Työpaikat Mediaroom

Merirahti – sujuvaa kuljetusta DACHSER Air & Sea Logistics -yksikön avulla

Mannertenvälisen merirahdin kumppanina DACHSER Air & Sea Logistics tarkoittaa laajaa tuotteiden ja palveluiden valikoimaa, joka on laadittu kaikkien liiketoiminta-alojen globaalia hankintaa ja jakelua varten. Lisäksi erityiset, alakohtaiset ratkaisut tarjoavat yksilöllisesti räätälöityjä palveluita toimitusketjun varrella.

Tehokkaat merikuljetukset globaalin verkoston avulla

Globaali verkostomme mahdollistaa teille asiakkaidenne tavoittamisen riippumatta heidän sijainnistaan. Järjestämme kaikki merirahtinne esi- ja jatkokuljetukset sekä varmistamme parhaan mahdollisen suoriutumisen ja kustannustehokkuuden jokaisessa vaiheessa. Tästä on kiittäminen ennen kaikkea vakioitua palveluamme ja korkeaa saatavuuden tasoa, jonka kuljettajiemme suuri kuljetustiheys ja -kapasiteetti saa aikaan. Valikoituja kumppaneitamme koskevat tiukat laadunvalvontamenettelyt osana globaalia suosimiemme kuljetusliikkeiden strategiaa. Voitte luottaa siihen, että DACHSER toimittaa jatkuvasti korkeaa laatua kaikilla palvelutasoilla.

Merirahtipalvelumme

  • Erityiset ja alakohtaiset ratkaisut  
  • Tiukat laatuvaatimukset merirahtipalveluiden tarjoajille
  • Suuri toimituskapasiteetti korkean kuljetustiheyden ja kapasiteetin ansiosta
  • Yhteyshenkilö jatkuvasti paikalla
  • Kattavat logistiikkapalvelut, kuten tulliselvitykset ja varastointi

Täyskonttikuormat tai konsolidoidut rahtipalvelut (osakonttikuormat): Kanssamme kaikki on mahdollista

Tavaroidenne kuljetus tapahtuu konsolidoituna rahtipalveluna (osakonttikuormat) tai täyskonttikuormina. Operoimme terminaaleja strategisesti maailmanlaajuista merirahtiliikennettä silmällä pitäen valituissa kohteissa, mikä mahdollistaa meille tehokkaiden rahtipalveluiden tuottamisen.

Palveluihimme sisältyy viikoittaiset lähdöt, noudot ja toimitukset DACHSER European Logistics -verkoston avulla sekä lähetysten organisointi kaikkiin määränpäihin. Teillä on myös pääsy kattavaan varastoverkostoomme, joka tarjoaa varastointia sekä lukuisia lisäarvopalveluita.

Aina verkossa DACHSERin IT:n avulla

Verkkopohjainen lähetysten seurantajärjestelmämme tarjoaa jatkuvaa tietoa merirahtinne lähetysprosessista Tracking & Tracing -palvelun avulla – tietoa on saatavilla sekä jakelulogistiikan (shipmentcontrol send) että hankintalogistiikkanne tasolla (shipmentcontrol collect).

Incoterms

Kaikki tiedot löytyvät nopeasti ja helposti hakutoiminnolla. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä suoraan aloitussivulle.

Lataa

Lisää aiheesta

LCL-palveluille
Lisää