Oletko lukenut viimeisimmän uutiskirjeemme?

Tervetuloa kesäkuun uutiskirjeen pariin. Ennen kuin lomakausi pyörähtää kunnolla käyntiin, muutama uutisjuttu logistiikan maailmastamme sinun luettavaksesi.

Saat yrityksemme ja verkostomme viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi tilaamalla uutiskirjeemme.

Tässä numerossa korostamme erityisesti työntekijöidemme ja toisaalta myös tulevaisuuden toimijoiden roolia innovaatioiden luomisessa ja alamme tulevaisuuden muokkaamisessa.  ”Automatisaatio ja tekniset ratkaisut tehostavat prosesseja, mutta ihmisten roolia ei voida korvata täysin”, toteaa Antti Suominen.

Esittelemmekin Antin, DACHSER Finlandin Business Development Manager Solutions, joka jakaa näkemyksiään työkulttuuristamme, kertoo millaisia taitoja hän pitää tärkeänä logistiikka-alalla menestyäkseen pohtien samalla myös alamme tulevaisuuden suuntaa.

Toisekseen iloitsemme yhteistyöstämme Metropolia-ammattikorkeakoulun kanssa, joka tuo tulevaisuuden logistiikka-ammattilaiset lähemmäksi alan käytännön haasteita ja innovaatioita. Tämän kumppanuuden myötä opiskelijat pääsevät syventämään osaamistaan ja luomaan arvokkaita alan kontakteja. DACHSERille yhteistyön päätavoite on saada aikaan aito vuoropuhelu, jossa yhdistyy alan yhä kasvavat vaateet, yrityksemme osaaminen ja näkemys sekä tulevaisuuden tekijöiden maailma ja ajatukset.

Löydät nämä jutut sekä muita logistiikka-alan uutisia viimeisimmästä uutiskirjeestämme. Mukavia lukuhetkiä ja leppoisaa kesän jatkoa!

Tilaa uutiskirjeemme

Voit rekisteröityä uutiskirjeemme tilaajaksi tästä.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic