Tobias Burgerista DACHSER Air & Sea Logisticsin operatiivinen johtaja

Burger on toiminut Air & Sea Logisticsin uutena operatiivisena johtajana (COO) ja logistiikkayhtiö DACHSERin johtokunnan jäsenenä vuodenvaihteesta alkaen. Entinen Air & Sea Logisticsin apulaisjohtaja korvaa Edoardo Podestàn, joka on jäänyt eläkkeelle aktiivisesta työelämästä yli 20-vuotisen DACHSER-uransa jälkeen. Viimeiset neljä vuotta Podestà luotsasi lento- ja merirahtiliiketoimintaa. 

Tobias Burger, Air & Sea Logisticsin uusi operatiivinen johtaja (COO) ja logistiikkayhtiö DACHSERin johtokunnan jäsen vuodenvaihteesta alkaen.
Tobias Burger, Air & Sea Logisticsin uusi operatiivinen johtaja (COO) ja logistiikkayhtiö DACHSERin johtokunnan jäsen vuodenvaihteesta alkaen.

”Perusteellisesti valmisteltu vastuunvaihto Air & Sea Logistics -liiketoiminta-alueen huipulla heijastaa mannertenvälisen verkostomme kohdennettua ja pitkäaikaista jatkokehitystä”, selittää DACHSERin hallintoneuvoston puheenjohtaja Bernhard Simon. ”Edoardo Podestà on kehittänyt Aasian liiketoimintaamme vuodesta 2003 lähtien ja vaikuttanut merkittävästi yrityksemme kasvuun viimeisten neljän vuoden aikana Air & Sea Logisticsin operatiivisena johtajana. Tobias Burgerin myötä Air &Sea Logistics -organisaatiomme ruorissa on nyt kokenut logistiikkastrategi, jolla on syvällinen ja kokonaisvaltainen ymmärrys globaaleilla logistiikkamarkkinoilla nykyään ja tulevaisuudessa kohdattavista monimutkaisista haasteista.”    

Maailmanlaajuinen kappaletavaralähetystarjonta, jonka toimittaa integroitu verkosto kattavan sopimuslogistiikan puitteissa, edellyttää ehdottomasti tehokasta maailmanlaajuista lento- ja merirahtiorganisaatiota.

Burkhard Eling, CEO, DACHSER

Tobias Burgerin keskeinen tehtävä Air & Sea Logisticsin operatiivisena johtajana on edistää DACHSERin kasvua globaaleilla markkinoilla. ”Olemme vakuuttuneita siitä, että suurin kasvusysäys meille tulee Aasian ja Amerikan liiketoiminnastamme”, sanoo DACHSERin toimitusjohtaja Burkhard Eling. ”Yhdistämällä mannertenväliset kuljetukset tiiviisti tehokkaaseen eurooppalaiseen maakuljetusverkostoomme haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ratkaisun kappaletavaralähetyspalveluihin kaikkialla maailmassa. Maailmanlaajuinen kappaletavaralähetystarjonta, jonka toimittaa integroitu verkosto kattavan sopimuslogistiikan puitteissa, edellyttää ehdottomasti tehokasta maailmanlaajuista lento- ja merirahtiorganisaatiota.”     

Burger on kauppatieteiden tohtori, ja hän aloitti uransa strategiakonsulttina Siemens Management Consultingissa. DACHSERin palvelukseen hän tuli vuonna 2009. Työskenneltyään valvonnan ja strategian kehittämisen parissa Burger sai vastuulleen yrityksen hallintotavat. Hän valvoi jo tuolloin maailmanlaajuisen lento- ja merirahtiverkoston strategista kehitystä. Burger nimitettiin Air & Sea Logisticsin apulaisjohtajaksi vuonna 2019, jolloin hänestä tuli Podestàn oikea käsi. Siihen aikaan hän toimi aluksi lento- ja merirahtiliiketoiminnan globaalina myyntipäällikkönä. Vuosina 2021 ja 2022 Burger johti ASL EMEA -liiketoimintayksikköä toimitusjohtajana menestyksekkäästi.

Edoardo Podestà: kaksi kasvun ja kannattavuuden vuosikymmentä DACHSER ASL:llä

Podestà päättää menestyksekkään uransa logistiikka-alalla luovuttamalla ohjat Burgerille. Podestà on syntynyt Italiassa ja asunut useita vuosia Hongkongissa. Hän tuli DACHSERin palvelukseen vuonna 2003 yhteisyrityskaupan myötä. Toimitusjohtajana hänen vastuualueenaan oli aluksi Suur-Kiina. DACHSERin Aasian liiketoiminnan kasvaessa hän sai pian vastuulleen koko Aasian ja Tyynenmeren alueen liiketoiminnan. Vuodesta 2019 lähtien Podestá on ollut myös globaalin lento- ja merirahtiliiketoiminnan peräsimessä Air & Sea Logisticsin operatiivisena johtajana. ”Edoardo Podestá osasi hyödyntää syvällistä kokemustaan ja luovuuttaan myös erittäin epävakaassa markkinaympäristössä löytäen aina selkeän väylän kasvulle ja kannattavuudelle”, Eling sanoo. 

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic