Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

Samppanja - käytännössä ei ole toista juomaa maailmassa, joka pursuaa niin paljon charmia, luksusta ja elämäniloa. Eikä ainoastaan tämän huippujuoman tuotanto vaadi hyvää huolenpitoa, vaan myös sen kuljetus viinitilalta hyllyyn tai eksklusiiviseen tapahtumaan vaatii korkealaatuista logistiikkaa.

DACHSER magazine 01/20

DACHSER tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä palveluja Moët Hennessy Deutschlandin tunnetuimmille tuotemerkeille: tuotteiden kuljettamisesta ja varastoinnista niiden keräilyyn, messuosaston rakentamiseen, yksilöityihin merkintöihin ja tapahtumalogistiikkaan. Käännä sivulle neljä saadaksesi selville miksi hienoinkin samppanja on parhaissa mahdollisissa käsissä DACHSERilla.

Tässä numerossa viemme sinut myös Benelux-maihin, yhteen maailman tärkeimmistä logistiikan solmukohdista. Dachserilla on ollut alueella omia toimipisteitä jo 45 vuotta, tarjoten laajan valikoiman logistiikan palveluja: lentorahtia alueen kansainvälisillä lentokentillä, merirahtia kansainvälisissä avainsatamissa, koko alueen kattavaa maantiekuljetusta tiiviin toimipisteverkoston avulla sekä valikoimaa varastointipalveluja, joiden tarjonta kasvaa koko ajan. Alkaen sivulta 28 voit lukea, kuinka nämä kaikki palvelut voidaan yhdistää - räätälöitynä jokaiselle asiakkaalle yhdestä paikasta.

Ja kun puhutaan räätälöidystä, esittelemme myös Lamberts Glassworksin, perinteitä kunnioittavan baijerilaisen yrityksen. Lamberts valmistaa huippuluokan lasia Elizabeth Towerin, paremmin tunnettu nimellä Big Ben, uusiin kellotauluihin. Tässä lehdessä kerromme siitä, kuinka Dachser kuljettaa lasin kaikkein luotettavimmalla ja suoraviivaisimmalla tavalla.

Nämä ja monet muut tarinat logistiikan maailmasta sekä paljon hyödyllistä informaatiota odottaa sinua uusimmassa DACHSER magazine -julkaisussa.

DACHSER magazine luettavaksesi täältä

Voit ladata lehden englanninkielisen PDF-version alla olevasta linkistä. Toivotamme sinulle nautinnollisia lukuhetkiä DACHSER-lehden parissa.

DACHSER magazine 01/20 - English PDF (6,99 MB)
Kontakti Susanna Sirkka