DACHSER jatkaa osittain kuljetuksiaan Ukrainaan

DACHSER arvioi päivittäin Ukrainan sodan tämänhetkistä kehitystä. Tämä on johtanut tilanteeseen, jossa kaikkien Ukrainaan suuntautuvien tavaralähetysten haltuunoton ja lastaamisen täydellinen lopettaminen, joka tehtiin helmikuussa 2022, voidaan osittain peruuttaa.

Kuljettajien ja työntekijöiden turvallisuus on edelleen ensisijainen prioriteettimme. Tämän vuoksi kuljetuksia jatketaan vain sellaisille alueille, joihin sota ei nykyisessä tilanteessa vaikuta suoraan.

DACHSER aloittaa aluksi säännölliset rahtitoimitukset Länsi-Ukrainaan Puolan Strykovista. Lähetysten käsittelystä ja jakelusta Ukrainassa vastaa Lvivin kumppaniyrityksemme. Kuljetukset Ukrainan itä-, pohjois- ja eteläosiin eivät edelleenkään ole mahdollisia.

Koska toimitusalueet voivat muuttua hyvin nopeasti sodan kehityksen vuoksi, jatkamme tilanteen seurantaa ja pidämme asiakkaat ajan tasalla sen kehityksestä. DACHSERin paikalliset edustajat vastaavat mielellään kaikkiin lähetyksiä ja mahdollisia kuljetusvaihtoehtoja koskeviin kysymyksiin.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic