Tiedonanto COVID-19-viruksen leviämisen nykytilanteesta

Tällä ilmoituksella DACHSER kertoo toimista, joita toteutetaan COVID-19-viruksen (tunnetaan myös nimellä koronavirus) leviämisen estämiseksi DACHSER-organisaatiossa, sekä operatiivisen toiminnan nykytilanteesta sekä mahdollisista vaikutuksista asiakkaittemme lähetyksille.

Tällä hetkellä globaalissa DACHSER-organisaatiossa on otettu käyttöön erityisiä toimintaohjeita ja varotoimenpiteitä. Toteutettaviin toimiin kuuluvat keskitetyn tiedotusjärjestelmän perustaminen, tilanteen säännöllinen arviointi ja lisätoimien määritteleminen tilanteen mukaan. Asiaan liittyviä toimia laajennettiin ja tehostettiin myös olemassa olevan hygienian hallinnan pohjalta eri alueilla (henkilöstö, operatiivinen toiminta ja prosessihygienia).

Näiden sisäisesti toteutettavien toimien lisäksi DACHSER noudattaa kaikkia voimassa olevia virallisia määräyksiä ja ryhtyy tarvittaviin varotoimenpiteisiin. Jos yksittäisiin toimipisteisiin sovelletaan rajoituksia, toimintasuunnitelmat ovat valmiit toteutettaviksi, jotta voimme varmistaa, että verkostomme voi jatkaa toimintaansa.

Sujuvan prosessin mahdollistamiseksi olemme riippuvaisia kyvystämme tehdä yhteistyötä kaikkien toimitusketjuun osallistuvien osapuolten kanssa, mukaan lukien yhteistyö rekkakuskien kanssa, jotta myös he noudattavat tiukempia hygieniasääntöjä. Integroimme kuljettajat täysin hygieniahallintaamme ja toimitimme käsien desinfiointiaineita kaikkiin toimipisteisiimme.

Teemme kaikkemme asiakkaidemme toimitusketjujen ylläpitämiseksi ja lähetysten viivästymisten estämiseksi. Jos tarkastukset, valvonta, lentojen peruutukset tai vastaavat vaikuttavat jollakin tavalla toimitusketjuihin, pyrimme löytämään vaihtoehtoisia tapoja tavaroiden kuljettamiseen. Huomioinette myös, että lähetysten toimitusajat voivat pidentyä. Uskomme, että toistaiseksi toteutetuilla toimenpiteillä olemme hyvin valmistautuneita toimimaan nykyisessä tilanteessa. Tämän mahdollistamiseksi on välttämätöntä, että ylläpidämme tiivistä yhteistyötä asiakkaittemme kanssa.

Jos sinulla on rahtiasi koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä paikalliseen DACHSER-yhteyshenkilöösi/-toimipisteeseen.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä