Työpaikat Mediaroom

Lentorahdin turvallisuus – Turvallisuutta lentokuljetuksillenne

Turvallisuus on erittäin tärkeää, kun kyseessä on lentorahtinne maailmanlaajuinen kuljetus. Tätä todistavat jatkuvasti lisääntyvät säännökset ja lakiin perustuvat ohjeistukset. DACHSERin asiantuntijat auttavat teitä säilyttämään toimitusketjun turvallisuuden ja pitävät teidät ajan tasalla mahdollisista lakimuutoksista. Tämä mahdollistaa sen, että voitte integroida nopeasti kaikki tarvittavat muutokset sisäiseen prosessiinne, jotta ne vastaavat uusia turvallisuusvaatimuksia.

Kehitämme myös sopimuslogistiikkaa ja logistiikkakonsepteja, jotka ovat räätälöity nimenomaisten vaatimustenne mukaisiksi, jotta lentorahti olisi turvattua. Kolmannen osapuolen logistiikkapalvelun tarjoajana tarjoamme luotettavaa lisäarvoa sopimuslogistiikkaanne. Ennen kaikkea hyödytte merkittävistä säästöistä kustannusten, ajan ja vaivan osalta. 3PL-sertifikaattimme tarkoittaa, että teidän ei tarvitse suorittaa kalliita rahtitarkastuksia tai Saksan ilmailuviraston edellyttämää henkilöstön koulutusta ja tarkastuksia. 3PL-kumppaninanne huolehdimme puolestanne sekä tavaroiden varastoinnista että lentorahdilla lähettämisestä.

Kattavat seulontamenetelmät turvaavat lentorahtinne

DACHSER käyttää laajaa valikoimaa keskitettyjä sekä hajautettuja seulontamenetelmiä noudattaakseen kaikkia asiaankuuluvia ilmailuturvallisuuteen liittyviä säädöksiä. Näihin saattaa sisältyä visuaalisia tarkastuksia, räjähdejäämän ilmaisimia, räjähteitä havaitsevia koiria tai manuaalisia tarkastuksia. Saksassa käytössämme on myös viisi omaa röntgenlaitetta. Ilmailuturvallisuuden asiantuntijamme auttavat teitä suunnittelemaan ja toteuttamaan turvallisen lähetyksen ympäri maailman. Logistiset prosessimme ovat globaalisti standardoituja ja niitä tarkastetaan jatkuvasti.

Erityisosaamisemme lentorahdin turvallisuuden suhteen:

  • Turvalliset kuljetukset noudattamalla tarkasti kaikkia säädöksiä  
  • Riskien minimointi kuormatessa ja kuljetuksen aikana
  • Lakisääteiset vaatimukset ylittävien turvallisuusmenettelyiden käyttäminen
  • Vaarallisten tavaralähetyksienne luotettava tarkastus ja käsittely
  • Erikoisosaamista vaarallisten tavaroiden kuljetuksista kaikkiin määränpäihin ja kaikilla kuljetustavoilla
  • Neuvoja turvallisen toimitusketjun luomiseen 
  • Neuvoja ”tunnetun lähettäjän” sertifiointiin tulevaisuudessa
  • Avustusta viranomaistarkastuksissa