Työpaikat Mediaroom

DACHSER DIY Logistics – Kumppanisi tee-se-itse-, rakennus- ja puutarhanhoitoaloilla

Osana DACHSER DIY Logistics -liiketoimintaa toimitamme tuotteita päivittäin noin 18 000 tee-se-itse-myymälälle, puutarhakeskukselle, erikoisliikkeelle ja kuluttajalle ympäri Eurooppaa.

La mejor solución posible para su logística de bricolaje

DACHSER DIY Logistics tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja tee-se-itse-myymälöiden, rakennusliikkeiden ja puutarhamyymälöiden tarpeisiin. Alan erikoisosaamisemme avulla voimme tarjota asiakkaillemme kuten eurooppalaisille rautakaupoille, puutarhakeskuksille ja erikoismyymälöille kilpailuetua globaalin hankinnan ja jakelun suhteen.

Palveluvalikoimamme

  • Tuotteidenne maailmanlaajuinen hankinta ja jakelu 
  • Kattavat ja pitkälle ulottuvat DACHSER European Logistics, DACHSER Air & Sea Logistics ja DACHSER Contract Logistics -verkostot
  • Integroidut, fyysiset ja tietotekniikan tukemat täydelliset logistiikkaratkaisut kaupalle ja teollisuudelle
  • Läpinäkyvät, oman eLogistics-IT-sovelluksen hallitsemat logistiikkaprosessit koko toimitusketjussa 
  • Tietoa vähittäiskaupan erilaisista paikallisvaatimuksista
  • Ratkaisuja hallittuihin tavara- ja tietovirtoihin (yhden pysähdyksen logistiikkaratkaisut)
  • Tehokas henkilöstön ja varaston suunnittelu jakelukeskusten ja myyntipisteiden sisään tulevien tavaravirtaprosessien suunnittelun avulla
  • Tavaroiden niputtaminen vähentää yksittäisten kuljetusten tarvetta sekä toimittajalle että kauppiaalle
  • Täysi myynninedistämispalvelu myyntipisteeseen ja takaisin
  • Toimitus loppukäyttäjälle targo on-site -erityispalvelun avulla

DACHSER DIY Logistics -toimituskanava – verkottaa kaikki logistiikkapalvelut

Kaikki DACHSER DIY Logistics -yksikön palvelumoduulit muodostavat saumattomaksi suunnitellun palveluketjun toimitusketjussa, ja tätä tarkoitamme, kun puhumme DACHSER DIY Logistics -toimituskanavasta.

DACHSER DIY Logistics Pipeline
DACHSER DIY Logistics Pipeline

Hankinta – maantie-, lento- ja merirahtina

Kansainväliset kappaletavaran ja kokokuormien rekkakuljetukset sekä konsolidointi-, suora- ja charter-palvelut, osakontti-/täyskonttikuormat lento- ja merirahtina sisältäen niputusjärjestelmät.

Varastointipalveluilla enemmän läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta tavaroille

Tarjoamme asiakkaillemme DACHSER-verkoston vakioituja monen käyttäjän varastoja, joita hallitaan Mikado-varastonhallintaohjelmallamme. Vakioitujen prosessien ja yhtenäisten IT-järjestelmien ansiosta asiakkaamme voivat hyötyä räätälöidyistä varastointikonsepteista.

Lisäarvopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme useita lisäarvopalveluita, kuten laadunvalvontaa, tilausten keräilyä, viimeistelyä, paketointia ja tuotemerkintäpalvelua.

Jakelu – Muokatut liiketoimintaprosessit vaativat innovatiivisia ratkaisuja

Tavaroita jaellaan kauppiaille tai kuluttajille yhtenäisten vaatimusten ja eurooppalaisten jälleenmyyjien tarpeiden mukaisesti. Tätä tukevat IT-järjestelmämme eLogistics, ActiveReport ja EDI.

Myyntipisteen ja kaupan sisäinen logistiikka – enemmän aikaa asiakkaillenne

Varmistamme tuotteiden jatkuvan saatavuuden myyntipisteessä sekä tuotteiden kuljettamisen kuluttajalle. Kaupan sisäistä logistiikkaa varten olemme luoneet kumppaniverkoston Euroopassa. Teemme enemmän, muun muassa asennuksia, kampanjoita ja toissijaista sijoittamista tai tuotepalautuksia sekä toistuvia tilauksia.

B2C Logistics

Pyynnöstä voimme toimittaa lähetyksiä suoraan toimittajilta kuluttajille kauppiaiden puolesta. Yksittäiset, sovittuun aikaan perustuvat tuotteiden toimitukset käyttöpaikkaan sekä kokoonpano ovat myös mahdollisia.

Yhteys DACHSER DIY Logistics