Työpaikat Mediaroom

Tasoittaa tietäsi – kohti uraa logistiikan parissa

Globalisaation edistyminen ja sen mukanaan tuoma jatkuvasti tiiviimpi globaalien lähetysreittien verkostoituminen tekee logistiikasta uravalinnan, jonka tulevaisuudennäkymät ovat erinomaiset. DACHSERille tuleminen asettaa urakehityksen kohti menestystä logistiikan dynaamisessa ja kansainvälisyyteen keskittyneessä ympäristössä.

Tarjoamme ihanteelliset olosuhteet kaikilta aloilta tuleville hakijoille, jotka eivät halua ainoastaan kokea ensi kädessä logistiikan nopeaa kehitystä DACHSERilla, vaan ennen kaikkea haluavat auttaa muokkaamaan sitä.

Haluaisitte sitten vaihtaa ammattia tai olette logistiikan ammattilainen tai etsimässä asiantuntijatyötä uudesta näkökulmasta tai haluatte saada ensisilmäyksen kuljetuksen ja logistiikan kiehtovaan maailmaan harjoittelijana tai haluatte opiskella kaksoistutkinnon kansainvälisillä uramahdollisuuksilla – kaikki, joilla on aito kiinnostus logistiikkaan sekä jotka sitoutuvat erinomaiseen palveluun, ovat tervetulleita.

Työnantaja, jolla uranhallinta on esimerkillistä

Olemme perheyritys, jolla on noin 30 000 työntekijää ympäri maailman ja keskitymme kasvuun innovaatioiden kautta. Laajan logistiikkapalveluidemme tarjonnan, räätälöityjen teollisuusratkaisujen sekä järkevän, IT-perusteisen toimitusketjun hallinnan ansiosta meitä pidetään maailmanlaajuisesti tärkeänä alan veturina.

DACHSER Career Management tarkoittaa esimerkillistä, yksilöllistä lisäkoulutusmahdollisuutta. Se ei ainoastaan tue työntekijöitämme teknisestä näkökulmasta, vaan myös auttaa heitä kasvamaan rooleissaan ottamalla vastuuta tehtävistä. Monia töitä tarjotaan oman DACHSER Academy -yksikön kautta.

Maailmanlaajuisen DACHSER-perheen jäsenenä elät yrityskulttuurimme arvojen mukaisesti. Tähän sisältyy kiinnostus vieraita kulttuureja kohtaan sekä kunnioittava kanssakäyminen ja molemminpuolinen kunnioitus tiimien sisällä.    

Odotamme hakemustasi!

Tutustu DACHSERin uramahdollisuuksiin

Vacantes