Työpaikat Mediaroom

Korkeimman tason logistiikkaa Euroopassa

Vakioidut tuoteperheemme täyttävät asiakkaidemme erilaiset kuljetustarpeet sekä kotimaassa että muualla Euroopassa. Tarjoamme asiakkaillemme Euroopan laajuisesti vakioidut logistiikkapalvelut ja läpinäkyvät lähetysprosessit. Laaja, saumaton ja alueellinen kattavuus – eurooppalainen DACHSER-verkosto on ainutlaatuinen.

entargo – tuotevalikoimamme kuljetuksiin Euroopassa

entargo on yhtenäinen palveluvalikoima, joka tarjoaa korkealaatuiset kuljetukset kaikkialla Euroopassa – sekä kotimaassa että ulkomailla. Neljä vakioitua tuotelinjaa, targospeed, targofix, targoflex ja targo on-site varmistavat, että asiakkaiden tarkat kuljetusaika- ja toimitusikkunavaatimukset täytetään sekä B2B- että B2C-liiketoiminnassa. 

Näissä maissa valittavina ovat entargo ja classicline.
Näissä maissa valittavina ovat entargo ja classicline.

entargon teille tarjoamat edut:

 • Muokattavat logistiikkaprosessit B2B- ja B2C-vastaanottajille
 • Luotettava toimitus eri jakelukanavista
 • Yhtenäiset suoriutumisvaatimukset kaikissa maissa
 • Kattava tuotevalikoima kaikissa maissa
 • Yksinkertainen tuotteiden verkkoseuranta productpilotin avulla
 • Proaktiivinen lähetysseuranta ActiveReportin avulla
 • Jatkuva lähetysten seuranta
 • Vakioitu laadunhallinta
 • Koko verkoston kattavat yhtenäiset prosessi- ja palveluvaatimukset varmistavat kuljetusten korkean laadun
 • Tapauskohtaisesti muokattava tilausten verkkohallinta 
 • Laadun varmistavat automaatio ja läpinäkyvyys vakiokäytäntöjen mukaisesti
 • Erittäin joustava tuotekohtaisissa lähetyksissä

entargo-tuotteet yksityiskohtaisemmin

targospeed

targospeed: targospeed tarkoittaa, että tavarat toimitetaan ympäri Eurooppaa etäisyyteen perustuvien kiinteiden kuljetusaikojen mukaisesti. Aikaoptimoitu kuljetusaika koskee kaikkia eurooppalaisia valtioita, jotka sisältyvät DACHSER European Logistics -verkostoon.

targospeed 10 ja targospeed 12: targospeed 10 ja targospeed 12 tarkoittavat lähetystenne nopeuttamista: Lähetys saapuu vastaanottajalle klo 10 tai 12 mennessä. targospeed 10 ja targospeed 12 ovat saatavilla vain tietyissä maissa.

targospeed plus: Tarjoaa kattavan 24 tunnin kuljetusajan. Nämä lähetykset järjestetään teille pyynnöstä yksittäin.

targofix

Tuote kiinteillä toimituspäivillä: Määritätte toimituspäivän, jolloin tuotteidenne tulisi saapua vastaanottajalle. Hyöty: Asiakkaanne voi optimoida varastoaan ja saapuvia tuotteita. Kuten targospeedissä, voitte valita toimitustavaksi targofix 10:n tai targofix 12:n valitaksenne toimituksen kello 10 tai 12 mennessä valituissa maissa.

targoflex

Jos aikataulunne on joustava, on targoflex oikea valinta. Se on ihanteellinen kiireettömille tavarakuljetuksille, jotka eivät ole sidottuja tiettyyn aikaan. targoflex mahdollistaa sen, että voimme tarjota teille luotettavaa, integroitua kuljetuspalvelua edullisilla hinnoilla sekä kaikilla entargo-tuoteperheen eduilla.

targo on-site – tuotteemme kuljetuksen viimeiseen vaiheeseen

Tarjoamme targo on-site -tuotelinjan yhteydessä integroitua palvelukonseptia vastaanottajan käyttöpaikalle toimitettaville B2C-lähetyksille. targo on-site -palvelut täydentävät logistiikkapalveluiden valikoimamme matkan viimeisen vaiheen osalta.

Tarjoamme teille

 • muokattavia logistisia prosesseja B2C-kuljetuksiin
 • kattavaa kuljetusvakuutusratkaisua
 • integroituja palvelukonsepteja, jotka on räätälöity yksittäin vaatimustenne mukaan
 • laajennettuja integroituja palvelukomponentteja vastaanottajan käyttöpaikalle toimitettaviin B2C-kuljetuksiin
 • joustavia, luotettavia logistiikkaratkaisuja, joilla on lisäarvopotentiaalia

targo on-site -tuotteet yksityiskohtaisesti

targo on-site (B2C)

Toimitus katuosoitteeseen etukäteen sovittuna ajankohtana. Toimitukset tapahtuvat aamuisin ja iltapäivisin, kun käytössä on yhden henkilön käsiteltävissä oleva B2C-kuljetus.

targo on-site plus (B2C)

Täydellinen, jos toimitus on yksityishenkilön käyttöpaikkaan. Etukäteen sovittaessa kappaletavara voidaan toimittaa asiakkaan kotiin myös illalla tai lauantaina yhden käsittelijän toimituksena. Hävitämme pyydettäessä kuljetukseen käytetyn pakkauksen.

targo on-site fix (B2C)

Vastaanottajat voivat sopia lähetyksensä kiinteän toimituspäivän maanantaista perjantaihin myyntipisteessä. Ennen toimitusta vastaanottajat voivat myös valita ajankohdan aamulla tai iltapäivällä. Jos aikaväliä ei ole valittu, toimitamme lähetyksen sovittuna toimituspäivänä. Aikaisin toimituspäivä on usein mahdollinen 24 tunnin sisällä.

Näin varmistetaan, että vastaanottaja on paikalla vastaanottamassa tavaraa, kun se toimitetaan. Ja myös sinä hyödyt paremmasta toimitussuunnittelusta.

Toimitus tapahtuu vastaanottajan kadunvarteen 1-miehisellä käsittelyllä.

classicline – vakioidut kuljetuspalvelut Euroopan ulkopuolisiin maihin

Kaukaisia markkinoita varten DACHSER tarjoaa classiclinen myötä luotettavan ja turvallisen kuljetusratkaisun, jossa on aina selkeästi määritetyt prosessit ja menettelyt, joihin voidaan luottaa. Kuljetuksia hallitaan päivittäisillä kuljetuksilla tai viikoittain tapahtuvilla yhteyksillä. Kiinteät lähtöajat auttavat suunnittelemaan etukäteen. Nopea yleiskatsaus palvelutarjontaamme on saatavana productpilotia käyttämällä.

directload – räätälöity ratkaisu osa- ja kokokuormiin

Tarvitsetteko lastiruumaa osa- tai kokokuormiin tai tarvitseeko teidän toteuttaa useita lähetyksiä yhden ja saman tilauksen puitteissa? Tällöin saatte directloadilla tarvitsemanne joustavuuden ja asiakaskeskeisyyden. Kuljetusratkaisumme yksittäisiin tai vaativiin logistiikkatehtäviin mahdollistavat räätälöidyn kuljetusratkaisun. Charter-asiantuntijamme löytävät vaatimuksenne täyttävät kapasiteetit: kerran tai säännöllisesti.

Incoterms

Kaikki tiedot löytyvät nopeasti ja helposti hakutoiminnolla. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä suoraan aloitussivulle.

Lataa

Product Pilot

Kun tuote saapuu tiettyyn paikkaan Euroopassa, pilottituotteemme määrää