DACHSER jatkaa tilauslentoja toukokuussa

Aasian ja Euroopan välisten tilauslentojen lisäksi logistiikkayritys järjestää lisää lentoja kattamaan Pohjois- ja Etelä-Amerikan markkinoita. Yksi tällainen muutos on uuden Shanghai – Los Angeles -reitin lisääminen.

DACHSER jatkaa tilauslentoja toukokuussa

Koska kapasiteetti lentorahtimarkkinoilla on edelleen hyvin rajallista, DACHSER Air & Sea Logistics tarjoaa ylimääräisiä tilauslentopalveluita Aasiasta Yhdysvaltoihin. Huhtikuun lopussa DACHSER järjesti 30. tilauslentonsa pandemian alkamisen jälkeen.

Ensimmäinen lento transpacific-reitillä Hongkongista Los Angelesiin oli huhtikuun viimeisellä viikolla, minkä jälkeen toukokuussa logistiikkayritys on laajentanut tilauslento-ohjelmaansa lisäämällä reitin Shanghaista (PVG) Los Angelesiin (LAX). DACHSER käyttää laajaa 14 toimipisteen Pohjois-Amerikan verkostoaan tavaroiden jakeluun Pohjois-Amerikassa ja edelleen Etelä-Amerikkaan, missä yrityksellä on 13 toimipistettä.

Jatkuvasti kysyntää

"Näemme edelleen kysyntää lentorahtipalveluille Aasiasta Yhdysvaltoihin, eikä pelkästään lääketieteellisille suojavälineille", sanoo Timo Stroh, Head of Global Air Freight. ”Tilauslennoilla voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjota heille vakaita ja tehokkaita ratkaisuja. Näin heillä on käytössään sekä rahtikapasiteettia että luotettavat kuljetusajat, mikä lopulta auttaa heitä parantamaan toimitusketjusuunnitteluaan.”

Transpacific-tilauslentojen lisäksi logistiikkayritys jatkaa kuljetuksia Aasiasta Eurooppaan.

Kontakti Susanna Sirkka