Takaisin
Uutiset Lehdistötiedotteet

DACHSER Sweden nimittää uuden maajohtajan

DACHSER Swedenin hallintorakenteen vahvistamiseksi logistiikkapalvelujen toimittaja nimittää maajohtajan. Tämä on hieno alku kasvavan yrityksen uudelle vuodelle.

DACHSER Sweden nimittää Carl-Johan Westasin maajohtajaksi.
DACHSER Sweden nimittää Carl-Johan Westasin maajohtajaksi.

Keväällä 2021 DACSHER Sweden osoitti edelliselle vuodelle ennätyslukuja, eikä käyrä näytä laskevalta myöskään tilivuoden 2021 osalta. Myönteisen suuntauksen ylläpitämiseksi DACHSER Sweden nimitti Carl-Johan Westasin maajohtajaksi 1. tammikuuta 2022 alkaen.

Westas vastaa Euroopassa DACHSER Swedenin neljästä logistiikkaosastosta, jotka sijaitsevat Malmössä, Jönköpingissä, Göteborgissa ja Tukholmassa. Ruotsin maajohtaja oli aiemmin DACHSER Nordicin toimitusjohtaja René Sidor. ”Ruotsissa näkemämme myönteinen kehitys edellyttää maan johtamisrakenteen vahvistamista. Carl-Johan, jolla on kokemusta sekä operatiiviselta että myyntisektorilta, on ollut mukana edistämässä tätä myönteistä kehitystä”, DACHSER Nordicin toimitusjohtaja René Sidor kertoo.  

Tavoitteeni on saada DACHSER Ruotsin kartalle – maailmanlaajuisella verkostollaan ja silti paikallisilla palveluillaan.

Carl-Johan Westas, Country Manager European Logistics DACHSER Sweden

Westas aloitti matkansa DACHSERilla marraskuussa 2017. Aluksi hän toimi Göteborgin osaston osastopäällikkönä. Tammikuussa 2020 Westas ryhtyi Göteborgin vastuunsa lisäksi hoitamaan myös Malmön osaston väliaikaista osastopäällikön tehtävää.

”Odotan pääseväni vaikuttamaan enemmän DACHSER Swedenin kehitykseen”, Westas toteaa. ”Ruotsissa emme yrityksenä kuulu suurimpiin toimijoihin verrattuna DACHSERin kokoon maailmanlaajuisesti. Tavoitteeni on saada DACHSER Ruotsin kartalle – maailmanlaajuisella verkostollaan ja silti paikallisilla palveluillaan.”

Vahva vaikeinakin aikoina

Viime vuosina globaalit toimitusketjut ovat kohdanneet paljon häiriöitä monista eri syistä. Pandemialla on ollut suuri vaikutus. Jo vuonna 2020 pandemian ravistellessa koko maailmaa ja vaikuttaessa suuresti kaupankäynnin markkinoihin, DACHSER Sweden teki ennätystuloksen. Vuosikertomuksen 2020 mukaan DACHSER Swedenin liikevaihto kasvoi. Liikevaihto oli 751 miljoonaa Ruotsin kruunua ja voitto ennen veroja 26 miljoonaa Ruotsin kruunua.

”Vuodesta 2021 voimme kertoa, että se ei ole poikkeus tästä myönteisestä suuntauksesta”, Westas sanoo. ”Mutta näemme myönteisiä tuloksia ilman numeroitakin. Viime vuoden aikana vahvistimme organisaatiota kaikilla osastoillamme ja yhteisissä palvelukeskuksissamme. Se tuntuu todella hyvältä.”

Logistiikkapalvelujen toimittajan selkeä tavoite on olla vakaa ja luotettava logistiikkakumppani sekä asiakkaille että yhteistyökumppaneille. Tämä on edellyttänyt tiivistä vuoropuhelua yhtiön kumppaneiden kanssa epävakailla markkinoilla. Se tuottaa hedelmää nyt.

”Kappaletavaraverkosto tekee DACHSERista erityisen. Kykymme säilyttää asiakkaita on jotain todella ainutlaatuista. Se on perimmäinen tulos asiakkaiden vaatimusten täyttämisestä. Tavoitteemme on olla suosituin valinta maailmanlaajuisilla integroitujen logistiikkapalveluiden markkinoilla”, Westas sanoo puheenvuoronsa päätteeksi. 

Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic