Suositellut artikkelit

11/16/2023
Pieniä ja suuria onnistumisia: Terre des hommes yhteistyön vuosikatsaus

DACHSER on tukenut Terre des hommes hyväntekeväisyysjärjestöä vuodesta 2005 alkaen. Yhteistyön tavoitteena on ollut heikossa asemassa olevien lasten ja nuorten elinolojen sekä koulutusmahdollisuuksien parantaminen. Vuosikatsauksessa 2022 esitetään maailmanlaajuiset hankkeet ja niiden konkreettiset saavutukset.

Lue
10/31/2023
Oletko lukenut viimeisimmän uutiskirjeemme?

Logistiikan syke on nopeatempoista sekä jatkuvasti kehittyvää. Haluamme jälleen jakaa lukijoillemme katsauksen logistiikan jännittävään maailmaan uusimman uutiskirjeemme avulla.

Lue
10/30/2023
Menestyksen tiellä

Yritysmaailmassa numerot ovat enemmän kuin vain tilastoja: ne ovat elinehto päätöksenteolle ja strategiselle suunnittelulle. Numeroiden avulla voidaan perustella argumentteja, paljastaa totuuksia ja tehdä tietopohjaisia valintoja. DACHSER Finlandin Business Controlling -toiminnosta vastaavalle Jani Vaittiselle numerot ovat kuin säveltämistä odottava sinfonia ja tietojen viestintä on kapellimestarin tahtipuikko.

Lue
10/27/2023
Lento- ja merirahti: Muistathan tehdä varauksesi ajoissa ennen joulua

Joulukuu on yleensä hieman ruuhkaista aikaa. Muista siis tehdä varauksesi ajoissa, jos sinulla on lento- tai merirahtilähetyksiä, jotka tulee toimittaa perille ennen joulua.

Lue

DACHSER Finland

2
10/27/2023
Kasvu mahdollisuuksien mukana

Talouskasvu polkee paikallaan tai monin paikoin jopa hidastuu, mutta Aasian ja Tyynenmeren alueella se on yllättävän nousujohteista. DACHSER laajentaa verkostoaan näillä alueilla tarjotakseen asiakkailleen kokonaisvaltaisemman yhteyden koko maailmaan. 

Lue
10/24/2023
Muista tilata lähetyksesi hyvissä ajoin ennen joulua

Joulun alla voi olla ruuhkaa – sekä meillä että asiakkaillamme. Tämä voi vaikuttaa toimitusaikatauluihin, joten suosittelemme sinua tekemään varauksen hyvissä ajoin, jos lähetyksesi on toimitettava perille ennen joulua.

Joulu lähestyy ja on aika varautua jouluruuhkaan. Muistathan siis varata noutosi ajoissa, jos sinulla on lähetyksiä, jotka on toimitettava ennen joulua.

Jotta lähetykset ovat jaossa ennen joulua, niin viimeinen lähetyspäivä Saksaan, Belgiaan ja Hollantiin on maanantai 18. joulukuuta., Ruotsiin ja Viroon tiistai 19. joulukuuta sekä muualle Eurooppaan perjantai 15. joulukuuta.

Joulun ja uudenvuoden välillä suoritamme noudot normaalisti joka arkipäivä. Tämän lisäksi tarjoamme päivittäiset lähdöt Viroon ja Keski-Eurooppaan sekä lähdöt Ruotsiin tarpeen mukaan. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että toimitusaikataulut voivat olla hieman normaalia pidemmät, etenkin maissa, joissa tuotteet on tullattava.

Joulun ja uudenvuoden välillä Keravan toimistomme on normaalisti avoinna arkipäivinä. t

Virallisina pyhäpäivinä toimisto on suljettu. Katso DACHSER Finland European Logisticsin aukioloajat alta.

 • 18.-22. joulukuuta: Avoinna
 • Lauantai 23. joulukuuta: Suljettu
 • Sunnuntai 24. joulukuuta: Suljettu
 • Maanantai 25. joulukuuta: Suljettu
 • Tiistai 26. joulukuuta: Suljettu
 • Keskiviikko 27. joulukuuta: Avoinna
 • Torstai 28. joulukuuta: Avoinna
 • Perjantai 29. joulukuuta: Avoinna
 • Lauantai 30. joulukuuta: Suljettu
 • Sunnuntai 31. joulukuuta: Suljettu
 • Maanantai 1. tammikuuta: Suljettu
 • 2. – 5. tammikuuta: Avoinna

Voit ottaa yhteyttä paikalliseen yhteyshenkilöösi, jos sinulla on kysyttävää tai erityisvaatimuksia lähetyksillesi.

Lue
10/10/2023
DACHSER avaa toimipisteen Kristiansandiin

DACHSER laajentaa toimintaansa Norjan markkinoilla tarjotakseen logistiikkapalveluita ja pääsyn EU:n markkinoille Etelä- ja Länsi-Norjassa sijaitseville asiakkaille.

Lue
10/06/2023
Tulevaisuuden ohjelmointi

Digitalisaatio vie DACHSERin logistiikkapalvelut uudelle tasolle entistä läpinäkyvämmillä prosesseilla, reaaliaikaisen lähetysten seurannalla, lyhyemmillä vasteajoilla sekä toimitusketjujen tarkalla hallinnalla eri maissa ja mantereilla. Mitä tämä tarkoittaa DACHSER-verkoston osalta? Entä mitä mitattavia hyötyjä IT voi tarjota asiakkailleen? Esitämme nämä kysymykset DACHSERin toimitusjohtaja Burkhard Elingille ja kehitysjohtaja Stefan Hohmille vastattaviksi.

Lue
10/05/2023
Kuorma-autojen tiemaksujen korotus Saksassa 1. joulukuuta 2023 alkaen

Saksan liittohallitus korottaa kuorma-autojen tiemaksuja entisestään 1. joulukuuta 2023. Muutos tulee vaikuttamaan kuorma-autoihin, joiden kokonaispaino on yli 7,5 tonnia. Lisämaksun suuruus määräytyy ajoneuvon teknisten ominaisuuksien mukaan.

Lue
2
09/25/2023
Askeleita pitkällä tiellä

Merkittävän roolin ottaminen ilmastonmuutoksen hillitsemisessä on logistiikkapalvelujen toimittajille sekä keskeinen velvollisuus että haaste. Kuljetus ja varastointi kuluttavat paljon energiaa, jonka vuoksi niillä on myös suuri hiilijalanjälki. Yksi syy on se, että päästöttömiä kuorma-autoja ei ole vielä riittävästi saatavilla. Teknologinen muutos on kuitenkin jo täydessä vauhdissa. Michael Kriegel, Department Head DACHSER Chem Logistics, kertoo hyödynnettävistä mahdollisuuksista ja roolista, joka logistiikalla voi olla ilmastonsuojelussa.

Lue
2
09/18/2023
Synteettiset polttoaineet: Mahdollisuus vai uhka?

Keskustelu synteettisistä polttoaineista nousee kerta toisensa jälkeen kuljetusalan ilmastotoimia koskevissa keskusteluissa. Jotkut pitävät synteettisesti tuotettuja polttoaineita arvokkaana tulevaisuuden teknologiana, kun taas toiset kuvaavat niitä epätaloudellisiksi ja järjettömiksi.

Lue
09/13/2023
Kiinan kultainen viikko 2023

Suurin osa yrityksistä ja tehtaista on suljettuna Kiinassa 29.9.-6.10. Viikon mittainen loma yhdessä maailman tärkeimmistä talouksista tulee vaikuttamaan kansainvälisiin toimitusketjuihin. Ennakoi ja aloita valmistautuminen etukäteen mahdollisten häiriöiden minimoimiseksi.

Lue
09/07/2023
Oletko lukenut viimeisimmän uutiskirjeemme?

Lomat ovat monilla jo takana ja kesä on vaihtumassa syksyyn. On siis hyvä aika päivittää lukijoitamme logistiikan ja huolinnan uutisilla DACHSERin maailmasta.

Lue
09/05/2023
Uusi myyntipäällikkö DACHSER Finlandin meri- ja lentorahdille

DACHSER Finland Air & Sea Logistics on nimittänyt Ville Vaarnavuon myyntipäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi. Uuden myyntipäällikön päätehtävänä on vahvistaa yhtiön asemaa Suomen meri- ja lentorahtimarkkinoilla.

Lue
Näytä enemmän

DACHSER Corporate

11/28/2023
Logistics for top air quality

Air conditioners, heat pumps or air purifiers - technologies for indoor air quality can be found in private homes and commercial properties. The manufacturer Daikin, based in Japan, has relied on DACHSER for the logistics of its equipment for over five years. Now the collaboration between the two companies reached the next level - with a new warehouse location in Ingolstadt, Bavaria.

Lue
11/28/2023
DACHSER takes full control of joint venture in South Africa

DACHSER has acquired the remaining 30 percent of shares in DACHSER South Africa and is now the sole owner of the Johannesburg-based country organization.

Lue
3
11/22/2023
Taking climate action together

Sustainability and climate action are integral parts of DACHSER’s corporate culture. Renewable energy, e-mobility and, in particular, the development of emission-free supply chains for European cities have a fundamental role to play here. All this involves a combination of learning processes and individual “aha” moments.

Lue
5+
11/22/2023
Taking off in life

DACHSER and terre des hommes have been involved in vocational training for young people in southern Africa for several years. During a recent project visit, Bernhard Simon, Chairman of the Supervisory Board at DACHSER, and Joshua Hofert, Director of Communications at terre des hommes, found out about the progress of the joint projects. They were particularly proud of the success of the six young people from Livingstone, Zambia, who had founded their own start-up, the waste recycling company Trash4Cash, following an exchange program in Germany. 

Lue
Mene

Luetuin

11/13/2019
Kansainvälinen logistiikkatoimija Dachser investoi Keravalle

Dachser on päivittämässä toimintamalliaan kotimaan markkinoilla. Ensi vuonna Keravalle valmistuvan logistiikkaterminaalin myötä suomalaisen teollisuuden vienti- ja tuontimahdollisuudet paranevat entisestään.

Lue
11/12/2019
Uusi toimitusjohtaja DACHSER Finland Air & Sea Logisticsille

Petri Kallio aloitti DACHSER Finland Air & Sea Logistics Oy:n toimitusjohtajana 15.10.2019. 51-vuotias Kallio raportoi DACHSER Air & Sea Logistics EMEA:n toimitusjohtaja Thomas Krügerille. Hän seuraa tehtävässä Juha Isohannia, joka päätti jättää yrityksen seuratakseen uusia ammatillisia mahdollisuuksia.

Lue
11/12/2020
Dachser Finlandin Keravan uusi logistiikkakeskus parantaa toimintaedellytyksiä

Dachser Finland otti käyttöön Keravalla sijaitsevan uuden logistiikkaterminaalin. Yhtiön ensimmäinen läpivirtausterminaali Suomessa mahdollistaa kansainväliselle logistiikkatoimijalle laajemman palvelumallin ja entistäkin paremman palvelun laajemmalle asiakaskunnalle.

Lue
04/02/2019
DACHSER jatkaa kestävää kasvua

DACHSER kasvoi jälleen merkittävästi vuonna 2018. Logistiikkapalvelujen tarjoaja kasvatti konsernin liikevaihtoa 5,5 prosenttia 5,57 miljardiin euroon. Kuten edellisenä vuonna, kuljetusten määrä kasvoi, kasvua 2,5 prosenttia 83,7 miljoonaan; volyymi nousi 3,0 prosenttia 41,3 miljoonaan tonniin. DACHSERin henkilöstömäärä nousi ennätyksellisen korkeaksi, 30 609 työntekijää on 1 511 henkilöä enemmän kuin edellisenä vuonna.

Lue
10/11/2019
Edoardo Podestá siirtyy DACHSER Air & Sea Logisticsin johtoon

Aasian ja Tyynenmeren alueen pitkäaikainen toimitusjohtaja johtaa nyt DACHSERin maailmanlaajuista lento- ja merikuljetusliiketoimintaa.

DACHSER nimitti Edoardo Podestán Air & Sea Logistics -liiketoiminta-alueen operatiiviseksi johtajaksi (COO). Podestá korvaa Jochen Müllerin tässä tehtävässä.

Lue
10/03/2019
Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

DACHSERin Euroopan maakuljetusverkosto on laajentunut vuosien varrella. Salaisuus on aina ollut palapelin oikeiden palojen sijoittaminen oikeisiin paikkoihin kokonaiskuvan saamiseksi.

Lue
04/16/2018
DACHSERin asiakastyytyväisyys on huipputasolla

Uuden asiakastutkimuksen mukaan 94 prosenttia vastaajista pitää DACHSER Finland Air & Sea Logistics Oy:n logistiikkapalveluja asiakaslähtöisinä ja lähes jokainen (99 prosenttia) on valmis suosittelemaan niitä myös muille. Palvelun laadun yleisarvosanaksi muodostui huimat 8,9 kouluarvosana-asteikolla 4–10.

Lue
02/26/2019
Brexit: Aika on melkein lopussa

Vaikka poliitikot yrittävät edelleen löytää ulospääsyä Brexit-kriisistä, lähdön päivämäärä lähestyy väistämättä. Nyt yritysten tehtävänä on suunnitella ja valmistella järjestelmällisesti kaikkia mahdollisuuksia. Eräs tärkeä aihe: tulli.

Lue
11/28/2018
Dachser saa IATA CEIV Pharma -sertifioinnin

Dachser laajentaa Life Science & Healthcare -valmiuksiaan ja on saanut Center of Excellence for Independent Validators in Pharmaceutical Logistics (CEIV Pharma) -sertifioinnin Frankfurtin lentokentän toimipisteelleen.

Lue
10/21/2019
DACHSER voittaa vuoden 2019 IMD Global Family Business Award -palkinnon

IMD antaa tunnustusta DACHSERin vahvoille yritys- ja perhehallinnon rakenteille, erinomaiselle toiminnalle ja laatuun keskittymiselle.

IMD Business School, huippuluokan globaali liiketalouskoulu, jonka pääkonttori sijaitsee Lausannessa, Sveitsissä, palkitsi DACHSERin IMD Global Family Business Award -palkinnolla. Bernhard Simon, CEO DACHSER SE, ja Birgit Kastner-Simon, Corporate Director Corporate Marketing, vastaanottivat palkinnon yrityksen ja perustajaperheen puolesta Udaipurissa, Intiassa pidetyssä Family Business Network Internationalin (FBN-I) 30. huippukokouksessa.

Lue