Työpaikat Mediaroom

Pidämme tullisäännöksiä silmällä

Sujuva ja säännösten mukainen tavaroidenne kuljetus niiden lopullisten päämäärävaltioiden tullirajojen yli on vain yksi osa roolistamme. Logistiikkayhtiönä, joka on ollut vuosikymmeniä kansainvälisen kentän tärkeä pelaaja, DACHSER tuntee erittäin hyvin kaikki sovellettavat tullisäädökset lukuisissa valtioissa. Siispä hoidamme huolellisesti lähetyksenne läpi paikallisten ja globaalien tullisäädösten ehtoviidakon ja koordinoimme koko tulliselvitysprosessia paikallisviranomaisten kanssa.

Statuksemme AEO-valtuutettuna taloudellisena toimijana antaa etuja tullin tarkastuksissa

Paikalliset tulliviranomaiset ovat sertifioineet DACHSERin AEO-valtuutetuksi taloudelliseksi toimijaksi yhtenä ensimmäisistä suurista logistiikkapalvelun tarjoajista. Tämän myötä saamme turvallisuuteen liittyviä etuja tulleissa ympäri maailman – ja nämä edut voimme siirtää asiakkaillemme: Kattavat, tullin hyväksymät turvallisuusvaatimukset eivät ainoastaan yksinkertaista tulliselvityksiä, vaan ne toimivat myös merkkinä hyväksynnästä globaaleille liikekumppaneillenne.

Tulliselvitysten edut DACHSERin kanssa

  • Aika- ja kustannussäästöt: Tulliasiantuntijoidemme hoitama tehokas, korkealaatuinen kaikkien tullimuodollisuuksien järjestäminen vapauttaa aikaa ydinliiketoiminnallenne.  
  • Useat palvelut: Muun muassa tarjoamme neuvoja liittyen kaikkiin tulliselvityksen asioihin ja huolehdimme rekisteröinnistänne ja keskeisen tiedon arkistoinnista.
  • Tehokas käsittely: Elektroninen ATLAS-vientimenettely (automated tariff and local customs clearance system, automatisoitu järjestelmä maksuille ja paikallisille tulliselvityksille) varmistaa nopean ja turvallisen käsittelyn.

Nopea kuljetus oikeilla asiakirjoilla

Helpotamme sujuvaa lähetysprosessia laatimalla tarkoin kaikki tullin ja viranomaisten vaatimat asiakirjat. Meillä on yhteyshenkilöitä kaikilla asiaankuuluvilla palveluntarjoajilla ja instituutioissa, kuten lentoyhtiöissä tai varustamoilla. Huolintajärjestelmämme ovat myös läheisesti yhteydessä paikallisiin tullijärjestelmiin. Omat paikalliset työntekijämme osaavat tunnistaa uusimmat säädökset varhaisessa vaiheessa ja huomioida ne välittömästi. He ovat myös vastuussa kolmansien osapuolten valtioista peräisin olevista kuljetuksista, jotka toimitetaan muihin EU-maihin.