Uusi toimitusjohtaja DACHSER Finland Air & Sea Logisticsille

Petri Kallio aloitti DACHSER Finland Air & Sea Logistics Oy:n toimitusjohtajana 15.10.2019. 51-vuotias Kallio raportoi DACHSER Air & Sea Logistics EMEA:n toimitusjohtaja Thomas Krügerille. Hän seuraa tehtävässä Juha Isohannia, joka päätti jättää yrityksen seuratakseen uusia ammatillisia mahdollisuuksia.

Petri Kallio, Managing Director DACHSER Air & Sea Logistics Finland
Petri Kallio, Managing Director DACHSER Air & Sea Logistics Finland

Kalliolla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Hän on työskennellyt eri johtotehtävissä kansainvälisissä johtavissa logistiikkayrityksissä Suomessa ja ulkomailla. 

Petri on varsin kokenut johtaja logistiikka-alalla. Hän tuntee Suomen markkinat erittäin hyvin ja hänellä on runsaasti asiantuntemusta eri kuljetusmuodoista, toimitusketjun suunnittelusta ja avainasiakkuuksien hallinnasta. Odotamme innolla Suomen toimintojemme edelleen kehittämistä hänen kanssaan.

Thomas Krüger, Managing Director DACHSER Air & Sea Logistics EMEA

”DACHSER Finland Air & Sea Logisticsilla on omistautunut ja osaava henkilöstö, joka on ollut tärkeä osa menestystarinaa vuosien varrella”, Kallio lisää. ”Paikallinen läsnäolo koko Suomessa on hyvä perusta jatkuvalle kasvulle ja erinomaisen palvelun tarjoamiselle asiakkaillemme – riippumatta siitä, missä he sijaitsevat. Keskitymme ydinosaamisemme turvaamiseen ja edelleen kehittämiseen samalla kun olemme sitoutuneita kuuntelemaan tarkkaavaisesti asiakkaitamme uusien palvelutarpeiden suhteen. Minulle on kunnia olla osa tätä voimanpesää”, hän jatkaa.

DACHSER Air & Sea Logistics Suomessa

DACHSER Finland Air & Sea Logisticsilla on 65 työntekijää neljässä toimipisteessä Suomessa. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 31,1 miljoonaa euroa. Yhtiö käsitteli 24 000 lähetystä, joista merirahtia oli 11 700 TEU ja lentorahtia 5 600 tonnia.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä