DACHSERin yritysosto Australiassa ja Uudessa-Seelannissa

Lento- ja merirahtihuolitsija ACA Internationalin osto lisää kuusi toimipaikkaa DACHSERin Air & Sea Logistics (ASL) -verkostoon Australiassa

DACHSER on ostanut ACA Internationalin, jonka pääkonttori sijaitsee Melbournessa, Australiassa. Tämä yritysosto tarkoittaa, että DACHSERin oma lento- ja merirahtiverkosto kattaa nyt myös Australian ja Uuden-Seelannin. Nämä maat ovat taloudellisesti vahvoja ja tiiviisti yhteydessä Aasiaan, Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan.

DACHSERin yritysosto Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.
DACHSERin yritysosto Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

ACA International työllistää 56 henkilöä, ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli noin 75 miljoonaa euroa. Yksityisomistuksessa oleva lento- ja merirahdin huolintayritys on perustettu vuonna 1982. ACA International tarjoaa integroituja kansainvälisiä kuljetuspalveluja asiakkailleen Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Yhtiö panostaa voimakkaasti laatuun, asiantuntemukseen, innovaatioihin ja yhteistyöhön, joihin se käyttää uusinta tietotekniikkaa.

Tämän yritysoston myötä DACHSER Air & Sea Logistics voi jatkaa kasvu-urallaan. Lisäksi Australian ja Uuden-Seelannin toiminnot täyttävät aukon omien toimipisteidemme maailmanlaajuisessa verkostossa

Edoardo Podestà, COO ASL ja Managing Director ASL APAC

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Melbournessa, Australiassa, ja sillä on toimistot myös Sydneyssä ja Brisbanessa. Uudessa-Seelannissa ACA Internationalilla on toimistot Aucklandissa, Wellingtonissa ja Hamiltonissa. Yhtiöllä on myös sivutoimisto Kansas Cityssä, Yhdysvalloissa. Lisäksi ACA Internationalilla on toimintaa Suur-Kiinan alueella. Kiinan toimipaikat eivät kuitenkaan sisälly ostoon, sillä DACHSER on palvellut asiakkaitaan Kiinassa omista toimipisteistään vuodesta 2003.

Kasvu-uralla jatkaminen

Viimeisten 14 vuoden ajan ACA Internationalia ovat johtaneet kokeneet lento- ja merirahtilogistiikan asiantuntijat Adam Cruttenden, Glenn Hall, Mark Weeks ja Hervey Graham. DACHSER Oceaniaa tulevaisuuteen luotsaava Adam Cruttenden astuu ASL Oceanian toimitusjohtajan saappaisiin. ”Tämän yritysoston myötä DACHSER Air & Sea Logistics voi jatkaa kasvu-urallaan. Lisäksi Australian ja Uuden-Seelannin toiminnot täyttävät aukon omien toimipisteidemme maailmanlaajuisessa verkostossa”, toteaa Edoardo Podestà, COO ASL ja Managing Director ASL APAC. ”Näin voimme tarjota asiakkaillemme saumattoman pääsyn dynaamisille talousmarkkinoille, joilla on houkuttelevat paikalliset olosuhteet ja joilla tehdään merkittävä määrä investointeja.”

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic