Mediaroom

eLogistics: Logistiikanhallinnan verkkoportaali

eLogistics mahdollistaa pääsyn kaikkiin tietoihin sekä suoran yhteyden kuljetus- ja varastonhallintajärjestelmiimme. eLogistics tarjoaa nopeaa ja helppokäyttöistä tietoa kaikista toimitusketjun prosesseista. Käsittelyn, hallinnan ja läpinäkyvyyden suhteen on saatavilla useita toimintoja. Voitte laskea rahtikustannukset, jättää kuljetustilauksia, seurata prosessin vaiheita varastossa tarkasti, löytää oikeat tuotteet tai palvelut logistisiin tarpeisiinne tai seurata lähetystänne reaaliajassa. Läpinäkyvyys on maksimaalista, sillä viivakoodiskannaus on johdonmukaista koko toimitusketjun ajan.

eLogistics-portaalin edut lyhyesti

  • Täydellinen läpinäkyvyys koko logistiikkaketjussa  
  • Ajan, kustannusten ja resurssien säästö 
  • Käyttäjäystävällisyys ja yksityiskohtaisuus
  • Järjestelmän mukautettavuus yksilöllisesti

Seuraavat toiminnot ovat saatavilla eLogistics-portaalissa:

1. productpilot: Ohjaa teidät täydellisen tuotteen kohdalle

Juuri teille oikean tuotteen valitseminen on helppoa productpilotin avulla. Tämän työkalun avulla voitte nopeasti määrittää optimaaliset tai vaaditut kuljetusajat Euroopan sisäisille lähetyksillenne. Maakoodien ja postinumeroiden syöttämisen jälkeen näette välittömästi lähetykseenne parhaiten sopivat entargo- ja vivengo-tuotteet.

2. freightquotation: Pitää kirjaa kaikista rahtikustannuksista

Voitte nopeasti määrittää omat, yksilöllisesti sovitut rahtihintanne freightquotation-työkalulla. DACHSERin kanssa sopimanne hinnat huomioidaan täysin. freightquotation on täydellinen työkalu nopean hintatiedon etsimiseen ilman laajoja sisäisiä tai ulkoisia tiedusteluita.

3. transportorder: Tilausten luominen yhdellä klikkauksella

Voitte hallita tilauksianne verkossa transportorder-työkalulla. Järjestelmä on mahdollista sovittaa vastaamaan täydellisesti yksilöllisiä tarpeitanne. Tämä säästää aikaanne esitäytettyjen tilausten ja automaattisen tilaustietojen tuonnin muodossa. Integroitu osoitehallinta varmistaa helpon osoitteiden hallinnan. Osoitteiden tuontitoiminto toiminnanohjausjärjestelmästänne viimeistelee osoitteiden hallinnan. Vaarallisia tavaroita koskevat tiedot, tulevien tilausten lähettäminen ja omien NVE-viivakoodien käyttäminen ovat myös tuettuja Dominon kanssa verkostoitumisen ansiosta.

4. shipmentpointer: Pitää teidät ajan tasalla lähetyksen tilasta

Voitte selvittää lähetyksenne tilan shipmentpointer-työkalumme avulla milloin tahansa nopeasti ja helposti – ilman tarvetta aiempaan rekisteröintiin. Syöttäessänne NVE-/SSCC-viivakoodin, tehtävä-, toimitusilmoitus-, tilaus- tai lähetysnumeron shipmentpointer-työkalu löytää lähetyksenne tarjoten samalla korkeinta mahdollista tietoturvaa estäen luvattoman pääsyn. Tracking & Tracing mobiiliseurantaa varten iPhonelle, Blackberrylle ja Androidille on olemassa shipmentpointer-sovellus.

5. shipmentcontrol: Kaikki lähetykset kertavilkaisulla

Voitte seurata lähetyksiänne saumattomasti verkossa jopa yksittäisen paketin tasolla shipmentcontrol-työkalun avulla. Kaikki toimituksen tiedot sekä sähköinen toimitustodistus lähetetään välittömästi kuljettajan mobiililaitteesta keskusjärjestelmään. Voitte selvittää reaaliajassa vastaanottajan nimen, katsoa hänen allekirjoituksensa sekä toimitusajankohdan, ja tarvittaessa seurata mahdollisia poikkeamia halutusta prosessista. Lisäksi käytettävissänne on DACHSERin digitaalinen arkistojärjestelmä, johon tallennetaan lähetystä koskeva valokuvadokumentaatio. Shipmentcontrol tarjoaa Tracking & Tracing -seurantatoiminnot sekä jakelulogistiikalle (shipmentcontrol send) että hankintalogistiikalle (shipmentcontrol collect). Lähetys- ja hankintatilausten seurantanäkymien välillä vaihtelu onnistuu yhdellä klikkauksella.

6. warehousecontrol: Näkymänne varastoon

Warehousecontrolin avulla voitte seurata jakelukeskusten prosesseja pienintä yksityiskohtaa myöten – tilauksen keruusta erien seurantaan. Tämä mahdollistaa poistojen ja varastojen tarkistamisen välittömästi. Linkki shipmentcontroliin mahdollistaa lähetysprosessin valvonnan aina tuotteiden toimitukseen asti.

7. deliveryorder: Tavaroidenne saaminen ulos varastosta

Voitte varastoida toimitusvalmiita tuotteita varastoissamme deliveryorder-työkalun avulla. Voitte muokata deliveryorderia omien tarpeidenne mukaiseksi. Toivomme, että työskentelette kanssamme määrittääksenne teille tärkeät asetukset sekä näytettävät tai piilotettavat yksittäiset toiminnot.

8. ordermonitor: Jotta pääsisitte käsiksi tilauksiinne

Voitte tarkastella ja valvoa tilauksianne toimittajilta ympäri maailman ordermonitor-työkalun avulla. Tärkeät tiedot esitellään järjestellysti ja selkeällä tavalla kootusti. Työkalu tarjoaa edistyneet hakutoiminnot, aktiiviset ilmoitukset, asiakirjojen lähetyksen ja paljon muuta. ordermonitor on välttämätön työkalu toimitusketjunne valvonnassa. Lisäetu: Voitte määrittää sovelluksen kullekin projektille yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

9. invoicecenter: Laskujen hallinta verkossa

Saatte pääsyn kaikkiin lähetykseen liittyviin, yksityiskohtaisiin tietoihin invoicecenter-työkalumme kautta. Tietoja on saatavilla PDF-, Excel- ja XLM-muotoisina. Tiedot voidaan vaihtoehtoisesti välittää sähköisinä EDI-keskuksemme kautta. Tämä säästää paperia ja vaivaa. Erälaskumme tarkoittaa, että saatte ainoastaan yhden paperiarkin postitse. Sekä tiedot, joita tarvitaan verovähennyksen syöttämiseksi, että kaikki kutakin kirjanpitojaksoa koskevat tiedot on lueteltu tässä yhteenvetomuodossa.

10. pallettpoolaccount: Digitaalinen kuormalavatilinne

Voitte hallita kaikkia seurantaa vaativia kuormalaitteita, kuten eurolavoja ja häkkejä palletpoolaccount-työkalun avulla. Tarkemmin sanoen: Jos DACHSER ottaa vastaan kuormausvälineitä, ne hyvitetään palletpoolaccount-tilillenne ja veloitetaan tililtä vastaavasti niitä palautettaessa. Voitte ladata tilitiedot koska tahansa Excel-taulukossa.