DACHSER European Logistics – luotettava kumppanisi niin hyvinä kuin huonoina aikoina

Huolimatta suurista haasteista, joita COVID-19-kriisi aiheuttaa, voimme iloksemme todeta, että DACHSERin European Logistics -verkosto toimii edelleen sille ominaisella luotettavuudella. Näin pystymme vastaamaan asiakkaittemme liiketoiminnan keskeisiin vaatimuksiin.

DACHSER, perheomisteinen liikekumppanisi, on tehnyt kaikkensa pystyäkseen pitämään kiinni antamistaan lupauksista niin kuljetusaikoihin kuin kuljetusten hintoihin liittyen.

Olemme tietoisia suuresta vastuustamme niin liiketoimintanne mahdollistamiseksi kuin yhteiskunnan toiminnan kannalta, ja olemme sen vuoksi tehneet huomattavan suuria toimenpiteitä taataksemme tavaroiden jatkuvan ja mahdollisimman sujuvan liikkuvuuden ympäri Eurooppaa. Kohtaamme suuria haasteita ja liiketoimintaamme olennaisesti vaikuttavia ylimääräisiä kustannuksia, kuten kaikki alamme toimijat. Olemme tietoisia, että lähestulkoon kaikki toimialat ja asiakkaat ovat samassa tilanteessa, ja siksi haluamme tuoda selkeästi esille kuinka DACHSER toimii yhteistyössä kanssanne:

DACHSER edustaa vakautta ja luotettavuutta, myös vaikeina aikoina. Siksi emme tule ottamaan käyttöön yleistä ”COVID-19-lisämaksua” palveluissamme. Sen sijaan haluamme uusia sitoumuksemme teitä kohtaan ja pitää kiinni sopimuksemme mukaisista hinnoista niin kotimaan kuljetusten kuin kansainvälisten kappaletavarakuljetusten osalta toistaiseksi.

Toivomme voivamme tiivistää yhteistyötä kanssanne entisestään löytääksemme ratkaisuja nykyisiin ja tuleviin haasteisiin. Luotamme siihen, että ymmärrätte ja hyväksytte mahdolliset muutokset kuljetusajoissa tai palvelun tasossa siellä missä poikkeuksellisiin toimiin on jouduttu. Lisäksi luotamme teidän kunnioittavan sopimiamme maksuehtoja luottamuksen ja yhteistyön mahdollistamiseksi.

Luottakaamme yhteistyön voimaan näinä haastavina aikoina!

Kontakti Susanna Sirkka