DACHSER Air & Sea Logistics vahvistaa toimintaansa Pohjoismaissa

Mattias Kellgren on aloittanut Air & Sea Logistics Nordicin toimitusjohtajana 1. tammikuuta. Logistiikkayhtiö vahvistaa nimityksen myötä lento- ja merirahtitoimintaansa Pohjoismaissa uudelleenorganisoimalla sen DACHSER Air & Sea Logistics Nordiciksi.

52-vuotiaalla Mattias Kellgrenilla on yli 30 vuoden kokemus lento- ja merirahtialalta.
52-vuotiaalla Mattias Kellgrenilla on yli 30 vuoden kokemus lento- ja merirahtialalta.

DACHSER on toiminut Pohjoismaiden lento- ja merirahtimarkkinoilla Tanskassa vuodesta 2005, Suomessa vuodesta 2013 ja Ruotsissa vuodesta 2019. Nämä kolme paikallista liiketoimintoa yhdistetään nyt yhteispohjoismaiseksi DACHSER Air & Sea Logistics Nordic -liiketoiminta-alueeksi, jonka johtotehtävistä ottaa vastuun toimitusjohtaja Mattias Kellgren. ASL Nordic tulee olemaan osa DACHSER Air & Sea Logistics EMEA -liiketoimintayksikköä.

Koko Pohjoismaiden paikallisen asiantuntemuksemme ja maailmanlaajuisen verkostomme synergioiden ansiosta meillä on loistava mahdollisuus tarjota asiakkaillemme pääsy globaaleille markkinoille.

Mattias Kellgren, DACHSER Air & Sea Logistics Nordicin toimitusjohtaja

”Lento- ja merirahtialan laaja-alainen osaaja Mattias Kellgren on avainasemassa kootessamme nyt pohjoismaiset lento- ja merirahtitoiminnot saman katon alle. Mattiaksen panoksen myötä odotamme innolla toimintamme kehittämistä Pohjoismaissa”, sanoo ASL EMEA:n toimitusjohtaja Marc Meier.

DACHSER Air & Sea Logistics Nordicilla on viisi strategisesti sijoitettua toimipistettä Pohjoismaissa. Yksi on Göteborgissa, josta löytyy Pohjoismaiden suurin vientisatama. Toinen sijaitsee Kööpenhaminassa lähellä Pohjoismaiden suurinta lentokenttää. Kolme muuta toimipistettä löytyvät Suomesta, joista suurin sijaitsee Vantaalla Helsingin lentoaseman läheisyydessä, joka taas toimii tärkeänä porttina Aasian markkinoille.

Kokenut toimija Pohjoismaiden markkinoilla

DACHSERin palvelukseen tulevalla 52-vuotiaalla Mattias Kellgrenilla on yli 30 vuoden kokemus lento- ja merirahtialalta. Vuodesta 1995 lähtien hän on hoitanut useita Kuehne + Nagelin luottamustehtäviä, mukaan lukien Ruotsin markkinoiden merirahtijohtajan ja Malmön osaston johtajan toimet. Viimeksi Kellgren työskenteli CEVA Logistics Nordicin toimitusjohtajana.

Kellgrenin päävastuulla on DACHSER Air & Sea Logistics Nordicin kehittäminen. Hän kuuluu myös DACHSER Nordicin johtoryhmään, jossa Kellgren jakaa pohjoismaisen vastuualueensa Euroopan logistiikasta vastaavan Nordicin toimitusjohtajan René Sidorin ja Nordicin talousjohtajan Per Lundin kanssa.

”Tuntuu hienolta liittyä DACHSERiin. Koko Pohjoismaiden paikallisen asiantuntemuksemme ja maailmanlaajuisen verkostomme synergioiden ansiosta meillä on loistava mahdollisuus tarjota asiakkaillemme pääsy globaaleille markkinoille”, Mattias Kellgren sanoo.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic