Työpaikat Mediaroom

DACHSER Rail Services – Turvallinen yhteytenne Kiinan ja Euroopan välillä

Kuljetamme tuotteenne Kiinan ja Euroopan välillä DACHSER Rail Services -yhteyksien kahden reitin kautta. Ensimmäinen reitti kulkee läntistä, 11 000 kilometriä pitkää, uutta Silkkitietä pitkin (eteläinen käytävä) ja toinen on 9 288 kilometriä pitkä Siperian reitti (pohjoinen käytävä).

Säännölliset lähdöt, luotettavat kuljetukset, yksilöllisesti räätälöidyt palvelut

Tarjoamme molemmilla reiteillä luotettavaa palvelua säännöllisin lähdöin yhdistäen useita kiinalaisia ja eurooppalaisia kaupunkeja sekä tarjoamme useita viikoittaisia täyskonttikuormia ja viikoittaisia osakonttikuormia Hefeistä/Shangaista. Lisäksi huolehdimme tulliselvityksestä ja tarjoamme tarvittaessa erikoiskalustoa lämpötilaherkkien tai arvokkaiden tavaroiden yksilölliseen seurantaan.

Käytännöllinen vaihtoehto lento- ja merikuljetuksille

DACHSER Rail Services on ennen kaikkea luotettava ja taloudellinen vaihtoehto lento- ja merikuljetuksille. Vertailun vuoksi: Merirahti kestää noin 36 päivää. DACHSER Rail Services -palvelulla kuljetus Silkkitien kautta kestää yleensä 16–22 päivää. Tämä kaventaa pitkäkestoisen, suhteellisen edullisen merireitin ja erittäin nopean, mutta kalliin lentorahdin välistä kuilua.

Osakonttikuormalähetysten organisointi – varmistamme saumattomat toimitusketjut

Tarjoamme erikoispalveluna osakonttikuormalähetysten konsolidointia. Osakonttikuormalähetyksemme kulkevat viikoittain Shanghaista Eurooppaan. Tätä koordinoivat tehtävästä erityisesti vastuussa olevat Shanghain ja Hampurin lajittelukeskustemme työntekijät. He järjestävät toimituksen muualta Kiinasta Shanghain lajittelukeskukseen 2–6 päivässä. Kun tavaranne saapuvat Hampuriin, jakelu Euroopassa järjestyy 2–3 päivässä DACHSER European Logistics -verkoston avulla.

DACHSER Rail Services -palvelun edut Kiinan ja Euroopan välillä

  • Palvelu lento- ja merirahdin välillä: DACHSER Rail Services kuljettaa tavaranne määränpäähän puolessa ajassa merirahtiin verrattuna ja merkittävästi lentorahtia edullisemmin. Päästötason ollessa jopa 90 % lentorahtia matalampi, on se myös erittäin ympäristöystävällinen vaihtoehto.
  • Ovelta-ovelle-palvelu: Saumaton integrointi DACHSER European Logistics -verkostoon mahdollistaa tuotteiden sujuvan kuljetuksen lähettäjältä vastaanottajalle.
  • Turvallisuus: Organisoimme konttien kuljettamiseen tarvittavien junavaunujen hankinnan. Turvallisuusseuranta kaikissa terminaaleissa varmistaa lähetysprosessin sujuvuuden.
  • Läpinäkyvyys: GPS-seuranta koko reitillä auttaa meitä pitämään teidät ajan tasalla tavaroidenne sijainnista päivittäin.
  • Taloudellinen: Kaikkien DACHSER Rail Services -yhteyksien hintavarmuus on korkea.
  • Luotettava: DACHSER Rail Services tarjoaa turvallisia, joustavia varausvaihtoehtoja keskitettyjen toiminnallisten palvelupisteiden ja täsmällisten lähtöaikojen avulla.
  • Pitkän matkan toimivuus etäisille alueille: Kiinassa rautatieasemien määrä vähentää esi- ja jälkikuljetusten etäisyyksiä ja mahdollistaa lähetysten tehokkaan ja nopean käsittelyn.