DACHSERin lausunto Venäjän ja Ukrainan välisestä konfliktista

DACHSER seuraa Ukrainaan liittyviä uutisia erittäin huolestuneena ja tyrmistyneenä. Meitä liikuttaa syvästi kärsimys, jonka sota on aiheuttanut maan kansalle ja kaikille niille, jotka ovat joutuneet pakenemaan kotimaastaan viime aikoina. Taisteluilla, vastavuoroisilla pakotteilla ja ilmatilojen sulkemisella on valtava vaikutus myös toimitusketjuihin ja rahtilähetyksiin alueella.

Kuljetuksiin kohdistuvan suuren riskin vuoksi ja kaikkien DACHSERin hyväksi työskentelevien kuljettajien suojelemiseksi olemme joutuneet lopettamaan kokonaan kaikkien Ukrainaan toimitettavien rahtilähetysten hyväksynnän ja lastauksen. Humanitaarisen avun jatkaminen on kuitenkin itsestäänselvyys perheyhtiö DACHSERille. Tuemme tunnustettuja avustusjärjestöjä eri puolilla Eurooppaa maksuttomilla kuljetus- ja varastointipalveluilla Ukrainan kansan ja naapurimaissa olevien pakolaisten auttamiseksi.

DACHSER on myös keskeyttänyt kaikki verkostossaan tapahtuvat kuljetukset Venäjälle ja Valko-Venäjälle ja näistä maista pois. Tämä koskee sekä maantiekuljetuksia että lentorahti- ja merirahtikuljetuksia. Nouto- ja lastaustoiminnan täydellinen pysäytys koskee myös Euroopan ja Aasian välisiä juna- ja kuorma-autokuljetuksia, jotka kulkevat Venäjän ja Valko-Venäjän kautta.

Tiedämme, että nämä välttämättömät toimenpiteet rasittavat asiakkaidemme toimitusketjuja entisestään. Teemme kuitenkin kaikkemme vaikutusten lieventämiseksi ja etsimme yhdessä vaihtoehtoisia ratkaisuja kuljetus- ja logistiikkavaatimuksiin. DACHSER-osastojen paikalliset yhteyshenkilöt ovat valmiina auttamaan. 

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic