Suositellut artikkelit

Uutiset 10/03/2019
Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

DACHSERin Euroopan maakuljetusverkosto on laajentunut vuosien varrella. Salaisuus on aina ollut palapelin oikeiden palojen sijoittaminen oikeisiin paikkoihin kokonaiskuvan saamiseksi.

Lue
Lehdistötiedotteet 04/02/2019
DACHSER jatkaa kestävää kasvua

DACHSER kasvoi jälleen merkittävästi vuonna 2018. Logistiikkapalvelujen tarjoaja kasvatti konsernin liikevaihtoa 5,5 prosenttia 5,57 miljardiin euroon. Kuten edellisenä vuonna, kuljetusten määrä kasvoi, kasvua 2,5 prosenttia 83,7 miljoonaan; volyymi nousi 3,0 prosenttia 41,3 miljoonaan tonniin. DACHSERin henkilöstömäärä nousi ennätyksellisen korkeaksi, 30 609 työntekijää on 1 511 henkilöä enemmän kuin edellisenä vuonna.

Lue
Uutiset 02/26/2019
Brexit: Aika on melkein lopussa

Vaikka poliitikot yrittävät edelleen löytää ulospääsyä Brexit-kriisistä, lähdön päivämäärä lähestyy väistämättä. Nyt yritysten tehtävänä on suunnitella ja valmistella järjestelmällisesti kaikkia mahdollisuuksia. Eräs tärkeä aihe: tulli.

Lue
Lehdistötiedotteet 11/28/2018
Dachser saa IATA CEIV Pharma -sertifioinnin

Dachser laajentaa Life Science & Healthcare -valmiuksiaan ja on saanut Center of Excellence for Independent Validators in Pharmaceutical Logistics (CEIV Pharma) -sertifioinnin Frankfurtin lentokentän toimipisteelleen.

Lue

DACHSER Finland

Markkinatietoa 02/17/2020
Lisäpäivitys DACHSERin toiminnoista Kiinassa

Pidämme sinua edelleen ajan tasalla toimipisteidemme toiminnoista ja tilanteesta Kiinassa.

Yleistilanne

Tehtaat ja yritykset aloittavat taas toimintojaan asteittain, mutta hyvin hitaasti. Viranomaiset työskentelevät ahkerasti Maailman terveysjärjestön virallisesti uudelleen nimeämän COVID-19-viruksen leviämisen hillitsemiseksi. Infektioiden estämiseksi työpaikoilla yritysten on toimitettava hakemukset paikallisille viranomaisille ennen kuin saavat luvan töiden jatkamiseksi. Hakijoiden on osoitettava, että he noudattavat tiukkoja hygieniavaatimuksia ja kykenevät toimittamaan työntekijöille riittävät hygieniatuotteet.

DACHSERin toimipisteet

Kaikki DACHSERin toimipisteet ovat toiminnassa. Jotkut konttorit ovat kiinni hakemusprosessin aikana, mutta henkilökunta työskentelee kotoa käsin ja toiminnot hoidetaan etäyhteyden kautta. Pahoittelemme joidenkin prosessien viivästymisiä, koska suurin osa Kiinan toimitusketjun yksiköistä ei toimi täydellä kapasiteetilla.

 • DACHSERin toimipisteet Nanjingissä ja Suzhoussa avaavat, kun viranomaisten hyväksynnät on saatu;
 • Wuhan on suljettu ja aikataulun mukaan avataan uudelleen 24.2., mutta aikataulu voi muuttua tilanteen niin vaatiessa;
 • Tiimimme jäsenet työskentelevät kotoa käsin
 • Hongkongin toimipiste on täysin toiminnassa. Seuraamme tilannetta edelleen tarkkaan ja ilmoitamme, jos toimintakykyymme tulee muutoksia.

Logistiikka Kiinassa

Vaikka yritämme parhaamme mukaan pitää toimitusketjunne niin sujuvana kuin mahdollista, pyydämme huomioimaan, että toimitusketjun monissa muissa yksiköissä ei ole vielä saatu palautettua koko kapasiteettia. Rahdinkuljettajat ja terminaalit lisäävät vähitellen toimintaa vajaan henkilökunnan kanssa. Viivästyksiä ja muita operatiivisia ongelmia voi esiintyä.

 Maantiekuljetukset:

 • Puute toimijoista, vain rajoitettu määrä kuljetusyrityksiä on saanut luvan toiminnan jatkamiseen.
 • Kotimaan rekkakuljetusolosuhteet ovat haastavat etenkin kaupunkien ja maakuntien välillä jatkuvasti tiukentuvien tieliikennesääntöjen takia.
 • Maantieyhteyksiä Shanghaihin valvotaan tiukasti, mikä voi vaikuttaa toimituksiin Shanghain satamaan ja Shanghain Pudongin lentokentälle.
 • Kuljetustodistus tarvitaan kuorma-autoille Hubein maakuntaan saapumiseen tai sieltä poistumiseen

Lento:

 • Monet lentoyhtiöt keskeyttivät matkustajalennot Kiinaan ja Kiinasta. Lentorahtia voidaan kuitenkin käsitellä, paitsi Wuhanissa, kuljetusyhtiöiden saatavuuden ja aikataulujen mukaisesti;
 • Charter-palveluja ovat saatavilla niille asiakkaillemme, joilla on kiirelähetyksiä;

Meri:

 • Varustamot ovat vähentäneet lähtöjä Kiinaan ja Kiinasta;
 • Meriterminaalit toimivat Wuhania lukuun ottamatta;
 • Kaluston puute alkaa olla ongelma.
 • Konttikuljetukset alkavat vain keskimäärin 50%:lla normaalista kapasiteetista.
 • Yhdysvalloilla ja Vietnamilla on karanteenivaatimuksia Kiinan satamista lähteville aluksille.

DACHSERilla on käytössä varasuunnitelmia ja tarjoamme sinulle parhaita vaihtoehtoisia ratkaisuja toimitusketjusi pitämiseksi käynnissä.

Pidämme asiakkaitamme ajan tasalla uusimmalla tiedolla nykytilanteesta. Jos sinulla on huolenaiheita ja/tai kysyttävää, ota yhteyttä DACHSER-yhteyshenkilöösi.

Lue
Markkinatietoa 02/13/2020
Koronavirus: päivitys DACHSERin toiminnoista Kiinassa

Pidämme sinua edelleen ajan tasalla Kiinan nykytilanteesta. Pitääkseen uuden koronaviruksen hallinnassa Kiinan viranomaiset ovat ryhtyneet erilaisiin toimenpiteisiin estääkseen väkijoukkoja kokoontumasta ja siten minimoidakseen tartunnan riskiä.

Monet DACHSERin toimipisteet avattiin uudelleen maanantaina 10.2. Pahoittelemme, että voimme toimia vain rajallisin voimin viranomaisten turvatoimien ja matkustuskiellon vuoksi. Viivästyksiä ja muita operatiivisia kysymyksiä, esim. kaluston ja tilakapasiteetin puutetta, on odotettavissa.

DACHSERin toimipisteet Chengdussa, Nanjingissa, Ningbossa, Shenzhenissä, Suzhoussa ja Zhongshanissa ovat tällä hetkellä suljettuina, ja meillä on käynnissä lupahakemusprosessi paikallisten viranomaisten kanssa;

 • Tiimimme jäsenet työskentelevät kotoa käsin;
 • Kiinan toimipisteiden avauspäivään voi tulla muutoksia lyhyellä varoitusajalla, pidämme sinut ajan tasalla;
 • Hongkongin toimipiste on täysin toiminnassa. Seuraamme tilannetta edelleen tarkkaan ja ilmoitamme, jos toimintakykyymme tulee muutoksia.

Jatkamme tilanteen päivittämistä verkkosivustomme kautta viimeisimmillä tiedoilla siitä, miten tämä vaikuttaa toimitusketjuusi. Jos sinulla on huolenaiheita ja/tai kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä DACHSER-yhteyshenkilöösi.

Lue
Markkinatietoa 01/31/2020
Koronavirus: päivitys DACHSERin toiminnoista Kiinassa

Uusi koronavirus-pneumonia on levinnyt nopeasti Kiinassa, ja monet kaupungit ja maakunnat ovat vahvistaneet sairastumisia. Epidemian hallitsemiseksi keskushallinto on ilmoittanut Lunar New Year -loman jatkamisesta 2.2 asti. Paikalliset viranomaiset ovat kuitenkin kehottaneet alueen yrityksiä sallimaan työntekijöiden paluun toimipisteisiin vasta tiettynä myöhempänä päivämääränä, enimmäkseen 10.2.

DACHSERin toimipisteet

Suurin osa DACHSERin toimipisteistä avataan jälleen virallisesti 10.2. Ensi viikon maanantaista 3.2. alkaen kaupungista ja paikallisviranomaisten luvasta riippuen päivystyshenkilökuntaa järjestetään toimipisteisiin hoitamaan kriittisiä lähetyksiä, jotta minimoidaan viivästyksiin liittyviä kustannuksia tai varastovuokria. Valitettavasti emme pysty tarjoamaan kokonaisvaltaista toimintaa, mutta yritämme parhaamme mukaan ylläpitää peruspalveluja.

Uudelleen avaamisen päivämäärää harkitaan päivittäin, ja se voi muuttua tilanteesta riippuen. Tänään, 31.1.2020, kunkin toimipisteen uudelleen avaamisen päivämäärä on seuraava:

 • Beijing: 3.2.
 • Chengdu: 3.2.
 • Dalian: 10.2.
 • Dongguan: 10.2.
 • Guangzhou: 10.2.
 • Nanjing: 10.2.
 • Ningbo: 10.2.
 • Qingdao: 10.2.
 • Shanghai: 10.2.
 • Shenzhen: 10.2.
 • Suzhou: 10.2.
 • Tianjin: 3.2.
 • Wuhan: 14.2.
 • Xiamen: 10.2.
 • Zhongshan: 10.2.

Toiminta Wuhanissa

DACHSERin Wuhanin toimipisteen henkilökunta työskentelee kotoa käsin, ja osa toiminnoista hoidetaan Shanghain tiimin kautta.

Hubein provinssin viranomaiset ilmoittivat, että asiakkaiden on haettava paikallishallinnolta kuljetustodistus ja luovutettava todistus logistiikkayritykselle, jos he haluavat lähetysten kuljettamisen provinssiin tai sieltä pois maanteitse.

Liiketoiminta yleisesti Kiinassa

Vaikka yritämme parhaamme mukaan pitää toiminnan mahdollisimman sujuvana, on huomioitava, että suurin osa Kiinan tehtaista on edelleen kiinni; kuljetuspalvelut, lennot ja terminaalit toimivat minimipalvelutasolla. Viivästyksiä ja muita operatiivisia kysymyksiä on odotettavissa.

Jatkamme tilanteen päivittämistä verkkosivustomme kautta viimeisimmillä tiedoilla siitä, miten tämä vaikuttaa toimitusketjuusi. Jos sinulla on huolenaiheita ja/tai kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä DACHSER-yhteyshenkilöösi.

Lue
Markkinatietoa 01/29/2020
Brexit: Siirtymäkausi alkaa 31.1.2020

Britannia poistuu Euroopan unionista 31.1.2020. EU-maiden ja Ison-Britannian välisessä tavaraliikenteessä mikään ei muutu ennen tämän vuoden loppua.

Sen jälkeen EU-maiden ja Ison-Britannian välisen vapaakauppasopimuksen pitäisi tulla voimaan. Vielä on kuitenkin epäselvää, voidaanko tällainen vapaakauppasopimus neuvotella ja hyväksyä vuoden loppuun mennessä.

Brexit-tarkistuslista (linkki alla) tarjoaa siksi edelleen hyvän yleiskatsauksen tarvittavista valmistelutoimenpiteistä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan DACHSER-yhteyshenkilöösi.

Lue
Markkinatietoa 01/21/2020
Ranskan lakko – vaikutuksia

Viime viikkojen aikana massiiviset lakot suunniteltua eläkeuudistusta vastaan ovat lamauttaneet Ranskan julkista liikennettä. Lakko jatkuu edelleen tällä viikolla.

Lakot ovat jo vaikuttaneet Ranskan satamiin, jotka ovat ruuhkautuneita. Vaihtoehtoiset satamat kuten Antwerpen, Genova ja Barcelona, ovat myös ruuhkautuneita, joten varausten ja noutojen/toimitusten viivästyminen näissäkin satamissa on odotettavissa.

Tässä lakon aikataulua Ranskan satamissa:

 • Dunkerque: satamatyöläiset/ahtaajat 23.1. & 24.1.; hinaajat 22. – 25.1. klo 06.00
 • Le Havre: satamatyöläiset/ahtaajat 22. - 25.1. klo 6.00; hinaajat 24. – 25.1. klo 08.00
 • Montoir: satamatyöläiset/ahtaajat 22. - 25.1. klo 6.00; hinaajat 21. – 24.1. klo 09.00
 • FOS: satamatyöläiset/ahtaajat 22. - 25.1. klo 6.00; hinaajat 20. – 23.1. klo 09.00

Nouto ja toimitus rautateitse on todennäköisesti myös hyvin vaikeaa. Vaikutuksilta lentoliikenteeseen on toistaiseksi vältytty, mutta seuraamme tilannetta.

Operatiiviset tiimimme tekevät kaikkensa lakon vaikutusten minimoimiseksi.

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä yhteyshenkilöösi DACHSERilla.

Lue
Uutiset 12/11/2019
Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

Monilla sveitsiläisillä innovaatioistaan ja laadustaan tunnetuilla tuotteilla yhdistettynä perinteisiin ja käsityötaitoihin, on erinomainen maine maailmanlaajuisesti. Niiden joukossa on Ricola yskäntipat, klassinen makeinen, jonka erikoisresepti sisältää 13 yrttiä Sveitsin vuorilta.

Lue
Markkinatietoa 12/11/2019
Litiumakkujen ja -paristojen uudet sääntelyvaatimukset 1.1.2020 alkaen

Ennen kuin litiumparistoja ja -akkuja voidaan kuljettaa, niiden on läpäistävä tietyt testit. Nämä testit simuloivat erilaisia olosuhteita esimerkiksi paineen, lämpötilan, murtumisen ja iskujen suhteen, joita voi syntyä kuljetuksen aikana.

Litiumakkuja ja -paristoja koskevat tiukemmat vaatimukset tulevat voimaan 1.1.2020 kaikissa liikennemuodoissa maailmanlaajuisesti. Jatkossa kaikista 30.6.2003 jälkeen valmistetuista litiumparistoista ja -akuista (UN3480, UN3481, UN3091, UN3090) sekä kaikista 30.6.2003 jälkeen valmistetuista akuilla varustetuista ajoneuvoista (YK 3171), on toimitettava UN 38.3.5 -standardin mukainen testiyhteenveto. Testien tekeminen on yhteisesti näiden tavaroiden valmistajien ja jakelijoiden vastuulla.

Lentoyhtiöiden, varustamojen ja kuljetusliikkeiden mukaan näitä asiakirjoja voidaan vaatia DACHSERiltä. Pyydämme siksi asiakkaitamme toimittamaan nämä asiakirjat meille kaikista mainituista litiumparistoista ja -akuista, jotta me vuorostamme voimme asettaa ne saataville koko toimitusketjussa. Pyydämme siis huomioimaan, että 1.1.2020 alkaen kyseisiä tavaroita ei voi enää kuljettaa ilman näitä asiakirjoja. Lisätietoja löytyy tästä.

Otathan yhteyttä paikalliseen DACHSER-edustajaasi, jos sinulla on kysyttävää.

Lue
Lehdistötiedotteet 11/28/2019
DACHSER ja terre des hommes lisäävät yhteistyötään

Heidän yhteisissä ruohonjuuritason hankkeissaan kärsivällisyys, sinnikkyys sekä paikallisten ja kulttuuristen juurten luominen ovat osoittautuneet menestysreseptiksi.

DACHSER ja kansainvälinen lasten avustusjärjestö terre des hommes laajentavat pitkäaikaista kumppanuuttaan ja sitoutumistaan sosiaaliseen vastuuseen Etelä-Aasiassa, eteläisessä Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Lue
Lehdistötiedotteet 11/13/2019
Kansainvälinen logistiikkatoimija Dachser investoi Keravalle

Dachser on päivittämässä toimintamalliaan kotimaan markkinoilla. Ensi vuonna Keravalle valmistuvan logistiikkaterminaalin myötä suomalaisen teollisuuden vienti- ja tuontimahdollisuudet paranevat entisestään.

Lue
Lehdistötiedotteet 11/12/2019
Uusi toimitusjohtaja DACHSER Finland Air & Sea Logisticsille

Petri Kallio aloitti DACHSER Finland Air & Sea Logistics Oy:n toimitusjohtajana 15.10.2019. 51-vuotias Kallio raportoi DACHSER Air & Sea Logistics EMEA:n toimitusjohtaja Thomas Krügerille. Hän seuraa tehtävässä Juha Isohannia, joka päätti jättää yrityksen seuratakseen uusia ammatillisia mahdollisuuksia.

Lue
Näytä enemmän

DACHSER Corporate

Uutiset 02/20/2020
DACHSER organizes special charters to China

In response to the restricted air freight capacity situation caused by COVID-19, DACHSER Air & Sea Logistics has drawn up a charter contingency plan. As a result, customers can currently rely on a robust and reliable premium flight service from Frankfurt to China.

Lue
Markkinatietoa 02/20/2020
National Strike on February 20, 27 and March 5

Find below the main impacts on air, sea freight and rail services:

 • French ports will be on strike with 4 hours on February 20, 27 and March 5.
 • Shortage of drivers have to be expected and some vessels have been delayed at the moment.
 • Also alternative options like Antwerp are congested (trucking companies and shipping lines).
 • Special equipment is lacking more than usual, we are facing 2/3 weeks delay.
 • Rail services are not concerned
 • Air freight is not concerned

Our operational teams will offer you the best alternative solutions and keep you posted on a regular basis of any development on your respective files.

Should you have any concerns and/or queries, please feel free to contact your local DACHSER representative.

Lue
Markkinatietoa 02/20/2020
Further update on DACHSER’s operations in China

General status

Factories and businesses are resuming gradually, but very slowly. Authorities are working hard on containing the spread of the novel coronavirus, now known as COVID-19, officially named by the World Health Organization. To prevent infection at workplace, enterprises are required to submit applications to local authorities before they are allowed to resume work. Applicants need to demonstrate they are observing strict hygiene requirements and are capable of providing adequate hygiene consumables to the workforce.

DACHSER branches

All DACHSER branches are operating. Some of the branches are closed while undergoing the application process, still, staff are working from home and the operations are handled remotely. Please excuse us for the delay in some processes, as most of the units in the supply chain within China are not functioning in full capacity.

 • All DACHSER branches except Kunshan and Wuhan have resumed business with skeleton staffing in the office due to local quarantine procedures and preventative measures;
 • Kunshan warehouse will re-open once approvals from the authorities are granted;
 • Wuhan is closed and scheduled to re-open on February 24, subject to change depending on the situation;
 • Most of our team members are working from home
 • Hong Kong branch is fully operational. We continue to monitor the situation closely and will advise if our ability to operate is impacted.

Transport logistics in China

While we are trying our best to keep your supply chain as smooth as possible, please consider that other units in the supply chain did not resume full capacity yet. Carriers and terminals are gradually resuming operations with skeleton staff. Delays and other operational issues are expected.

Road:

 • Lack of truckers, there is only a limited number of trucking companies having received permits to resume operation;
 • Domestic trucking condition is challenging especially for inter-cities and inter-provinces due to increasing tightened regulations on road;
 • Road access to Shanghai is heavily controlled which may affect delivery to Shanghai Port and Shanghai Pudong Airport;
 • Transportation certificate is needed for trucks to enter or exit the Hubei Province;

Air:

 • Airlines resumed freighter to and from China;
 • Capacity is still an issue since many of the airlines suspended passenger flights;
 • Charter services are available with guaranteed uplift and transit time for our customers with urgent shipment;

Sea:

 • Carriers have reduced sailings to and from China;
 • Ocean terminals are operating, except Wuhan;
 • Lack of equipment starts to be an issue;
 • Container trucking only resumes on average 50% of normal capacity;
 • The US and Vietnam has quarantine requirements for vessels leaving Chinese ports.

Railway:

 • Rail carriers reduced departures to and from China; some railway platforms (i.e. Wuhan, Yiwu, Zhengzhou) are closed until further notice;
 • Rail terminals are operating except Wuhan (Wujiashan station吴家山站);
 • Customs are operating except Wuhan (overtime could be reserved with application from brokers);
 • FCL service on pre/on-carriage is a challenge due different policies of traffic controls applied by local authorities;
 • LTL service is not available as most of logistics parks/distribution centers are closed; FTL service is available in ad hoc level;

At DACHSER, we have contingency measures in place and will offer you the best alternative solutions to keep your supply chain running in case any shipment is affected.

We will keep our customers updated with the latest information on the current situation. Should you have any concerns and/or queries, please feel free to contact your local DACHSER representative.

Lue
Markkinatietoa 02/13/2020
Coronavirus: latest update on DACHSER’s operations in China

We continue to update you with the current situation in China. In order to keep the Novel Coronavirus under control, authorities in China has taken various measures to prevent crowd from gathering in order to minimize the risk of getting affected.
Many of the DACHSER branches re-opened on Monday, February 10, however, we regret that we are only operating with limited capability due to the security measures and travel ban by the authorities. Please expect delays and operational issues such as lack of trucks and limited capacity.

DACHSER branches in Chengdu, Nanjing, Ningbo, Shenzhen, Suzhou and Zhongshan are closed at the moment while we are in application process with local authorities;

 • Our team members are working from home
 • There could be further changes on the opening date of the China branches on short notice, we will keep you updated;
 • Hong Kong branch is fully operational. We continue to monitor the situation closely and will advise if our ability to operate is impacted.

We will continue to update you via our website with the latest information on how this is impacting your supply chain. Should you have any concerns and/or queries, please feel free to contact your local DACHSER representative.

Lue
Mene

Luetuin

Lehdistötiedotteet 04/02/2019
DACHSER jatkaa kestävää kasvua

DACHSER kasvoi jälleen merkittävästi vuonna 2018. Logistiikkapalvelujen tarjoaja kasvatti konsernin liikevaihtoa 5,5 prosenttia 5,57 miljardiin euroon. Kuten edellisenä vuonna, kuljetusten määrä kasvoi, kasvua 2,5 prosenttia 83,7 miljoonaan; volyymi nousi 3,0 prosenttia 41,3 miljoonaan tonniin. DACHSERin henkilöstömäärä nousi ennätyksellisen korkeaksi, 30 609 työntekijää on 1 511 henkilöä enemmän kuin edellisenä vuonna.

Lue
Uutiset 04/16/2018
DACHSERin asiakastyytyväisyys on huipputasolla

Uuden asiakastutkimuksen mukaan 94 prosenttia vastaajista pitää DACHSER Finland Air & Sea Logistics Oy:n logistiikkapalveluja asiakaslähtöisinä ja lähes jokainen (99 prosenttia) on valmis suosittelemaan niitä myös muille. Palvelun laadun yleisarvosanaksi muodostui huimat 8,9 kouluarvosana-asteikolla 4–10.

Lue
Lehdistötiedotteet 11/13/2019
Kansainvälinen logistiikkatoimija Dachser investoi Keravalle

Dachser on päivittämässä toimintamalliaan kotimaan markkinoilla. Ensi vuonna Keravalle valmistuvan logistiikkaterminaalin myötä suomalaisen teollisuuden vienti- ja tuontimahdollisuudet paranevat entisestään.

Lue
Uutiset 10/03/2019
Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

DACHSERin Euroopan maakuljetusverkosto on laajentunut vuosien varrella. Salaisuus on aina ollut palapelin oikeiden palojen sijoittaminen oikeisiin paikkoihin kokonaiskuvan saamiseksi.

Lue
Lehdistötiedotteet 11/12/2019
Uusi toimitusjohtaja DACHSER Finland Air & Sea Logisticsille

Petri Kallio aloitti DACHSER Finland Air & Sea Logistics Oy:n toimitusjohtajana 15.10.2019. 51-vuotias Kallio raportoi DACHSER Air & Sea Logistics EMEA:n toimitusjohtaja Thomas Krügerille. Hän seuraa tehtävässä Juha Isohannia, joka päätti jättää yrityksen seuratakseen uusia ammatillisia mahdollisuuksia.

Lue
Lehdistötiedotteet 10/11/2019
Edoardo Podestá siirtyy DACHSER Air & Sea Logisticsin johtoon

Aasian ja Tyynenmeren alueen pitkäaikainen toimitusjohtaja johtaa nyt DACHSERin maailmanlaajuista lento- ja merikuljetusliiketoimintaa.

DACHSER nimitti Edoardo Podestán Air & Sea Logistics -liiketoiminta-alueen operatiiviseksi johtajaksi (COO). Podestá korvaa Jochen Müllerin tässä tehtävässä.

Lue
Lehdistötiedotteet 10/21/2019
DACHSER voittaa vuoden 2019 IMD Global Family Business Award -palkinnon

IMD antaa tunnustusta DACHSERin vahvoille yritys- ja perhehallinnon rakenteille, erinomaiselle toiminnalle ja laatuun keskittymiselle.

IMD Business School, huippuluokan globaali liiketalouskoulu, jonka pääkonttori sijaitsee Lausannessa, Sveitsissä, palkitsi DACHSERin IMD Global Family Business Award -palkinnolla. Bernhard Simon, CEO DACHSER SE, ja Birgit Kastner-Simon, Corporate Director Corporate Marketing, vastaanottivat palkinnon yrityksen ja perustajaperheen puolesta Udaipurissa, Intiassa pidetyssä Family Business Network Internationalin (FBN-I) 30. huippukokouksessa.

Lue
Uutiset 02/26/2019
Brexit: Aika on melkein lopussa

Vaikka poliitikot yrittävät edelleen löytää ulospääsyä Brexit-kriisistä, lähdön päivämäärä lähestyy väistämättä. Nyt yritysten tehtävänä on suunnitella ja valmistella järjestelmällisesti kaikkia mahdollisuuksia. Eräs tärkeä aihe: tulli.

Lue
Lehdistötiedotteet 11/28/2018
Dachser saa IATA CEIV Pharma -sertifioinnin

Dachser laajentaa Life Science & Healthcare -valmiuksiaan ja on saanut Center of Excellence for Independent Validators in Pharmaceutical Logistics (CEIV Pharma) -sertifioinnin Frankfurtin lentokentän toimipisteelleen.

Lue
Uutiset 09/27/2018
Kiinan Golden Week: vaikutuksia toimintoihin

Kiinassa alkaa 1.10. Golden Week -loma. Monet liiketoiminnot pysähtyvät tänä aikana.

Lue