Mediaroom

DACHSER Finland - johto

Edistykselliset liiketoimintakonseptit ovat auttaneet DACHSERia kehittymään viime vuosikymmeninä yhdeksi maailman johtavista logistiikkapalvelujen tarjoajista. Yhtiön innovaatiovoima perustuu DACHSER Business Units -liiketoimintayksiköihin, jotka muodostavat vakaan taloudellisen perustan ja sisältävät koko logistiikkapalveluiden portfolion, sekä kokeneiden johtajien yhteistyöhön.

Heidän perusarvonsa sekä tavoitteensa ovat samat ja ydintehtävänään he näkevät konsernin vahvistamisen vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksiin ja DACHSERin laajenemisen edistämisen. Heidän yhteinen asiantuntijuutensa ja sitoumuksensa kestäviin liiketoimintakäytäntöihin takaa DACHSERin pitkän aikavälin kannattavuuden ja elinkelpoisuuden.

DACHSERin johtoryhmän kokoonpano löytyy yhtiön verkkosivustolta.

Thomas Krüger - Managing Director Air & Sea Logistics EMEA

Thomas Krüger, s. 1964, on työskennellyt DACHSERilla vuodesta 2004 lähtien. Managing Director of the Business Unit Air & Sea Logistics (ASL) EMEA -tehtävässä hän on toiminut kesäkuusta 2016 lähtien. Alueeseen kuuluvat Eurooppa, Lähi-Itä, Afrikka ja erityisesti Saksa sekä Länsi-Eurooppa, joiden osalta hän toimii myös nimikkeellä Regional Head. Thomas Krüger raportoi suoraan Edoardo Podestá, Chief Operations Officer Air & Sea Logistics (COO Air & Sea Logistics). Hän toimii maajohtajien tukena auttaen heitä vakauttamaan maidensa tuloksia sekä kehittämään potentiaalia ja koordinoimaan alueiden tarpeita konsernin eri yksiköiden suuntaan. Lisäksi Thomas Krüger johtaa kommunikointia muiden liiketoimintayksiköiden, APAC ja AMERICAS, kanssa.

Wolfgang Reinel - Managing Director European Logistics North Central Europe

Wolfgang Reinel, s. 1963, on toiminut vuodesta 2014 lähtien tehtävässä Managing Director of the Business Unit European Logistics North Central Europe (EL NCE) ja on Road Logistics -yksikön sekä DACHSER SE:n johtoryhmien jäsen. Aikaisemmin hän on johtanut DACHSERin globaalia sopimuslogistiikkaa ja tuonut strategisen suunnittelun (Balanced Scorecard/BSC) käyttöön NCE-maissa. Hän on vastuussa yhteensä 18 maaorganisaatiosta EL NCE liiketoimintayksikössään, näistä kahdeksan on joint venture -yrityksiä. Hän raportoi Michael Schillingille, Chief Operations Officer Road Logistics (COO Road Logistics). EL NCE:n toimitusjohtajana Reinel vastaa liiketoiminnan kehityksestä sekä Road Logistics ja Interlocking -strategioiden jalkauttamisesta ottaen huomioon (verkoston) yksilölliset kansalliset vaatimukset.

Tuomas Leimio - Managing Director European Logistics Finland

Tuomas Leimio johtaa Dachser Finland European Logistics in toimintoja ja keskittyy ensisijaisesti varmistamaan, että asiakas saa aina laadukkainta mahdollista palvelua. Dachserin sisäisen yrittäjyyden henki ja läpinäkyvät toimintatavat ovat Leimiolle tärkeitä - koko yhtiössä ollaan kuin yhtä suurta perhettä. Leimio motivoituu kasvusta ja menestyksestä ympärillään. Hänelle on tärkeää nähdä niin asiakkaan liiketoiminnan kuin työtekijöidensäkin kehittyvän ja onnistuvan tavoitteissaan. Tuomas Leimio on työskennellyt eri logistiikkayritysten palveluksessa vuodesta 2006. Vuonna 2014 Leimio siirtyi Dachser Finland Oy:n toimitusjohtajaksi käynnistämään globaalin yrityksen toimintoja Suomessa.

Petri Kallio – Managing Director Air & Sea Logistics Finland

Alkaen lokakuusta 2019 Petri Kallio, s.1968, toimii DACHSER Finland Air & Sea Logistics Oy:n toimitusjohtajana vastaten Suomen Air & Sea Logistics -toiminnoista. Hänelle on kertynyt alalta yli 30 vuoden kokemus erilaisissa johtotehtävissä johtavissa kansainvälisissä logistiikkayrityksissä kotimaassa ja ulkomailla. Petri Kallio raportoi Thomas Krügerille, Managing Director Air & Sea Logistics EMEA.