Takaisin
Uutiset Lehdistötiedotteet

Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

”Mikään ei ole pysyvämpää kuin muutos” – viisaita sanoja, jotka ovat ajankohtaisia myös tänään. Maailman muuttuessa yhä nopeammin myös logistiikan innovaatio- ja muutospaineet kasvavat. DACHSER-lehden uusimmassa numerossa kerromme, miten yrityksemme ja asiakkaamme ratkaisevat tulevaisuuden haastavia ongelmia.

DACHSER-lehti 04/21

Etusivun jutussa tarkastellaan koneoppimista, joka on tekoälyn osa-alue. Siinä älykkäät algoritmit kaivautuvat päivittäisen toiminnan dataan oppien koko ajan lisää. Algoritmien oppimien asioiden avulla voidaan paremmin suunnitella kapasiteettia, parantaa tietojen laatua ja optimoida prosesseja. Lisätietoja on sivulla 6.

Tämä muutosten ja innovaatioiden aika ulottuu myös autoteollisuuteen. Nykypäivän ajoneuvot ovat täynnä mukavuutta ja turvallisuutta parantavia antureita. Lisäksi sähköisten käyttölaitteiden kasvava suosio lisää monimutkaisten komponenttien kysyntää. Aptiv on yksi maailman johtavista autonvalmistajien tavarantoimittajista. Aptiv ottaa käyttöön DACHSERin autoteollisuuden logistiikkaratkaisun Kiinan tuotantolaitostensa toimitusketjujen ja huomispäivän liikkuvuuden varmistamiseksi. Koko juttu alkaa sivulta 16.

Koko ajan liikkeessä olevat automaattiset ohjatut ajoneuvot (AGV) ovat niin ikään uutta tekniikkaa. Niitä testataan parhaillaan kahdessa DACHSER-varastossa tarkoituksena vähentää työntekijöiden rutiinitehtäviä. Sivulta 28 alkaen voit lukea, miten AGV-ajoneuvot toimivat.

Lue DACHSER-lehti täältä

Tämän numeron sivuilta löydät nämä ja muut innovatiiviseen teknologiaan liittyvät tarinat, tämän ja huomispäivän älykkäät ideat sekä niiden takana olevat ihmiset.

Poimi lehti mukaan osastoltasi tai lataa se PDF-tiedostona täältä. Toivotamme mukavia lukuhetkiä uuden DACHSER-lehden parissa.

DACHSER-lehti 04/21 - English PDF (6,79 MB)
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic