Koronavirus: päivitys DACHSERin toiminnoista Kiinassa

Pidämme sinua edelleen ajan tasalla Kiinan nykytilanteesta. Pitääkseen uuden koronaviruksen hallinnassa Kiinan viranomaiset ovat ryhtyneet erilaisiin toimenpiteisiin estääkseen väkijoukkoja kokoontumasta ja siten minimoidakseen tartunnan riskiä.

Monet DACHSERin toimipisteet avattiin uudelleen maanantaina 10.2. Pahoittelemme, että voimme toimia vain rajallisin voimin viranomaisten turvatoimien ja matkustuskiellon vuoksi. Viivästyksiä ja muita operatiivisia kysymyksiä, esim. kaluston ja tilakapasiteetin puutetta, on odotettavissa.

DACHSERin toimipisteet Chengdussa, Nanjingissa, Ningbossa, Shenzhenissä, Suzhoussa ja Zhongshanissa ovat tällä hetkellä suljettuina, ja meillä on käynnissä lupahakemusprosessi paikallisten viranomaisten kanssa;

  • Tiimimme jäsenet työskentelevät kotoa käsin;
  • Kiinan toimipisteiden avauspäivään voi tulla muutoksia lyhyellä varoitusajalla, pidämme sinut ajan tasalla;
  • Hongkongin toimipiste on täysin toiminnassa. Seuraamme tilannetta edelleen tarkkaan ja ilmoitamme, jos toimintakykyymme tulee muutoksia.

Jatkamme tilanteen päivittämistä verkkosivustomme kautta viimeisimmillä tiedoilla siitä, miten tämä vaikuttaa toimitusketjuusi. Jos sinulla on huolenaiheita ja/tai kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä DACHSER-yhteyshenkilöösi.

Kontakti Susanna Sirkka