Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

Yksi viime kuukausien avainlauseista DACHSERilla on ollut ”onnistumisista kiinni pitäminen ja joustavuuden lisääminen”. Tämä on myös Burkhard Elingin haastattelun otsikko uusimmassa DACHSER-lehdessä. Haastattelussa DACHSERin uusi toimitusjohtaja kertoo, mitä nämä sanat merkitsevät hänelle.

DACHSER-lehti 02/21

Burkhard puhuu haastattelussa myös innovaatioista ja digitalisaatiosta, ilmastotyön tärkeydestä ja ihmisten roolista tulevaisuuden logistiikassa.

Huomisen maailmassa meillä kaikilla on yhä sama tehtävä: maailmanlaajuisen pandemian nujertaminen. Rokotusohjelmat herättävät toiveikkuutta, sillä ne ovat päässeet hyvään vauhtiin maailmalla viime kuukausina. Berliinissä DACHSER auttaa senaattia varastonhallinnassa ja rokotteiden jakelussa eri puolilla kaupunkia. Tämä edellyttää logistiikan osaamisen lisäksi vahvaa luotettavuutta ja joustavuutta.

Koronavirus on edelleen ajankohtainen puheenaihe. Me kaikki koemme pandemian omalla tavallamme, ja meidän on kohdattava muutoksia sekä henkilökohtaisessa elämässämme että työssämme. Mutta mikä oikeastaan on muuttunut? Kysyimme eri puolilla maailmaa työskentelevien DACHSER-kollegoiden ajatuksia.

Löydät nämä ja muut tämän päivän ja huomisen logistiikkaa käsittelevät jutut lehden sivuilta. Poimi lehti mukaan osastoltasi tai lataa se PDF-tiedostona täältä. Toivotamme mukavia lukuhetkiä!

Lue DACHSER-lehti täältä

Voit ladata lehden englanninkielisen PDF-version alla olevasta linkistä. Toivotamme nautinnollisia lukuhetkiä DACHSER-lehden parissa.

DACHSER-lehti 02/21 - English PDF (6,00 MB)
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic