Koronaviruspandemia: Vaikutus operatiiviseen toimintaan Yhdysvalloissa

Kuten jo useista lehdistötiedotteista on voitu lukea, Yhdysvaltojen viranomaiset ovat asettaneet 13.3.2020 klo 23.59 voimaan tulleen kiellon, joka estää kaiken maahantulon Euroopasta Yhdysvaltoihin, jo olemassa olevan useita Aasian maita koskevan maahantulokiellon lisäksi.

Tämä johtaa lukuisiin lentojen peruutuksiin reiteillä Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä. Nämä matkustajareitit edustavat kuitenkin myös merkittävää osaa käytettävissä olevasta lastikapasiteetista, ja siksi sillä on valtava vaikutus käytettävissä olevaan lastitilaan ja rahtimaksuihin.

Asiantuntijaryhmämme työskentelee edelleen ahkerasti vaihtoehtoisten ratkaisujen ja reittien suhteen, jotka antavat meille mahdollisuuden kuljettaa kiireellistä rahtia, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ensisijaisen pääsyn käytettävissä olevaan kapasiteettiin. Tutkimme nyt Kiinan ja Saksan välillä onnistuneesti toteutettua charter-ohjelmaa vastaavia ratkaisuja Saksan ja Yhdysvaltojen välisiin kuljetuksiin.

Tiimimme ympäri maailmaa pitävät yhteyttä sinuun, mutta älä epäröi ottaa yhteyttä omaan DACHSER-yhteyshenkilöösi keskustellaksesi omasta tilanteestasi ja mahdollisesti tarvittavista lisäjärjestelyistä rahtikuljetuksillesi.

Kontakti Susanna Sirkka