Eurooppaan

Kattava eurooppalainen maantiekuljetusverkostomme tarjoaa päivittäiset yhteydet ja tarkat kuljetusajat koko Eurooppaan.

Globaali verkosto kappaletavarapalveluille

LCL-palveluillamme varmistamme tehokkaat kappaletavarakuljetukset Aasian, Euroopan, Etelä-Afrikan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä.

Track & Trace
Lähetyksen tiedot

Mediaroom

03.07.2024
Lentorahdin kapasiteettihaasteet

Punaisenmeren geopoliittinen tilanne ja sen vaikutus merirahtimarkkinoihin vaikuttaa nyt myös lentorahtimarkkinoihin. Seuraavassa esitellään tietoa siitä, miten se voi vaikuttaa myös sinun toimitusketjuusi.

01.07.2024
Uudet UIT-koodit Romaniassa

Heinäkuun 1. päivästä 2024 alkaen UIT-koodi on pakollinen kaikissa Romaniaa koskevissa lähetyksissä. Tarjoamme alla katsauksen siitä, mitä sinun on tehtävä, jos sinulla on toimituksia Romaniaan tai Romaniasta.

07.06.2024
Oletko lukenut viimeisimmän uutiskirjeemme?

Tervetuloa kesäkuun uutiskirjeen pariin. Ennen kuin lomakausi pyörähtää kunnolla käyntiin, muutama uutisjuttu logistiikan maailmastamme sinun luettavaksesi.

5+
06.06.2024
Miltä logistiikka näyttää tulevaisuuden ammattilaisten silmin? – yhteistyö Metropolia AMK:n kanssa

DACHSER Finlandin ja Metropolia-ammattikorkeakoulun välinen yhteistyö tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen siihen, kuinka tulevaisuuden logistiikkaratkaisuja voidaan luoda yhdessä tulevaisuuden logistiikka-ammattilaisten kanssa. Tämä yhteistyö on osoitus DACHSERin sitoutumisesta kuulemaan ja oppimaan tulevaisuuden osaajilta.

06.06.2024
”Työkulttuurimme on avointa ja aidosti välittävää, toivottavasti se välittyy myös asiakkaille”

Business Development Manager Solutions Antti Suominen kertoo työstään eurooppalaisen maantiekuljetusverkoston parissa, listaa tärkeitä taitoja, jotka auttavat menestymään logistiikka-alalla ja pohtii samalla logistiikan tulevaisuutta Keravan logistiikkakeskuksestamme käsin.

30.05.2024
Pariisin olympialaiset ja paralympialaiset 2024 – tärkeimmät päivämäärät ja vaikutukset toimitusketjuihin

Ranska valmistautuu tänä kesänä Pariisissa ja sen lähiseudulla kilpailtaviin olympialaisin ja paralympialaisiin. Tapahtumat järjestetään 26. heinäkuuta–11. elokuuta ja 28. elokuuta–8. syyskuuta 2024. Tutustu seuraavassa siihen, millä tavalla kyseiset tapahtumat saatavat vaikuttaa omaan toimitusketjuusi.

2
24.05.2024
Kasvava elintarvikelogistiikkaverkosto

Euroopan elintarvikemarkkinoiden kasvun odotetaan jatkuvan. Elintarvikelogistiikka on kasvutekijä, ja DACHSER on vuosien varrella laajentanut verkostoaan ostamalla useita alalla toimivia eurooppalaisia yrityksiä.

3
13.05.2024
Logistiikan digitaalinen tulevaisuus

Yhä mutkikkaammaksi käyvässä maailmassamme ensiluokkaisen kappaletavaralogistiikan toimittaminen vaatii jatkuvaa palveluiden tehostamista. Tekoälysovelluksilla on tärkeä tehtävä tässä pysyvässä muutoksessa.

2
02.05.2024
Digitaalinen kaksonen

Digitaalinen kaksonen on yksi keskeisistä innovaatioista tulevaisuuden toimitusketjuissa. Mihin ydinteknologioihin se perustuu? Entä mitä se tarkoittaa päivittäisten kuljetusten ja käsittelyjen kannalta logistiikassa? Vastaukset ovat lupaavia.

26.04.2024
Merirahdin kappaletavaralähetykset

Rahtilaivoihin kohdistuvat hyökkäykset Punaisellamerellä ja niistä aiheutuvat kiertoreitit ja toimitusviiveet uhkaavat yhä enemmän tavaroiden sujuvaa kuljetusta ja siten myös kansainvälistä kauppaa. Tässä haastattelussa Global Ocean Freight LCL:n johtaja Christian Kruse selvittää mannertenvälisten kappaletavaralähetysten merkitystä ja niiden asiakkaille tarjoamia erityisetuja.

Katso lisää

Innovaatiokulttuurin luominen

DACHSERilla innovointi tarkoittaa yrityksen kykyä parantaa logistiikkaprosesseja ja optimoida ne siten, että asiakkaiden vaatimukset tunnistetaan tarkasti ja toteutetaan entistä parempina logistiikkapalveluina.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi DACHSER keskittyy IT-tuettuihin prosesseihin ja järjestelmiin, panostaa työntekijöiden koulutukseen ja kehittämiseen sekä ylläpitää läheisiä asiakassuhteita. Miten tämä sitten toteutetaan arjessa?

Lisätietoa

Tietoja yhtiöstä (perustuu vuoteen 2023)

32400000
Vuosiliikevaihto (brutto, konsolidoimaton, sis. tuonti- ja liikevaihtoveron)
5
Toimipaikat
165000
Toimituksia
Lisää

Toimipisteet maailmanlaajuisesti

Toimipisteidemme yhteystiedot

Onko sinulla pyyntö tai kysymys? Täältä löydät maailmanlaajuisten toimipisteidemme yhteystiedot.

Etsi sijainti