Kiinan COVID-19-rajoitusten vaikutus toimintaamme

Kiinan pandemiatilanne pysyy ennallaan. Tämä tarkoittaa sitä, että lento-, meri-, ja tieliikenteen nykyiset olosuhteet voivat vaikuttaa toimitusketjuusi.

Lentorahti:

  • Zhengzhoun kaupunki on asettanut rajoituksia maantiekuljetuksiin 29.4. asti. Maanteiden sisäänkäyntejä on suljettu, ja tämä todennäköisesti vaikuttaa Zhengzhoun lentokentän (CGO) ja muiden kaupunkien, kuten Shanghain, väliseen kuorma-autoliikenteeseen.
  • Shanghain pandemiatoimenpiteiden vuoksi monet rahtikoneet ohjataan PVG-lentokentältä muille Kiinan lentokentille. Guangzhoun lentokentällä (CAN) ja Shenzhenin lentokentällä (SZX) on tuontirahdin ruuhkia. Jotkin näiden kahden lentokentän terminaaleista ovat ilmoittaneet lyhyen aikavälin tuontivalvontatoimenpiteistä, jotka voivat vaikuttaa lentoyhtiöihin sen mukaan, mitä terminaalia ne käyttävät.
  • Haasteista huolimatta DACHSERin verkoston toimintakyky on parantunut viime viikkoon verrattuna. Tuonti- ja vientikuljetuksia käsitellään tehokkaasti käyttämällä Shanghain ja vaihtoehtoisten lentoasemien välisiä syöttöliikennepalveluja. DACHSERin kapasiteettitilanne on helpottunut Pohjois-Kiinan ja EMEA:n yhdyskäytävien molemmin puolin.

Merirahti:

  • Shanghain, Jiangsun maakunnan ja Zhejiangin maakunnan tilanteessa on yhä havaittavissa ylikuormitusta, alhaista tehokkuutta ja tieliikenteen rajoituksia, mikä edelleen vaikeuttaa merirahtikuljetusten käsittelyä Shanghaista. Shanghain, Ningbon, Suzhoun ja Nanjingin DACHSER-tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä ratkaisujen löytämiseksi aina mahdollisuuksien mukaan.
  • Samaan aikaan Dalianin, Tianjinin ja Qingdaon tilanne on vakaa, eivätkä COVID-19-rajoitukset vaikuta niihin.

Pidämme sinut ajan tasalla mahdollisista muutoksista. DACHSERin paikallinen edustaja vastaa mielellään kaikkiin lähetyksiin ja mahdollisiin vaihtoehtoihin liittyviin kysymyksiin.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic