Edoardo Podestá siirtyy DACHSER Air & Sea Logisticsin johtoon

Aasian ja Tyynenmeren alueen pitkäaikainen toimitusjohtaja johtaa nyt DACHSERin maailmanlaajuista lento- ja merikuljetusliiketoimintaa.

DACHSER nimitti Edoardo Podestán Air & Sea Logistics -liiketoiminta-alueen operatiiviseksi johtajaksi (COO). Podestá korvaa Jochen Müllerin tässä tehtävässä.

Edoardo Podestá, COO DACHSER Air & Sea Logistics </span>
Edoardo Podestá, COO DACHSER Air & Sea Logistics </span>

DACHSER ja nykyinen COO Air & Sea Logistics, Jochen Müller, ovat sopineet molemminpuolisesti olla jatkamatta sopimusta, kun sen voimassaolo päättyy vuonna 2020. Jochen Müller lopettaa työskentelyn DACHSERilla välittömästi.

Edoardo Podestá yhdistää menestyksensä yrittäjänä ja vahvat johtamistaidot perusteelliseen tietämykseen Aasian ja globaaleista lento- ja merikuljetusmarkkinoista. Uudessa roolissaan hän jatkaa mannertenvälisen lento- ja merikuljetusverkostomme laajentamista ja yhdistää sen entistä tiiviimmin eurooppalaiseen maakuljetusverkostoomme.

Bernhard Simon, CEO DACHSER

Viime vuosina Jochen Müller oli vastuussa lento- ja merikuljetusliiketoiminnan kehittämisestä verkostoksi, jolla on toimintaa ympäri maailmaa, luoden siten perustan globaalisti integroiduille toimitusketjuratkaisuille. Hänen sitoutumisensa ansiosta lento- ja merikuljetusliiketoiminnan tulevaa laajentumista tukevia rakenteita voitiin edelleen vahvistaa. DACHSER on kiitollinen Jochen Müllerille hänen kovasta työstään vuosien varrella ja sen perustana olevasta molemminpuolisesta luottamuksesta ja toivottaa hänelle menestystä tulevaisuuden henkilökohtaisessa ja työelämässä.

Lento- ja merikuljetusliiketoiminnan onnistunut laajentaminen Aasiassa

Globaalin lento- ja merikuljetusliiketoiminnan vetovastuu siirtyy Edoardo Podestálle, kokeneelle dachserilaiselle. 57-vuotias italialainen tuli DACHSERille vuonna 2003 osana Züst Ambrosetti Far East Ltd. -yhteisyrityksen johtoryhmää sen jälkeen, kun täysi määräysvalta oli siirtynyt DACHSERille. Tunnustuksena onnistuneesta lento- ja merikuljetusliiketoiminnan laajennuksesta Aasiassa hänet nimitettiin Aasian ja Tyynenmeren liiketoimintayksikön toimitusjohtajaksi vuonna 2014.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä