Pariisin olympialaiset ja paralympialaiset 2024 – tärkeimmät päivämäärät ja vaikutukset toimitusketjuihin

Ranska valmistautuu tänä kesänä Pariisissa ja sen lähiseudulla kilpailtaviin olympialaisin ja paralympialaisiin. Tapahtumat järjestetään 26. heinäkuuta–11. elokuuta ja 28. elokuuta–8. syyskuuta 2024. Tutustu seuraavassa siihen, millä tavalla kyseiset tapahtumat saatavat vaikuttaa omaan toimitusketjuusi.

Olympia- ja paralympiakisojen aikana Pariisin, sen lähialueiden ja muiden paikkakuntien kilpailupaikoille pääsyä rajoitetaan turvallisuus- ja kilpailuteknisistä syistä. Toimenpiteet voivat vaikuttaa toimituksiin ja jakeluihin kyseisillä paikkakunnilla. Interaktiivinen kartta, josta näet tiesulut ennen tapahtumia, niiden aikana ja niiden jälkeen, on löydettävissä täällä.

Olympiasoihdun matka alkoi Marseillesta 8. toukokuuta ja se kulkee useiden kaupunkien läpi saapuen Pariisiin 26. heinäkuuta. Soihdun kulku estää väliaikaisesti tavaroiden toimitukset ja noudot reitin varren kaupungeissa. Löydät yksityiskohtaiset tiedot reitistä kaupungeittain täältä.

Seuraamme tapahtumia koskevia päivityksiä ja pyrimme minimoimaan kisojen vaikutukset asiakkaidemme kuljetuksiin.

Voit toimia seuraavasti vähentääksesi olympialaisten ja paralympialaisten vaikutuksia toimitusketjuusi kisojen aikana:

  • Ole yhteydessä tapahtuma-alueilla toimiviin asiakkaisiisi ja/tai tavarantoimittajiin varmistaaksesi kisojen aikaisen kapasiteetin
  • Suunnittele ainoastaan välttämättömät toimitukset tapahtumien vaikutuspiiriin kuuluville alueille tapahtumien aikana
  • Tarkista varastointikapasiteetti kilpailujen vaikutusalueella, lisää tarvittaessa kapasiteettia ennen tapahtumien alkua ja suunnittele täydennykset olympialaisten lopun ja paralympialaisten alun väliselle ajalle (ma 12. elokuuta – ti 27. elokuuta)

Jos sinulla on lisäkysymyksiä näiden tapahtumien mahdollisista vaikutuksista toimituksiisi, kehotamme olemaan suoraan yhteydessä paikalliseen yhteyshenkilöösi.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic