DACHSER laajentaa Premium-tilauslentopalvelujaan

DACHSER Air & Sea Logistics aloittaa tilauslentopalvelunsa seuraavan aallon Kiinaan ja takaisin. Tilauslentojen on alun perin tarkoitus toimia maaliskuun puolivälistä kuukauden loppuun. Alkaen 21.3. DACHSER USA lisää nykyiseen charter-palveluunsa uuden reitin Chicagon ja Frankfurtin välillä.

DACHSER tarjoaa lentosillan Yhdysvaltojen, Latinalaisen Amerikan ja Frankfurtin välille toimituksille Shanghaihin.

Uudella koronaviruksella on edelleen vakavia vaikutuksia lentorahtimarkkinoiden kapasiteettiin. Koska tilanne on niin epävakaa, kapasiteetin suunnittelusta on tulossa todellinen haaste. DACHSER Air & Sea Logistics kasvattaa nykyistä charter-palveluaan Frankfurtin ja Kiinan välillä: 16.3. alkaen yhtiö tarjoaa lentosillan Yhdysvaltojen, Latinalaisen Amerikan ja Frankfurtin välillä toimituksille Shanghaihin, Kiinaan. DACHSER integroi 747-koneilla toteutettavat charter-lennot lentokiertoon Frankfurtista Shanghaihin ja päinvastoin. Lisäksi DACHSER tarjoaa lentosillan Yhdysvaltojen ja Euroopan välille Frankfurtin kautta ja sisällyttää charter-ohjelmaansa Chicago - Frankfurt -reitin. "Chicagossa sijaitsevan gatewayn kautta pystymme vastaamaan asiakkaittemme tarpeisiin Yhdysvaltoihin ja sieltä pois suuntautuviin kuljetuksiin erityisillä ratkaisuilla", sanoo Timo Stroh, Head of Global Air Freight. Tällä tavoin DACHSER tarjoaa asiakkailleen älykkään ratkaisun transpacific-kaupan kuljetustarpeisiin ja vastaa nykyiseen markkinatilanteeseen joustavilla ratkaisuilla.

Premium-lentorahtipalvelua asiakkaille

"Tämä ohjelma antaa meille mahdollisuuden tarjota vankkaa ja luotettavaa Premium-lentorahtipalvelua Aasiaan myös asiakkaillemme Pohjois- ja Etelä-Amerikassa", sanoo Timo Stroh. "Mitä tahansa tapahtuukin lentorahtimarkkinoilla tulevina viikkoina, me olemme valmiit vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin jo tänään."

Lisätietoa: ccc.kempten-asl@dachser.com

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä