Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

DACHSERin Euroopan maakuljetusverkosto on laajentunut vuosien varrella. Salaisuus on aina ollut palapelin oikeiden palojen sijoittaminen oikeisiin paikkoihin kokonaiskuvan saamiseksi.

DACHSER magazine 03/19

Lue tämän lehden etusivun artikkeli saadaksesi selville, kuinka ratkaisimme tämän palapelin Puolassa. Ajan myötä DACHSER on kasvanut tasaisesti EU:n kuudenneksi suurimmassa maassa nousten siellä johtavaksi vientikuljetuspalvelujen tarjoajaksi. Siirry sivulle 4 saadaksesi lisätietoja Puolan voittoisasta toimintamallista.

Jatkuva prosessien ja työnkulkujen parantaminen

Asiakkaamme myös muualla maailmassa arvostavat sitä, että tarkistamme ja parannamme prosessejamme ja työnkulkujamme jatkuvasti. DACHSER Cargoplus optimoi kuljetukset Ranskasta Marokkoon ja takaisin ranskalaiselle teknologiayritykselle (sivu 16). Lisäksi DACHSER tekee yhteistyötä itävaltalaisen lämpöpumppuvalmistajan kanssa hallinnoiden sen jakelua Linzistä muualle Eurooppaan. Työskennellessään yhdessä nämä kaksi yritystä etsivät jatkuvasti parantamisen paikkoja. Tarina alkaa sivulta 22.

Tässä numerossa vierailemme myös Chicagon sivukonttorissamme, jossa tutustumme varastonhoitajan epätavalliseen taustaan. Matka jatkuu Singaporeen, joka on yksi Aasian johtavista logistiikkakeskuksista. Raportoimme siitä, mikä tekee kaupunkivaltiosta niin menestyvän, ja kuinka se ottaa huomioon tulevaisuudennäkymänsä.

Lue nämä tarinat ja paljon muuta uusimmasta numerosta. Voit ladata lehden PDF-version tästä. Toivomme sinulle nautinnollisia lukuhetkiä DACHSER-lehden parissa.

DACHSER magazine 03/19 - English PDF (7,27 MB)
DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä