Työpaikat Mediaroom

Varastointipalvelumme – avain menestykseen

DACHSERilla on yli 160 varastoa ja 2 miljoonaa lavapaikkaa ympäri maailman, ja ne muodostavat olennaisen osan kattavista toimitusketjuratkaisuistamme. Vakioidun varastointiverkostomme avulla tarjoamme korkeaa laatutasoa, toiminnallisuutta ja toiminnallista hallintaa. Voitte odottaa luotettavaa, täsmällistä ja tehokasta implementointia, joka vastaa täysin yksilöllisiä vaatimuksianne missä päin maailmaa tahansa.

Sopimuslogistiikan asiakkaat hyötyvät tehokkaista prosesseista

Sopimuslogistiikan asiakkaamme hyötyvät ennen kaikkea tiiviistä, optimaalisesti koordinoiduista prosesseistamme. Teillä on maailmanlaajuinen pääsy varastoituihin tavaroihinne ja kerättyihin tilauksiinne sekä asiantuntijoidemme syvälliseen, alaan liittyvään tietoon ja palvelujemme poikkeukselliseen määrään. Järkevien ja tehokkaiden prosessien sekä laitteiden joustavan käytön avulla optimoimme varastojemme tavaravirtoja. Kattavan, jatkuvasti optimoitavan varastointi- ja kuljetuspalveluiden logistiikkakonseptin avulla tarjoamme jatkuvaa tukea kumppaneillemme heidän hankinta- ja myyntimarkkinoillaan.

DACHSERin varastointipalvelun edut

  • Korkein mahdollinen joustavuus itse kehittämämme Mikado-IT-järjestelmän ansiosta  
  • Tuotekohtaista tietoa, joka on saavutettu asiakkaidemme alojen moninaisuuden ansiosta
  • Liittymäkohtien pieni määrä tarkoittaa nopeampaa kommunikointia 
  • Prosessin optimointi lähettäjältä ostajalle jakelun pidennettyjen cut-off-aikojen ansiosta sekä pidennettyjen varaston keräilyaikojen ansiosta
  • Joustava reagointi kausivaihteluihin siirtämällä pätevää henkilöstöä DACHSER-varastoverkostossa

DACHSER Contract Logistics yksityiskohtaisesti

Alakohtaiset ratkaisut takaavat ammattimaisuuden

Kaikki varastot ja prosessit räätälöidään yksilöllisesti tarpeidenne mukaisesti. Alakohtaiset vaatimuksenne huomioiden yhdistämme useat varastointijärjestelmämme joko manuaalisesti tai automaattisesti luodaksemme teille optimaalisen kokonaisratkaisun. Käytämme tuotteesta riippuen erilaisia varastointitapoja, esimerkiksi korkeavarastoja, lohkovarastoja, leveä- ja kapeakäytäväisiä varastoja ja pienten komponenttien varastoja. Kutakin tuotetta käsitellään asiakkaan ja oikeudellisten vaatimusten mukaisesti. Hoidamme vaarallisten aineiden ammattimaisen varastoinnin (DACHSER Chem Logistics) sekä hygieenisen käsittelyn ja lämpötilasäätelyn (DACHSER Food Logistics) tai tilauksienne edellyttämät lisäarvopalvelut.

Olette hyvin verkottuneita IT-järjestelmiemme avulla

Varastojemme tietokoneistettu tavaroidenhallinta perustuu aina omaan varastonhallintajärjestelmäämme, Mikadoon. Innovatiivinen ohjelmisto on kiinteä osa kaikenkattavaa verkostoamme ja se on integroitu DACHSER IT -ratkaisuihin. Asetatte integraation tason – aina DACHSER eLogistics -palvelun kautta tehtävästä manuaalisesta, verkkopohjaisesta toimitustilauksesta EDI:n kautta tapahtuvaan täysin integroituun tiedonsiirtoon.

Kategoriamme: Monen käyttäjän varastot & yksityiset varastot

Voitte valita kahdesta varastointikategoriasta: Monen käyttäjän varastomme, jotka tarjoavat korkeinta tehokkuuden tasoa kokoamalla eri asiakkaiden toimintoja yhteen varastoon, sekä yksityiset varastot, jotka mahdollistavat yksilölliset ja erikoiset varastointiratkaisut. Pyydettäessä voimme ottaa hoidettavaksemme myös yhtiönne sisäisen logistiikan. Ulkoisena logistiikkakumppanina hallinnoimme kaikkia tavaroiden liikkeitä ja optimoimme yhtiönne yleistä logistiikkaprosessia. Käytämme kaikkia tarvitsemianne keräilytekniikoita ja ulkoistusstrategioita. Jatkuva parasta ennen- ja eräseuranta ovat DACHSERin vakiokäytäntöjä.