Työpaikat Mediaroom

DACHSER Contract Logistics – kaikki saman katon alta

DACHSER Contract Logistics yhdistää globaalin kuljetusverkostomme tehokkaaseen varastointiin, asiakaskohtaisiin lisäarvopalveluihin ja yksilölliseen konsultointiin.

Yhdistämme älykkään, kattavan yhdistelmän keskitettyjä palveluita useille liiketoimintayksiköille sopimuslogistiikan alle. Näin voimme tarjota räätälöityjä logistiikkapalveluja suurille ja keskikokoisille tuotantoa ja vähittäiskauppaa harjoittaville yhtiöille. Kaikki arvoketjun toiminnot on räätälöity tarkasti toimitusketjunne vaatimusten mukaisiksi. Jotta voisimme tarjota teille optimaalisia logistiikkaratkaisuja, tuemme kustannustehokkaita tavallisia logistiikkapalveluita yksilöllisillä palveluilla.

Mikadossa käytössämme on globaali, ainutlaatuinen WMS-varastonhallintajärjestelmä. Koko kuljetusprosessiin integroitua järjestelmää kehitetään jatkuvasti. Sen globaalisti yhtenäisten ohjelmistostandardien avulla Mikado luo maksimaalista läpinäkyvyyttä, jatkuvuutta ja turvallisuutta.

Useita tehtäviä - yksi ratkaisu

Integroitujen varastointipalveluidemme avulla mahdollistamme optimaaliset sopimuslogistiikkaratkaisut ja tehokkaimmat toimitusketjuprosessit ympäri maailman. Useiden lisäarvopalveluiden avulla optimoimme logistiikkanne arvoketjun jokaisessa vaiheessa.

Oma kuljetusverkostomme luo palvelumme pohjan. Olemme myös läsnä tärkeimmillä hankinta- ja myyntimarkkinoilla ja logistiikkakumppanina kykenemme hallitsemaan globaaleja toimintojanne oikea-aikaisesti, joustavasti ja tehokkaasti.

Sopimuslogistiikan asiantuntijoillamme on syvällistä tietoa tuotteista, alasta ja markkinoista. Tämä varmistaa korkeimman tehokkuuden ja taloudellisuuden tason sekä laadukkaasti toimivan logistiikan. Tehokkaiden integroitujen ratkaisujen kehittämiseksi asiantuntijamme tutkivat tavaravirtojenne logistista kokonaiskuvaa. He ovat tukenanne tarjouskilpailuissa, optimoivat yhtiönne olemassa olevia logistisia konsepteja ja tuotantoprosesseja sekä suunnittelevat uusia.

Paikalla teitä varten: Verkostomme on lähellä ja turvallinen

Verkostomme tarkoittaa, että käytettävissänne on taitavia paikallisia ja kansainvälisiä asiantuntijoita. Palvelumme laadun määrittää ennen kaikkea DACHSER-verkoston sisäinen tiedonsiirto. Tämän varmistavat yksilölliset koulutusohjelmat ja säännöllinen DACHSER Expert Warehouse Operations -vaihto (DEWO).

DACHSER-kuljetusverkoston ansiosta olemme läsnä maailman tärkeimmillä hankinta- ja myyntimarkkinoilla. Mannertenväliset yhteydet mahdollistava DACHSER Air & Sea Logistics -yksikön lento- ja merirahtiverkostomme tekee meistä sopimuslogistiikkanne luotettavan kumppanin.

Varastointi
Lisää
Lisäarvopalvelut
Lisää