Takaisin
Uutiset Lehdistötiedotteet

Uusi myyntipäällikkö DACHSER Finlandin meri- ja lentorahdille

DACHSER Finland Air & Sea Logistics on nimittänyt Ville Vaarnavuon myyntipäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi. Uuden myyntipäällikön päätehtävänä on vahvistaa yhtiön asemaa Suomen meri- ja lentorahtimarkkinoilla.

DACHSER Finland Air & Sea Logistics on nimittänyt Ville Vaarnavuon myyntipäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi.
DACHSER Finland Air & Sea Logistics on nimittänyt Ville Vaarnavuon myyntipäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi.

DACHSER Finland Air & Sea Logisticsin uudella myyntipäälliköllä Ville Vaarnavuolla on useiden vuosien alakokemus erilaisista myynti- ja johtotehtävistä kansainvälisten logistiikkayritysten palveluksessa. Koulutukseltaan Vaarnavuo on kansainvälisen liiketalouden tradenomi, joka on erikoistunut opinnoissaan globaalien toimitusketjujen hallintaan ja ostostrategioihin.

Toimialatuntemuksen ja myyntijohdollisen osaamisen lisäksi Villellä on syvällistä kokemusta meille tärkeistä myynnin painopistealueista.

Petri Kallio, Managing Director, DACHSER Finland Air & Sea Logistics.

”Toimialatuntemuksen ja myyntijohdollisen osaamisen lisäksi Villellä on syvällistä kokemusta meille tärkeistä myynnin painopistealueista. Hänen päävastuullaan tulee olemaan meri- ja lentorahdin kasvu sekä myynnin tukeminen ja kehittäminen. Toivotamme Villen lämpimästi tervetulleeksi DACHSERille ja odotamme innolla yhteisen työtaipaleemme alkua”, toteaa Petri Kallio, Managing Director, DACHSER Finland Air & Sea Logistics.

Kasvua ja myynnin kehittämistä

Myyntipäällikkö Ville Vaarnavuo ei malta odottaa uusien työtehtävien alkua lento- ja merirahdin puolella: "Odotan innolla, että pääsen tutustumaan uusiin kollegoihin, asiakkaisiin ja minulle uuteen markkinaan logistiikan parissa." Vaarnavuo aloittaa tehtävässään 4.9.2023.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic