Työpaikat Mediaroom

DACHSER Fashion Logistics - logistiikan asiantuntemusta muotialalle

Muodin maailma on nopeatempoinen. Uusia mallistoja julkaistaan nopeasti yksi toisensa jälkeen, ja sekä muotiala että muotituotteiden jälleenmyynti vaativat tehokkaita ja luotettavia logistisia strategioita, jotta tuotteet voidaan toimittaa myyntiin hyväkuntoisina mahdollisimman nopeasti. On erittäin tärkeää, että käytössä on tarkkaan suunnitellut logistiikkaratkaisut, joissa yhdistyvät optimaalinen standardisointi ja erinomainen joustavuus. DACHSER Fashion Logisticsilla on juuri tällaista asiantuntemusta, ja se tarjoaa muotialalle soveltuvia ratkaisuja, jotka sopivat erityisesti toimialasi monimutkaisiin logistiikkatehtäviin.

Kun yhteistyökumppaninasi on DACHSER Fashion Logistics, hyödyt toimialakohtaisesta asiantuntijuudesta tekstiililogistiikan alalla, globaalista DACHSER-verkostosta ja sopimuskohtaisista logistiikkaratkaisuista sekä varastopalveluista. Lisäksi integroidut IT-palvelumme takaavat läpinäkyvän toiminnan ja integroinnin tarjoamalla aina luotettavaa ja helposti saatavana olevaa tietoa. Innovatiivisten Roll&GOH- ja ProFashional Box -kuljetusmenetelmien avulla voimme toimittaa muotialan tuotteita aina luotettavasti, ajoissa ja hyväkuntoisina. Asiakkaat pääsevät valitsemaan suosikkituotteensa uudesta mallistosta heti toimituksen jälkeen. Mottomme on: oikeat tuotteet oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa aina erinomaisessa kunnossa.

DACHSER Fashion Logistics
DACHSER Fashion Logistics

Säästä aikaa ja rahaa henkarissa riippuvien tuotteiden toimituspalvelun avulla

DACHSER Fashion Logistics on kehittänyt kaksi innovatiivista, ympäristöystävällistä ratkaisua henkarissa riippuvien tuotteiden ja litteiden pakettien toimittamiseen suoraan myyntipisteeseen, minkä lisäksi tarjolla on lentorahtitoimitus, jolla säästät kustannuksia huomattavasti: Roll&GOH ja ProFashional Box. Molemmat ovat vaikuttavia, ja niitä voidaan käyttää useamman kerran. Toimitusketjun tehokkuus paranee huomattavasti, ja paketteja voi seurata läpinäkyvästi.

Roll&GOH

DACHSER in ainutlaatuinen Roll&GOH-rullakko mahdollistaa henkarissa riippuvien tuotteiden ja litteiden pakettien lähettämisen samanaikaisesti ympäri Eurooppaa. Koulutetut kuljettajamme toimittavat rullakon suoraan myymälään ilman lisäpakkausmateriaaleja. Näin tuotteet pysyvät siistinä, ja ne voidaan asettaa suoraan myyntiin. DACHSERin muotialan tunteva henkilöstö neuvoo, miten rullakko varustetaan tehokkaasti niin, että aikaa ja rahaa säästyy. Pakkaukset voidaan kuljettaa myymälään hiljaisella rullakolla. Tuotteet pakataan huolellisesti, jotta ne pysyvät suojassa sateelta ja pölyltä. Sen ansiosta herkät tuotteet pysyvät hyväkuntoisina, ja ne voidaan asettaa suoraan myyntiin vaatetelineelle tai myymälän esittelyalueelle ilman aikaa vievää lisätyötä. Myös ympäristöä säästyy, sillä optimaalisen käsittelyn ja nopean toimituksen lisäksi Roll&GOH vähentää pakkausmateriaalista aiheutuvan jätteen määrää.

Edut tiivistettynä:

 • Toimialakohtainen asiantuntijuus
 • Laadukkaat toimituspalvelut innovatiivisilla kuljetusmuodoilla
 • Muotialan tarpeisiin erikoistunut koulutettu henkilöstö
 • Nopeat ja luotettavat toimitukset
 • Standardisoidut prosessit ja toimintatavat kaikilla toimialoilla – maailmanlaajuisesti
 • Asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt logistiikkaratkaisut
 • Globaali toiminta ja maailmanlaajuisen toimitusketjun hallinta
 • Jatkuva seuranta ja asiakkaan hiilijalanjäljen pienentäminen
 • Kestävä eurooppalainen kuljetusverkosto, joka tarjoaa nopean ja joustavan pääsyn maailman myynti- ja hankintamarkkinoille

Yksityiskohtaiset tiedot DACHSER Fashion Logistics -logistiikkaratkaisuista:

ProFashional Box  

Tämä innovatiivinen kuljetusmuoto tarjoaa erittäin tehokkaan henkarissa riippuvien tuotteiden ja litteiden pakettien kuljetuksen maailmanlaajuisesti lentorahdilla. ProFashional Box on optimoitu erityisesti Unit Load Device (ULD) -lastausyksikköön. ProFashional Box -vaihtoehdolla tarjoamme innovatiivisen pakkausratkaisun, jonka avulla voit lähettää tuotteita kustannustehokkaasti ja erittäin turvallisesti. Helppo käsittely, erinomainen tilankäyttö ja uudelleenkäytettävyys puhuvat puolestaan. Hyödyt myös siitä, että kaikki kuljetuksessa käytettävät osat toimitetaan litteässä pakkauksessa, joka on helppo kuljettaa tyhjänä.

Kestävä logistiikkaverkosto muotialan ammattilaisille 

Tehokkaan ja laajan verkoston avulla toimitamme tuotteet kaikille Euroopan markkinoille ja keskeisille globaaleille markkinoille. Kattavat lento- ja merirahtipalvelumme sekä sopimuskohtaisesti logistiikkapalvelut sisältävä varastointi ovat avainasemassa maailmanlaajuisen toimitusketjun menestyksessä.

Tarjoamme sinulle:

 • Euroopan laajuisen logistiikan käsittelyn ja läpinäkyvyyden koko toimituksen aikana
 • Pääsyn laajaan logistiikkaverkostoon maateitse, ilmateitse ja meriteitse
 • Erinomaisen toimituslaadun yhtenäisen prosessin avulla ja koko verkoston kattavat palvelustandardit
 • Koko toimituksen kattavat ratkaisut maailmanlaajuiseen hankintaan, varastointiin ja jakeluun
 • Yhtenäisten ohjeiden mukaisen laadunvarmistuksen, joka taataan automaation ja läpinäkyvyyden avulla
 • Entargo-tuoteperheemme, joka varmistaa jatkuvan erinomaisen toimituslaadun ympäri Eurooppaa
 • Ympäri Eurooppaa sijaitsevat yli 150 varastoa, joiden yhteenlaskettu säilytystila on 1,6 miljoonaa m²
 • Yhtenäiset prosessit, jotka täyttävät tiukimmatkin turvallisuus- ja laatuvaatimukset
Kestävää logistiikkaa muotialalle    

Hiilijalanjälkemme pienenee merkittävästi, sillä voimme kuljettaa suuria määriä rahteja kerralla kahden kerroksen, lastattavien vaihtokorien, megatrailereiden ja pitkien kuorma-autojen ansiosta. Käytämme yhä enenemässä määrin akkukäyttöisiä sähkökuorma-autoja sekä sähköavusteisia rahtipolkupyöriä, kun toimitamme tuotteita kaupunkien keskustoissa.