Takaisin
climate

Webinaari: Ilmasto ❤ Yritykset – miten logistiikka-alan yritykset vastaavat ilmastonmuutokseen?

DACHSER Finland osallistuu Keravan, Vantaan ja Järvenpään kaupunkien järjestämään yrityksille suunnattuun ilmastoaiheiseen webinaarisarjaan maaliskuun alussa. Kyseisen webinaarin teemana on logistiikka. Ilmoittautuminen tilaisuuteen tapahtuu alla olevan linkin kautta.

Tuomas Leimio, Managing Director, DACHSER Finland European Logistics, esittää puheenvuoron Vantaan, Keravan ja Järvenpään kaupunkien järjestämässä webinaarissa keskiviikkona 2.3.2022. Tilaisuus alkaa klo 8:30 ja kestää klo 10 saakka.

Leimion puheenvuoro käsittelee logistiikkayritysten ja kaupunkien välisen yhteistyön merkitystä vastuullisten ja ympäristöystävällisten toimitusketjujen mahdollistajana.

Kyseinen webinaari on osa kolmen kaupunkitahon järjestämää Teams-webinaarisarjaa, jossa kuulijoille tarjotaan ajankohtaista tietoa ilmastonmuutoksen vaikutuksista liiketoimintaympäristöihin, näkökulmia eri toimialoille, esimerkkejä pienistä ja suurista yrityksistä sekä käytännön tukea arjen ilmastotyöhön.

Maaliskuun 2. päivän webinaarissa kuullaan myös muun muassa Gasumin, Keravan Energian ja Lidl Suomen edustajia. Liikenteellä on merkittävä vaikutus ilmastonmuutoksen vaikutusten hillinnässä, mutta nopeiden muutosten tekeminen vie aikaa. Miten logistiikka-alan yritykset vastaavat ilmastonmuutokseen, kun tavaraliikenteen kuljetusjärjestelmien vastuullisuus on tullut jäädäkseen? Mitä todellisia vaihtoehtoja on fossiilisille polttoaineille?

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu tilaisuuteen täällä. Ilmoittautuminen on auki aina webinaariaamuun asti.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic