DACHSER vahvistaa tilauslentotoimintaansa

DACHSER Air & Sea Logistics jatkaa tilauslento-ohjelmaansa Hongkongin ja Euroopan välisellä reitillä pitkäaikaisella sopimuksella. Näin logistiikkapalvelujen toimittaja pystyy tarjoamaan asiakkailleen luotettavan lentorahtikapasiteetin tammikuusta 2022 maaliskuuhun 2024.

DACHSER vahvistaa tilauslentotoimintaansa Hongkongin ja Euroopan välisellä reitillä.

Jatkossa DACHSER liikennöi Boeing 747-400F -lentokoneella Hongkongin ja Liègen välisellä reitillä molempiin suuntiin. Määräajoin tapahtuvilla lennoilla koneeseen mahtuu jopa 100 tonnia rahtia. ”Lentorahdin kysyntä on ennätyksellisen korkea”, kertoo Timo Stroh, Head of Global Air Freight, DACHSER. ”Lentorahtikapasiteetti on erittäin vähissä. Sen vuoksi luotamme jatkossakin oman vahvan verkostomme kapasiteettiin, ja teemme suunnitelmat hyvissä ajoin, ennakoivasti ja pitkällä aikavälillä.”

Joustavuutta vaihtoehtoisella reitityksellä

Pullonkaulojen välttämiseksi DACHSER Air & Sea Logistics operoi pienillä lentokentillä, kuten Belgian Liègessä. Sieltä on hyvä yhteys logistiikkapalvelujen toimittajan maantiekuljetusverkostoon, mikä nopeuttaa nouto- ja toimitusprosesseja. ”Integroidun verkosto-osaamisemme ansiosta voimme tarjota kokonaisvaltaisen ratkaisun yhdestä lähteestä – tehtaalta loppuasiakkaalle”, Stroh kertoo. ”Erityisesti haastavina aikoina vakaan ja luotettavan toiminnan varmistaminen markkinoilla edellyttää nokkelia ja luovia ratkaisuja.”

Perustamalla oman lentorahtiverkoston, DACHSER luo asiakkailleen turvallisuutta ja vakautta tärkeimmillä Euroopan, Aasian ja Yhdysvaltojen välisillä rahtireiteillä suuren kapasiteettipulan aikana. Pelkästään vuonna 2021 logistiikkapalvelujen toimittaja järjesti 175 tilauslentoa, joihin kuului 12 säännöllistä lähetyspaikkaa ja 15 määränpäätä. ”Vastaamme markkinoiden kysyntään tarjoamalla asiakkaille läpinäkyvää suunnittelua ja luotettavaa palvelua kiinteillä kuljetusajoilla”, Stroh selvittää.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic