Kauttakuljetuskielto: käsittelytilanne Frankfurtissa ja Pariisissa

DACHSERin lentoyhtiökumppanilla Lufthansa Cargolla on Frankfurtissa toimintaongelmia COVID-19-virukseen liittyvien henkilöstörajoitusten vuoksi. Sama tilanne pätee myös Air France/KLM:n toimintaan Pariisissa. Näiden vuoksi on ryhdytty seuraaviin toimenpiteisiin:

Keskiviikosta 26.1.2022 alkaen Lufthansa Cargolla on Frankfurtissa kauttakuljetuskielto Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta tuleville lähetyksille. Tämä koskee nyt myös Air France/KLM:n toimintaa Pariisissa (CDG). Lisäksi Air France/KLM on peruuttanut kaikki lentonsa Pariisin Charles De Gaulle -lentokentältä Hongkongiin 26.3.2022 asti.   

  • Kauttakuljetuskiellosta (FRA ja CDG) tehdään poikkeuksia BUP (Bulk Unitization Program)-, BXO (Emergency Solutions)- ja VAL (valuable cargo) -ohjelmien osalta.
  • Lentoyhtiöiden jo vastaanottama rahti lähetetään mahdollisimman pian.
  • Lentoyhtiöt eivät valitettavasti voi enää ottaa vastaan rahtia, jota ei ole vielä toimitettu.

Tämän vuoksi DACHSER pidättäytyy toistaiseksi varaamasta ja suunnittelemasta rahdin kauttakuljetuksia Frankfurtin ja Pariisin kautta Lufthansan ja Air France/KLM:n verkostoon. Lisäksi Air France/KLM ei toistaiseksi hyväksy varauksia irtolähetyksille, joiden viimeinen määränpää on Pariisi (CDG).

Kauttakuljetukset on toistaiseksi reititettävä muiden lentoyhtiöiden ja käsittelykumppaneiden kautta, tai ne voidaan yhdistää saumattomasti Airfreight Gateway Frankfurtista DACHSER Road Logistics -verkostoon yrityksemme integroitujen verkosto-ominaisuuksien avulla. Näin ne voidaan siirtää nopeasti lopulliseen määränpäähänsä kaikkialla Euroopassa.

Yhdistämällä DACHSER Road Logistics- ja DACHSER Air & Sea Logistics -liiketoiminta-alueet DACHSER voi tarjota integroituja ja tehokkaita toimitusketjun hallintaratkaisuja ja lisäksi reagoida viipymättä tähän hyvin poikkeukselliseen tilanteeseen.

Lufthansan ja Air France/KLM:n kehitys osoittaa, että Frankfurtissa, Pariisissa ja muilla paikkakunnilla saattaa olla tilapäisesti odotettavissa lisärajoituksia operatiiviseen käsittelyyn.

DACHSERin paikalliset edustajat antavat mielellään tietoa toimituksista ja mahdollisista vaihtoehdoista.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic