Mediaroom

DACHSER Finland

Tervetuloa DACHSER Finland kotisivuille

Track & Trace
eLogistics

DACHSER Uutiset

Market Information 17.02.2020
Lisäpäivitys DACHSERin toiminnoista Kiinassa

Pidämme sinua edelleen ajan tasalla toimipisteidemme toiminnoista ja tilanteesta Kiinassa.

Yleistilanne

Tehtaat ja yritykset aloittavat taas toimintojaan asteittain, mutta hyvin hitaasti. Viranomaiset työskentelevät ahkerasti Maailman terveysjärjestön virallisesti uudelleen nimeämän COVID-19-viruksen leviämisen hillitsemiseksi. Infektioiden estämiseksi työpaikoilla yritysten on toimitettava hakemukset paikallisille viranomaisille ennen kuin saavat luvan töiden jatkamiseksi. Hakijoiden on osoitettava, että he noudattavat tiukkoja hygieniavaatimuksia ja kykenevät toimittamaan työntekijöille riittävät hygieniatuotteet.

DACHSERin toimipisteet

Kaikki DACHSERin toimipisteet ovat toiminnassa. Jotkut konttorit ovat kiinni hakemusprosessin aikana, mutta henkilökunta työskentelee kotoa käsin ja toiminnot hoidetaan etäyhteyden kautta. Pahoittelemme joidenkin prosessien viivästymisiä, koska suurin osa Kiinan toimitusketjun yksiköistä ei toimi täydellä kapasiteetilla.

 • DACHSERin toimipisteet Nanjingissä ja Suzhoussa avaavat, kun viranomaisten hyväksynnät on saatu;
 • Wuhan on suljettu ja aikataulun mukaan avataan uudelleen 24.2., mutta aikataulu voi muuttua tilanteen niin vaatiessa;
 • Tiimimme jäsenet työskentelevät kotoa käsin
 • Hongkongin toimipiste on täysin toiminnassa. Seuraamme tilannetta edelleen tarkkaan ja ilmoitamme, jos toimintakykyymme tulee muutoksia.

Logistiikka Kiinassa

Vaikka yritämme parhaamme mukaan pitää toimitusketjunne niin sujuvana kuin mahdollista, pyydämme huomioimaan, että toimitusketjun monissa muissa yksiköissä ei ole vielä saatu palautettua koko kapasiteettia. Rahdinkuljettajat ja terminaalit lisäävät vähitellen toimintaa vajaan henkilökunnan kanssa. Viivästyksiä ja muita operatiivisia ongelmia voi esiintyä.

 Maantiekuljetukset:

 • Puute toimijoista, vain rajoitettu määrä kuljetusyrityksiä on saanut luvan toiminnan jatkamiseen.
 • Kotimaan rekkakuljetusolosuhteet ovat haastavat etenkin kaupunkien ja maakuntien välillä jatkuvasti tiukentuvien tieliikennesääntöjen takia.
 • Maantieyhteyksiä Shanghaihin valvotaan tiukasti, mikä voi vaikuttaa toimituksiin Shanghain satamaan ja Shanghain Pudongin lentokentälle.
 • Kuljetustodistus tarvitaan kuorma-autoille Hubein maakuntaan saapumiseen tai sieltä poistumiseen

Lento:

 • Monet lentoyhtiöt keskeyttivät matkustajalennot Kiinaan ja Kiinasta. Lentorahtia voidaan kuitenkin käsitellä, paitsi Wuhanissa, kuljetusyhtiöiden saatavuuden ja aikataulujen mukaisesti;
 • Charter-palveluja ovat saatavilla niille asiakkaillemme, joilla on kiirelähetyksiä;

Meri:

 • Varustamot ovat vähentäneet lähtöjä Kiinaan ja Kiinasta;
 • Meriterminaalit toimivat Wuhania lukuun ottamatta;
 • Kaluston puute alkaa olla ongelma.
 • Konttikuljetukset alkavat vain keskimäärin 50%:lla normaalista kapasiteetista.
 • Yhdysvalloilla ja Vietnamilla on karanteenivaatimuksia Kiinan satamista lähteville aluksille.

DACHSERilla on käytössä varasuunnitelmia ja tarjoamme sinulle parhaita vaihtoehtoisia ratkaisuja toimitusketjusi pitämiseksi käynnissä.

Pidämme asiakkaitamme ajan tasalla uusimmalla tiedolla nykytilanteesta. Jos sinulla on huolenaiheita ja/tai kysyttävää, ota yhteyttä DACHSER-yhteyshenkilöösi.

DACHSER Interlocking

Lähde matkaan DACHSERin kanssa ja ota ensimmäinen askel kohti määränpäätä!

Päivitä maailmanlaajuiset toimitusketjusi: koska olemme integroineet maantielogistiikkaverkostomme sekä ilma- ja merilogistiikkaverkostomme kattavasti toisiinsa.

Älykkäillä ratkaisuillamme hallitsemme koko toimitusketjua ja varmistamme näin sen, että tavarat ja tieto kulkeutuvat kaikkialle maailmassa. Logistiikka-alan huippu-urheilijamme muodostavat erittäin yhtenäisen verkoston tavaroiden kuljettamiseksi minne tahansa maailmassa.

Lisätietoa

Tietoja yhtiöstä (perustuu vuoteen 2017)

43100000
Liikevaihto
5
Toimipaikat
73
Työntekijöitä
Lisää