Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

Logistiikka-aiheet eivät useinkaan ole yhtä näkyvästi esillä lehdistössä kuin viime kuukausina. Maailmantalous on toipumassa pandemian aiheuttamasta shokista, ja monin paikoin tuotanto pyörii jälleen täydellä vauhdilla. Tästä huolimatta raaka-aineiden, tuotteiden, konttien, kuormalavojen, kuljettajien sekä varastointitilan puutteet maa-, meri- ja lentoliikenteessä heikentävät tätä elpymistä.

DACHSER-lehti 03/21

Tässä DACHSER-lehden numerossa tarkastelemme lähemmin nykytilannetta. Onko pandemia ravistellut globaaleja toimitusketjuja pysyvästi? Mitkä ovat seuraavat askeleet globalisaatiossa ja maailmanlaajuisessa logistiikassa? Sivulta 6 voit lukea lisää nykyisestä kehityksestä ja siitä, miten DACHSER reagoi siihen.

Tiiviit verkostot ja älykkäät ratkaisut ovat paras tapa varmistaa vakaat toimitusketjut – lähestymistapa, joka näkyy selvästi yhteistyössämme Karlsruhen lähellä Saksassa sijaitsevan innovatiivisen PK-yrityksen Klebchemien kanssa. Yritys valmistaa liimoja Kleiberit-tuotemerkillä, ja asiakkaita riittää eri toimialoilta ympäri maailmaa. DACHSERin Malschin toimipiste tarjoaa Klebchemielle kattavaa tukea sujuvaan valmistuslogistiikkaan ja jakelupalveluihin. Sivulta 16 voit lukea, miten DACHSERin vuonna 2019 avattu huipputekninen vaarallisten aineiden varasto sopii tarinaan.

Tässä numerossa voit myös lukea sivulta 24 alkaen palveluista, joita tarjoamme tunnetulle siivousasiantuntijalle Nilfiskille. Yritys uudisti eurooppalaisen logistiikkaansa yhteistyössä DACHSERin kanssa ja hyötyy nyt sekä tehokkaista prosesseista että optimaalisista kuljetusajoista.

Löydät tästä uusimmasta numerostamme edellä mainitut ja muut tarinat, jotka käsittelevät nykyisiä haasteita, trendejä ja räätälöityjä logistiikkaratkaisuja. Toivomme, että nautit lehdestä ja että syksysi on alkanut mukavissa merkeissä!

Lue DACHSER-lehti täältä

Voit ladata englanninkielisen PDF-version alla olevasta linkistä. Toivotamme nautinnollisia lukuhetkiä DACHSER-lehden parissa.

DACHSER-lehti 03/21 - English PDF (7,38 MB)
DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic