Pieniä ja suuria onnistumisia: Terre des hommes yhteistyön vuosikatsaus

DACHSER on tukenut Terre des hommes hyväntekeväisyysjärjestöä vuodesta 2005 alkaen. Yhteistyön tavoitteena on ollut heikossa asemassa olevien lasten ja nuorten elinolojen sekä koulutusmahdollisuuksien parantaminen. Vuosikatsauksessa 2022 esitetään maailmanlaajuiset hankkeet ja niiden konkreettiset saavutukset.

Pieniä ja suuria onnistumisia

25-vuotias Neha asuu Delhin Holambi Kalanissa, Pohjois-Intiassa. Äitinsä menehdyttyä joulukuussa 2020 Neha on joutunut auttamaan yhdeksänhenkisen perheensä toimeentulossa. Terre des hommesin ja DACHSERin tuella Neha on kuitenkin pystynyt ottamaan tietotekniikkaan liittyviä kursseja ja, oppinut englantia. Näiden taitojen myötä hän on onnistunut saamaan työpaikan toimistoassistenttina. Nehalla on nyt omia tuloja, ja hän jatkaa toimintaansa nuorisoryhmässä.

Tämä on yksi monista pienistä ja suurista menestystarinoista, joita DACHSERin ja Terre des hommesin yhteishankkeista on raportoitu. Tällä hetkellä yhteistyö ulottuu Etelä-Aasiaan, eteläiseen Afrikkaan, Latinalaiseen Amerikkaan ja vuodesta 2022 lähtien myös Ukrainaan. Painopiste on ensisijaisesti ollut sosiaalisesti ja taloudellisesti heikossa asemassa olevissa väestöryhmissä.

Hankkeita eivät kuitenkaan toteuta Terre des hommesin työntekijät vaan paikalliset hankekumppanit, jotka tuntevat paikalliset olosuhteet, tarpeet ja haasteet yksityiskohtaisesti. 

Vuosikatsaus

DACHSERin tuki on pitkäaikaista, ja uusia hankkeita sekä aloitteita lisätään jatkuvasti. Ajankohtaisin vuosikatsaus (lataa alta) sisältää parhaillaan käynnissä olevat yhteistyöhankkeet ja niissä saavutetut onnistumiset.

Vuosikatsaus 2022 PDF (7,48 MB)
DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic