Muistutus: DACHSER osallistuu Deutsch-Finnisches Businessforum -tapahtumaan 2.-3.11.2022

Saksalais-Suomalaisen kauppakamarin marraskuussa Hampurissa järjestämän tapahtuman teemana on kestävän talouden digitaaliset ratkaisut. Tilaisuudessa on puhumassa DACHSERin Chief Development Officer Stefan Hohm.

DACHSER osallistuu Deutsch-Finnisches Businessforum -tapahtumaan, joka järjestetään Hampurissa 2.-3.11.2022.

Saksalais-Suomalainen kauppakamari järjestää ”Deutsch-Finnisches Businessforum 2022: Twin transition" -tapahtuman 2.-3.11.2022 Hampurissa, Saksassa. Tämän vuotisen asiantuntijatilaisuuden aiheena on kestävän talouden digitaaliset ratkaisut.

Huomioithan, että ilmoittautumistiedot tulee lähettää viimeistään 25.10. mennessä. Tapahtumapaikkana toimivat Handelskammer Hamburg sekä Penthouse Elb-Panorama.

Teollisen kehityksen suurvalta Euroopassa on Saksa, jolla on kuitenkin yhteiskunnan ja liike-elämän digitalisoitumisessa suuria haasteita. Suomi taas on markkinaltaan pieni, mutta Euroopan toiseksi digitaalisin valtio ja YK:n Sustainable Development Rankingin mukaan maailman johtava maa kestävän kehityksen näkökulmasta. Saksan ja Suomen yhteistyölle ”Twin transition” -aiheen ympärillä on siis erinomaiset edellytykset ja kauppakamarin tapahtumassa etsitään tästä johtuen juuri digitaalisia ratkaisuja kestävälle tulevaisuudelle.

Stefan Hohm puhujana tapahtumassa

Keynote- ja innovaatiopuheenvuoroja on tilaisuudessa tarjolla monipuoliselta kirjolta yksityisen sektorin, julkishallinon sekä tutkimusalan edustajia. Tapahtumassa kuullaan myös DACHSERin Chief Development Officer Stefan Hohmin ajatuksia digitalisaatiosta ja kestävästä kehityksestä osana globaalin logistiikkayrityksen arkea.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic