DACHSERin asiakastyytyväisyys on huipputasolla

Uuden asiakastutkimuksen mukaan 94 prosenttia vastaajista pitää DACHSER Finland Air & Sea Logistics Oy:n logistiikkapalveluja asiakaslähtöisinä ja lähes jokainen (99 prosenttia) on valmis suosittelemaan niitä myös muille. Palvelun laadun yleisarvosanaksi muodostui huimat 8,9 kouluarvosana-asteikolla 4–10.

DACHSERin asiakastyytyväisyys on huipputasolla

Uusimmassa asiakastyytyväisyystutkimuksessa yrityksen vahvuuksiksi nousivat asiakastarpeiden ymmärtäminen, palvelujen saatavuus ja joustavuus. Yli 77 prosenttia vastaajista antoi yrityksen palveluille kouluarvosanan 9 tai 10, mikä on DACHSER Finland Air & Sea Logistics Oy:n toimitusjohtaja Juha Isohannin mukaan hieno tunnustus tehdystä työstä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä. Tutkimuksen mukaan olemme onnistuneet palvelemaan asiakkaitamme heidän odotustensa mukaisesti – ja ehkä jopa odotukset ylittäen. Olemme selvästi tehneet monia asioita oikein, ja mikä hienointa, kyselyn mukaan henkilöstömme osaaminen ja asenne ovat kohdallaan”, Isohanni toteaa tyytyväisenä.

DACHSER toimii maailmanlaajuisesti

Erityisesti DACHSERin merikuljetukset sekä huolinta- ja myyntipalvelu saivat hyvät arviot asiakaspalvelun laadusta. Hyvä tulos ei kuitenkaan tarkoita, että työ olisi nyt tehty. Isohannin mukaan asiakastyytyväisyyden säilyttäminen korkealla tasolla edellyttää, että palvelukonsepteja tarkastellaan ja parannetaan jatkuvasti.

”Logistiikka-ala kehittyy nopeasti ja tätä kautta myös asiakkaiden odotukset kasvavat. Esimerkiksi erilaiset älykkäät ratkaisut ovat keskeinen osa nykyaikaisia, toimivia ja sujuvia logistiikkapalveluja.”

Yrityksiltä vaaditaan tänä päivänä uusiutumiskykyä ja aktiivista otetta palvelujen kehittämiseen. ”Aiomme olla jatkossakin yksi logistiikka-alan johtavista toimijoista, ja tulemme seuraamaan tarkasti asiakastyytyväisyyden tasoa myös tulevaisuudessa”, Isohanni jatkaa.

DACHSER toimii maailmanlaajuisesti ja se on yksi järjestelmälogistiikan globaaleista johtajista. Konsernilla on oma tutkimus- ja tuotekehitysyksikkö, jossa räätälöidään uusia toimialakohtaisia ja älykkäitä logistiikkaratkaisuja.

Asiakaskysely tehtiin maaliskuussa 2018, ja sen toteutti Digitalist Group.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä