Työpaikat Mediaroom

DACHSER Finland - johto

Edistykselliset liiketoimintakonseptit ovat auttaneet DACHSERia kehittymään viime vuosikymmeninä yhdeksi maailman johtavista logistiikkapalvelujen tarjoajista. Yhtiön innovaatiovoima perustuu DACHSER Business Units -liiketoimintayksiköihin, jotka muodostavat vakaan taloudellisen perustan ja sisältävät koko logistiikkapalveluiden portfolion, sekä kokeneiden johtajien yhteistyöhön.

Heidän perusarvonsa sekä tavoitteensa ovat samat ja ydintehtävänään he näkevät konsernin vahvistamisen vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksiin ja DACHSERin laajenemisen edistämisen. Heidän yhteinen asiantuntijuutensa ja sitoumuksensa kestäviin liiketoimintakäytäntöihin takaa DACHSERin pitkän aikavälin kannattavuuden ja elinkelpoisuuden.

DACHSERin johtoryhmän kokoonpano löytyy yhtiön verkkosivustolta.

Dr. Tobias Burger - Managing Director Air & Sea Logistics EMEA

Tobias Burger (s.1977) aloittaa DACHSERin Managing Director Air & Sea Logistics EMEA -tehtävässä ja vastaa tuloskehityksestä Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Tämän lisäksi hän toimii myös Deputy Director Air & Sea Logistics -toimessa vastuualueenaan koko Air & Sea Logistics -liiketoimintasegmentin strateginen suunta. Suoritettuaan kauppakorkeakoulun opinnot ja tohtorin tutkinnon Ludwig-Maximilians-Universität München -yliopistossa Burger työskenteli aluksi kolme vuotta strategiakonsulttina Siemens AG:n konsultointiosastolla. Vuonna 2009 Burger siirtyi DACHSERille ja eteni eri johtotehtävissä. Vuonna 2019 hänestä tuli Air & Sea Logistics -liiketoimintasegmentin Deputy Director ja COO Edoardo Podestàn varajohtaja. Liiketoimintasegmentin strategisen jatkokehityksen lisäksi Burgerin vastuulla oli Head of Global Sales -tehtävä ja sen myötä kaikki myyntiin liittyvät asiat globaalilla tasolla vuosina 2019–2021. Burger väistyi jälkimmäisestä toimesta keväällä 2021, kun hänet nimitettiin Managing Director Air & Sea Logistics EMEA -tehtävään.

Wolfgang Reinel - Managing Director European Logistics North Central Europe

Wolfgang Reinel, s. 1963, on toiminut vuodesta 2014 lähtien Business Unit European Logistics North Central Europen (EL NCE) toimitusjohtajana ja on Road Logistics -yksikön sekä DACHSER SE:n johtoryhmien jäsen. Aikaisemmin hän on johtanut DACHSERin globaalia sopimuslogistiikkaa ja tuonut strategisen suunnittelun (Balanced Scorecard/BSC) käyttöön NCE-maissa. Hän vastaa Business Unit EL NCE:n yhteensä 18 maaorganisaatiosta, joista kahdeksan on joint venture -yrityksiä.  

EL NCE:n toimitusjohtajana Reinel vastaa liiketoiminnan kehityksestä sekä Road Logistics ja Interlocking -strategioiden jalkauttamisesta ottaen huomioon (verkoston) yksilölliset kansalliset vaatimukset.

Tuomas Leimio - Managing Director European Logistics Finland

Tuomas Leimio johtaa Dachser Finland European Logistics in toimintoja ja keskittyy ensisijaisesti varmistamaan, että asiakas saa aina laadukkainta mahdollista palvelua. Dachserin sisäisen yrittäjyyden henki ja läpinäkyvät toimintatavat ovat Leimiolle tärkeitä - koko yhtiössä ollaan kuin yhtä suurta perhettä. Leimio motivoituu kasvusta ja menestyksestä ympärillään. Hänelle on tärkeää nähdä niin asiakkaan liiketoiminnan kuin työtekijöidensäkin kehittyvän ja onnistuvan tavoitteissaan. Tuomas Leimio on työskennellyt eri logistiikkayritysten palveluksessa vuodesta 2006. Vuonna 2014 Leimio siirtyi Dachser Finland Oy:n toimitusjohtajaksi käynnistämään globaalin yrityksen toimintoja Suomessa.

Petri Kallio – Managing Director Air & Sea Logistics Finland

Alkaen lokakuusta 2019 Petri Kallio, s.1968, toimii DACHSER Finland Air & Sea Logistics Oy:n toimitusjohtajana vastaten Suomen Air & Sea Logistics -toiminnoista. Hänelle on kertynyt alalta yli 30 vuoden kokemus erilaisissa johtotehtävissä johtavissa kansainvälisissä logistiikkayrityksissä kotimaassa ja ulkomailla. Petri Kallio raportoi Thomas Krügerille, Managing Director Air & Sea Logistics EMEA.