Oletko lukenut viimeisimmän uutiskirjeemme?

Logistiikan syke on nopeatempoista sekä jatkuvasti kehittyvää. Haluamme jälleen jakaa lukijoillemme katsauksen logistiikan jännittävään maailmaan uusimman uutiskirjeemme avulla.

Pysy ajan tasalla DACHSER Finlandin uutisista ja rekisteröidy nyt uutiskirjeen tilaajaksi.

Yritysmaailmassa menestys usein mitataan numeroina. Numerot ovat enemmän kuin pelkkiä tilastoja – ne ovat tietoon perustuvan päätöksenteon ja strategisen navigoinnin ydin. Tässä uutiskirjeessä käsittelemme numeroiden maailmaa ja numeroiden dynaamista roolia menestyksen hallinnassa.

Jani Vaittiselle controllerina oleminen on dynaaminen ja jatkuvasti kehittyvä rooli, joka vaatii tarkkuutta ja tehokasta viestintää. Janin omistautuminen tietojen laadun ja tehokkaan viestinnän varmistamiseen on ratkaisevan tärkeää Keravan toimipaikan jatkuvan menestyksen kannalta.

Lisäksi tarkastelemme DACHSERin digitaalista muutosta, jossa läpinäkyvyys, reaaliaikainen seuranta ja toimitusketjujen tarkka hallinta nostavat logistiikkapalvelut uudelle tasolle. Toimitusjohtaja Burkhard Elingin ja kehitysjohtaja Stefan Hohmin haastattelussa paljastamme tämän digitaalisen kehityksen käyttövoimat.

Maailmantalouden jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla kasvun ja vaurauden mahdollisuuksien löytäminen voi joskus tuntua haastavalta. Aasian ja Tyynenmeren alueella kasvu ei ole vain teoria – se on todellisuus, joka saa huomiota taloustieteilijöiltä ja yrityksiltä eri puolilta maailmaa. Mahdollisuuksien mukaan tapahtuvaa kasvua käsittelevässä artikkelissa tarkastelemme tämän elpymisen taustalla olevaa dynamiikkaa ja sen jännittäviä vaikutuksia.

Voit lukea lisää näistä jännittävistä aiheista uusimmasta uutiskirjeestämme.

Muistathan, että löydät aina viimeisimmät uutiset myös verkkosivuiltamme.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Voit rekisteröityä uutiskirjeemme tilaajaksi tästä.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic