Työpaikat Mediaroom

DACHSER European Logistics – Ratkaisuja toimitusketjunne hallintaan Euroopassa

Kattava omaan kalustoon ja charter-palveluihin perustuva eurooppalainen maantiekuljetusverkostomme sekä toimipisteiden, sivuliikkeiden ja kumppanuusyritysten rakenteen samankaltaisuus takaavat sen, että voimme täyttää logistiikkavaatimuksenne luotettavasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan kaikilla teollisuuden aloilla. Kuljetamme kappaletavaranne, täydet ja osakuormanne teollisuus- ja kuluttajatuotteiden toimialoilla sekä hallinnoimme hankintaanne ja jakeluanne Euroopan laajuisesti korkeimmalla mahdollisella tasolla. Yksilölliset, DACHSER Contract Logistics -palvelun tarjoamat ratkaisut mahdollistavat kuljetuksen, varastoinnin ja lisäarvopalveluiden joustavan yhdistelmän.

Päivittäiset yhteydet ja tarkat kuljetusajat koko Eurooppaan

DACHSER European Logistics tarjoaa suoria, aikataulutettuja palveluita koko Eurooppaan kiinteillä ja luotettavilla lähtöajoilla. Tarkka aikatauluttaminen mahdollistaa korkeatasoisen suunnitteluvarmuuden: Päivittäiset yhteydet ja tarkat kuljetusajat mahdollistavat DACHSER European Logistics -lähetystenne hallinnan vaatimustenne mukaisesti oikeaan aikaan ja parhaalla hinnalla. Hyvä kattavuus Euroopassa saavutetaan pääasiassa omien toimintojen ja suorapalveluiden järkevän yhdistelmän avulla Euro- ja lajittelukeskustemme toimiessa rinnakkaisina logistiikkakeskuksina. Kiinteät, vakioidut prosessit varmistavat luotettavan läsnäolon ja tavoitettavuuden lomista ja kausivaihteluista riippumatta.

Älykkäät IT-ratkaisut tavaroidenne kuljetuksen tueksi

Kartoitamme kaikki logistiikan prosessit tehokkaiden IT-järjestelmien avulla koko toimitusketjussa varmistaen, että tavaranne kuljetetaan läpinäkyvästi ja turvallisesti. Saumaton seuranta koko toimitusketjussa (Tracking & Tracing) mahdollistetaan skannaamalla viivakoodi säännöllisesti jokaisessa etapissa.

DACHSER European Logistics -yksikön edut:

  • Tiheä, kattava eurooppalainen kappaletavaraverkosto  
  • Yksilöllisesti räätälöidyt ratkaisut rahtikuljetuksiin
  • Maakohtainen markkinatuntemus
  • Vakioidut suoriutumisvaatimukset kaikissa DACHSERin toimipisteissä
  • Jatkuva kuljetuksen suoriutumistietojen seuranta oman ActiveReport-IT-järjestelmämme avulla
  • Suuri toimitustiheys koko Eurooppaan
  • Tarkat kuljetusajat eLogistics productpilotin avulla
  • B2C-ratkaisut targo-on-site-palvelulla

Euroopan logistiikka yksityiskohtaisesti

Menestyksen polulla DACHSER Procurement Logistics -yksikön avulla

Vahvuutemme jakelulogistiikassa heijastuvat myös hankintalogistiikkaan. Tehokkaiden prosessien, sekä johdonmukaisen, läpi logistiikkaketjun automatisoidun tiedonkulun avulla DACHSER Procurement Logistics -palvelut tarjoavat täydellistä turvallisuutta suunnitteluun, nopeimpia mahdollisia vasteaikoja sekä läpinäkyvyyttä. Valvontatehtävässään DACHSERin toimipiste toimii tärkeimpänä yhteyspisteenä ja koordinaattorina tavaroidenne liikkumiseen liittyvissä asioissa. Automatisoitu ja jatkuva tiedon virta läpi koko logistiikkaketjun mahdollistaa läpinäkyvyyden ja nopeat vasteajat.

Saavutatte määränpäänne nopeammin Euro- ja lajittelukeskusten avulla

Yhdistämme Euroopan päivittäin. Eurokeskuksemme, jotka sijaitsevat Überherrnissä (Saarlandissa, Saksassa), Bratislavassa (Slovakiassa) ja Clermont-Ferrandissa (Ranskassa) mahdollistavat nopean, tehokkaan ja turvallisen tavan käsitellä tavaravirtojanne. Kappaletavaralähetyksiänne käsitellään älykkään suorien ja järjestelmäkuljetusten yhdistelmän avulla. Tämä yhdistelmä säästää aikaa, kuluja sekä kapasiteettia ja mahdollistaa sujuvat ja tehokkaat lähetykset yli valtionrajojen.

Lupauksemme: Korkein mahdollinen palvelun laatu

DACHSER European Logistics varmistaa korkeimmat mahdolliset palvelun laatu- ja turvallisuusstandardit toimitusketjun jokaisessa vaiheessa. Toimipisteemme toimivat yhtenäisten suoriutumisvaatimusten ja laatukriteerien mukaisesti. Asiakkaat voivat olla huoletta, sillä kaikki DACHSERin toimipisteet noudattavat toiminnassaan samoja sääntöjä ja menettelyjä. Toimipisteemme sijaitsevat lähellä paikallisia asiakkaitamme. Tämä varmistaa nopeat vasteajat, kun henkilökohtaiset asiakaspalvelutiimimme toimivat ensimmäisenä kontaktipisteenä paikan päällä.

Täydellinen ratkaisu kappaletavararahdillenne Euroopan sisäisessä logistiikassa

entargo-​tuoteperheemme vastaa kaikkiin palveluvaatimuksiin, joita liittyy kansallisiin ja Euroopan osakonttikuorma-, kappaletavara- ja konsolidoituihin kuljetuksiin.

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja myös DACHSER Chem Logistics (kemiantuotteiden lähetykset) ja DACHSER DIY Logistics -osastojen avulla. Tarkasti kunkin asiakkaan vaatimuksia vastaamaan räätälöidyt osa- ja täyskuormapalvelut täydellistävät kuljetuspalveluiden tarjonnan.

DACHSER Cargoplus -kuljetuspalvelun avulla kuljetamme tavaranne määränpäähänsä kaukana Euroopan rajojen ulkopuolella. Tällä hetkellä toimitamme lähetyksiä verkostomme avulla Turkkiin, Pohjois-Afrikkaan ja IVY-maihin. Lisäksi DACHSER Air & Sea Logistics integroi sujuvan yhteyden maailmanlaajuiseen lento- ja merikuljetusverkostoon.

Incoterms

Kaikki tiedot löytyvät nopeasti ja helposti hakutoiminnolla. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä suoraan aloitussivulle.

Lataa

Tuotteemme

Parasta logistiikkaa Euroopassa
Lisää