DACHSERilta jo 30 tilauslentoa

Siitä kun koronaviruskriisi helmikuun lopussa alkoi, DACHSER Air & Sea Logistics on vuokrannut 30 lentokonetta ja kuljettanut asiakkailleen yhteensä yli 60 miljoonaa hengityssuojainta sekä lääketieteellisiä tarvikkeita, kuten henkilönsuojaimia ja suojakäsineitä. Huhtikuun lopussa, ensimmäisen kerran yrityksen historiassa, DACHSER järjesti yhden viikon aikana kahdeksan tilauslentoa, joista kolme Hongkongin ja Los Angelesin välisellä reitillä.

DACHSER järjesti yhden viikon aikana kahdeksan tilauslentoa, joista kolme Hongkongin ja Los Angelesin välisellä reitillä.

"Näillä lennoilla voimme tarjota asiakkaillemme pääsyn kaikkialle Yhdysvalloissa ja useisiin kohteisiin Latinalaisessa Amerikassa", sanoo DACHSERin Timo Stroh, Head of Global Air Freight. DACHSER valmistelee vastaavanlaisia ns. ”mini-tilauslentoja” reiteille Shanghai - Dallas, Shanghai - Los Angeles ja Hong Kong - Dallas.

Järjestäessään näitä tilauslentoja logistiikkayritys tukee asiakkaitaan tärkeiden lääketieteellisten tuotteiden toimittamisessa. Samalla se kompensoi sekä maailmanlaajuisen pandemian että matkustajalentojen melkein täydellisen keskeytymisen vuoksi puoleen vähentyneen lentorahtikapasiteetin laskua.

Yhteiskunnan hyväksi

"Tästä on tullut tärkeä liiketoiminta muuten hyvin vaikeilla DACHSER Air & Sea Logisticsin markkinoilla", Stroh sanoo. "Mutta samalla tunnemme motivaatiota ja tyytyväisyyttä siitä, että teemme jotain merkityksellistä ja hyödyllistä yhteiskunnan hyväksi vahvistaessamme edelleen DACHSER-brändiä lentorahtimarkkinoilla."

Kontakti Susanna Sirkka